Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζέτα Θεοδωροπούλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά.
Η 27χρονη Ζέτα μένει ακόμα μαζί με τη μητέρα της, έχει μία αδελφή που υπεραγαπά και αναμένει με ανυπομονησία ένα ανηψάκι.
Στο σχολείο ήταν πάντα η σημαιοφόρος και μετά το απολυτήριό της σπούδασε Παιδαγωγική στην Αθήνα.
Ξεκίνησε να εργάζεται στα 18 της στον Πειραιά ως σερβιτόρα.
Εκείνη την περίοδο γνωρίζει ένα αγόρι που το ερωτεύεται, αλλά σκοτώνεται σε τροχαίο δυστύχημα δύο μήνες πριν από τον γάμο τους!
Ζέτα Θεοδωροπούλου
Αλλάζουν όλα, προσπαθεί να μαζέψει τη θλίψη της και ξεκινάει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα με φωτογραφίσεις και συμμετοχές σε video clips. Από σερβιτόρα λοιπόν, σήμερα είναι ένα κορίτσι που προκαλεί με τις σέξι εμφανίσεις του, έχοντας πάντα στην αγκαλιά του το κουνελάκι του. Πέτυχε όμως τον σκοπό του να είναι στην επικαιρότητα. Περνάει από τη ζωή της ο Νίκος Οικονομόπουλος, ενώ τώρα είναι αρραβωνιασμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη. Πολλά μέτωπα ανοιχτά, κόντρες με την αιώνια άσπονδη φίλη της Σάσα Μπάστα και πολλά μυστικά που μοιράζεται μαζί μας στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη που δίνει ως tv persona στο πλάι του Αλέξανδρου Πετρίδη.
Ζέτα Θεοδωροπούλου
- Αρραβωνιάστηκες σε ηλικία 19 ετών. Δεν ήσουν πολύ μικρή για μια τέτοια κίνηση;
Οχι. Γνώώρισα ένα αγόρι και μου άρεσε πολύ. Ο Τάκης με κάλυπτε, κι εκείνη την περίοδο ήταν το παν για μένα, γι’ αυτό αρραβωνιαστήκαμε. Δυστυχώς όμως σκοτώθηκε με το αυτοκίνητό του. Οσα συνέβησαν με σόκαραν, με διέλυσαν ψυχολογικά και με έκαναν να δω τα πράγματα στη ζωή μου διαφορετικά. Πήγα σε ψυχολόγο για να το ξεπεράσω. Και να σκεφτείς ότι θα παντρευόμασταν δύο μήνες μετά.
Ζέτα Θεοδωροπούλου
- Πριν από χρόνια είχες σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο, που κράτησε σχεδόν δύο χρόνια. Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο;
Η συγκεκριμένη σχέση έμεινε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. Πέρασα καλά με τον Νίκο και ό,τι έκανα ήταν επιλογή μου. Δεν βγήκα ποτέ να μιλήσω γι’ αυτήν τη σχέση επειδή τον σεβόμουν. Κρατάω μία καλή ανάμνηση. Επρεπε να κοιτάξει την καριέρα του και νομίζω ότι καλά έπραξε. Ηταν πολύ δύσκολο όμως να είμαστε μαζί και έτσι χωρίσαμε. Δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε για φαγητό μαζί και ήταν κρίμα να το κουράζουμε το θέμα.
Ζέτα Θεοδωροπούλου
- Η δουλειά σου στο δημαρχείο προκάλεσε σκάνδαλο όταν διαβάσαμε ότι ένα κορίτσι παραιτούσε τη θέση της για μια γυμνή φωτογράφηση.
Ημουν γραμματέας του αντιδημάρχου Πολεοδομίας στην Αθήνα. Δέχτηκα μια πρόταση από μηνιαίο περιοδικό να κάνω μια φωτογράφηση και θεώρησα ότι ήταν μια πρόκληση που ήθελα να ρισκάρω. Ετσι και αποφάσισα να το κάνω. Ενιωθα όμως ότι σαν κοπέλα που δεν έχει τίτλους, είχα δημοσιότητα από τα Μέσα. Ρίσκαρα και με τα χρήματα που μου έδιναν και νομίζω πως τελικά κέρδισα το στοίχημα.
Ζέτα Θεοδωροπούλου
- Ολοι σε αποκαλούν «κουνελομάνα» και «η Ζέτα με το κουνέλι». Αυτό σε ενοχλεί;
Θα στεναχωριόμουν αν δεν ασχολιόνταν μαζί μου. Από τη στιγμή όμως που με σχολιάζουν και με μιμούνται νιώθω πολύ όμορφα. Δεν μπορεί να με «παίζουν» όλοι και να είναι μόνο επειδή θέλουν να με κοροϊδεύουν.
Ζέτα Θεοδωροπούλου
- Υπάρχουν δηλαδή κοπέλες που θέλουν να κάνουν πράγματα που κάνεις και εσύ;
Οσο κι αν κινδυνεύω να φανώ εγωίστρια ή ψώνιο, υπάρχουν πάρα πολλές. Οταν βγαίνει σε εσένα και στο έντυπό σας και σου λέει η Κατερίνα Μαράτου ότι “αν εκμεταλλευόμουν καταστάσεις, θα γινόμουνα Μαντόνα”, αυτό είναι απομίμηση και κλώνος μου. Πόζες παράξενες και άκρως σέξι, σόου προχωρημένα εγώ τα ξεκίνησα και τώρα όλα τα κοριτσάκια τα ακολουθούνε.
Ζέτα Θεοδωροπούλου
- Ποιο είναι το επάγγελμά σου; Τραγουδίστρια, μοντέλο ή παρουσιάστρια;
Εχω ξεκινήσει να κάνω μικρά και σταθερά βήματα στον χώρο της τηλεόρασης μαζί με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και συνεχίζουμε τον Σεπτέμβριο. Εκανα και προσπάθεια στο τραγούδι και δεν πήγε άσχημα. Από τρίτο και τέταρτο όνομα είμαι πλέον ένα από τα πρώτα ονόματα σε μικρά σχήματα που μου ζητάνε να συνεργαστούμε. Κάνω αργά και σταθερά βήματα. Ακούω κάποιοι που λένε ότι η Ζέτα τα κάνει όλα και συμφέρει. Και τους απαντάω ναι. Τα κάνω όλα με επαγγελματισμό και χωρίς να κάνω ανήθικα πράγματα που με προσβάλλουν.
Ζέτα Θεοδωροπούλου
- Λάθη έχεις κάνει στην εικόνα σου και στον τρόπο που βγήκες στη δημοσιότητα;
Είμαι κοπέλα που όταν μου δώσουν κάτι, θα το καταφέρω ο κόσμος να χαλάσει και ας είμαι μέτρια. Εχω κάνει λάθη, έχω ακούσει ανθρώπους που δεν έπρεπε να εμπιστευτώ, έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση. Αλλά δεν ενέδωσα. Μου κάνανε προτάσεις ακόμη και να κάνω DVD και είναι η πρώτη φορά που το αναφέρω. Δεν μπορούσα να το κάνω. Ισως αν ήμουν σε άλλη φάση της ζωής μου και είχα ανάγκη να κάνω πολύ γρήγορα κάποια πράγματα, να τα έκανα. Αλλά μάλλον στάθηκα τυχερή και τα είχα όλα μπροστά μου.
Ζέτα Θεοδωροπούλου
- Τι φοβάσαι από την καθημερινότητά σου;
Τον χωρισμό και τον θάνατο. Εχασα τον πατέρα μου από την ηλικία των δύο ετών. Δεν τον έζησα καθόλου. Εχασα τον άνδρα που ήμουν έτοιμη να παντρευτώ σε μια περίοδο που όλα πήγαιναν καλά για εμένα. Αρα εύχομαι κι ελπίζω οι αγαπημένοι μου άνθρωποι να έχουν την υγειά τους.
Ζέτα Θεοδωροπούλου
- Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε μια ισορροπία και έχεις αρραβωνιαστεί με έναν άνδρα, με τον οποίον είστε μαζί οκτώ μήνες. Ακούστηκε ότι είσαι και έγκυος...
Εγκυος δεν είμαι σίγουρα. Αρραβώνα όμως έχω κάνει με τον Δημήτρη. Περνάμε καλά και εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η σχέση έτσι όμορφα όπως εξελίσσεται. Κάναμε και τις διακοπές μας στη Γερμανία και τώρα είμαι ξανά πίσω στην Ελλάδα έτοιμη για δουλειά!
Ζέτα Θεοδωροπούλου
«Δεν είμαι σαν τη Σάσα και την Τζούλια»
- Με τη Σάσα Μπάστα τελικά υπάρχει φιλία ή δεν μιλάτε καν;
Δεν έχω κόντρα αλλά ούτε πάρε δώσε με την κυρία Σάσα. Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει μαλώσει με όλον τον κόσμο. Δεν ζηλεύω την καριέρα της και δεν θέλω ποτέ να βγω γυμνή και να κουρδίζω μια κιθάρα και ούτε να κάνω πλαστικές και να είμαι μια όμορφη κοπέλα με τόσες επεμβάσεις. Απλώς δεν της δίνω σημασία, όπως και εκείνη σε μένα.
Ζέτα Θεοδωροπούλου
- Με την Τζούλια Αλεξανδράτου έχεις επαφές;
Δεν έχω επαφές, αλλά δεν θα σου πω ότι είναι το πρότυπό μου. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε με το ροζ DVD και είναι κρίμα γιατί δέχτηκε δικαιολογημένα κακή κριτική. Δεν θέλω να κάνω έτσι όνομα και να είμαι στην επικαιρότητα.
Ζέτα Θεοδωροπούλου

ΣΧΟΛΙΑ

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/5/13, 4:14 μ.μ.

    Ο οικονομοπουλος ειχε σχεση με την ζετα θεοδωροπουλου απο τις φωτογραφιες και μονο καταλαβαινει κανεις καποια πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/13, 4:18 μ.μ.

    ο οικονομοπουλοςειχε σχεση με αυτη την θεοδωρακοπουλου????????????? πολλα ερωτηματικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονο αυτοι οι 2 ξερουν την αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή