Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το ζώδιο της σχέσης σας

Πότε ξεκίνησε η σχέση σας;
Αντιστοίχισε την ημερομηνία έναρξής της με τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και διάβασε την ερμηνεία που ακολουθεί.


Αν η σχέση σας είναι Κριός,
είναι πολύ δυναμική και ενθουσιώδη, που πιθανώς να προέκυψε και πολύ γρήγορα. Είδατε ο ένας τον άλλο και «κεραυνοβοληθήκατε». Είναι μια σχέση που δύσκολα ρουτινιάζει, αφού αγαπάτε την περιπέτεια, ακολουθώντας ο ένας τον άλλο σε ό,τι κι αν κάνει. Η σχέση Κριός δείχνει έντονα πάθη και ζήλιες. Είναι από αυτές που καβγαδίζεις το ένα λεπτό και το άλλο λεπτό είσαι μες στα μέλια και τον έρωτα.

Αν η σχέση σας είναι Ταύρος, πρόκειται για μια σχέση που πάνω απ΄όλα δημιουργεί στα μέλη της ένα αίσθημα ασφάλειας, αφού διαθέτει αμοιβαία εμπιστοσύνη, σταθερότητα και εκτίμηση. Δεν είναι σε καμία περίπτωση το πολύ έντονο και παθιασμένο της σχέσης Κριός, αλλά μια πιο ήπια και ήρεμη σχέση, όπου όμως το σεξ και η καλοπέραση παίζουν σημαντικό ρόλο.

Αν η σχέση σας είναι Δίδυμοι, η κινητήριος δύναμή της είναι η επικοινωνία. Πρόκειται για μία σχέση που αγαπάει τις αλλαγές, υπάρχει ενστικτώδης κατανόηση ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά και έντονη διανοητική σύνδεση. Είναι σχέση αρκετά κοινωνική, όπου η καλή επαφή δεν περιορίζεται μόνο ανάμεσα στους δύο, αλλά επεκτείνεται και στους ανθρώπους του ευρύτερου φιλικού και κοινωνικού τους κύκλου. Το σημαντικότερο ατού της είναι πως τα συναισθήματα, ακόμα κι εκείνα που άλλοι δυσκολεύονται να περιγράψουν, εκφράζονται εδώ με λόγια και μάλιστα με αρκετή άνεση. Η σταθερότητα απουσιάζει, μιας και η αφοσίωση και η αποκλειστικότητα δεν είναι στις προτεραιότητές της, αφού και στους δύο αρέσει η κίνηση, η αλλαγή παραστάσεων και βρίσκονται διαρκώς σε εγρήγορση.

Αν η σχέση σας είναι Καρκίνος, το ζώδιο αυτό του Νερού της προσδίδει αρκετό πάθος, ένταση αλλά και τρυφερότητα η οποία δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και στα δύο μέλη της. Η στοργή, η αγάπη και η φροντίδα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Είναι μια σχέση προορισμένη για…σπίτι, που θα πει ότι ακόμα κι αν δεν παντρευτούν τα άτομα αυτά, θα περάσουν ωστόσο πάρα πολύ καλά μαζί συμβιώνοντας. Νιώθουν ο ένας κοντά στον άλλο προστασία, σα να έχουν μία δεύτερη οικογένεια, σαν ο σύντροφός τους να αποτελεί την εξέλιξη της οικογένειας από την οποία προέρχονται.

Αν η σχέση σας είναι Λέων, πρόκειται για μία σχέση δημιουργική, ευχάριστη και χαρούμενη, με σταθερότητα ακριβώς επειδή μιλάμε για ένα σταθερό ζώδιο. Ο ένας σύντροφος εξιδανικεύει τον άλλο, αλλά και το κοινωνικό περιβάλλον εξιδανικεύει την ίδια τη σχέση, αφού τους βλέπουν ως το τέλειο, το ιδανικό ζευγάρι. Είναι μια σχέση σταθερή που αγαπάει τις ανέσεις, την καλοπέραση, και υπάρχουν οι προδιαγραφές για το ζευγάρι αυτό να περάσει πολύ ευχάριστα την κοινή του ζωή.

Αν η σχέση σας είναι Παρθένος, μιλάμε για μια σύνθετη σχέση, η οποία έχει τα καλά και τα κακά της, μια σχέση ειλικρίνειας όπου κανένας από τους δύο δεν τρέφει αυταπάτες. Τα δύο μέλη αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλο, αλλά κριτικάρουν ίσως πιο έντονα από όσο θα έπρεπε τις πράξεις και τα λόγια και τη συμπεριφορά του συντρόφου. Είναι μια σχέση που στηρίζεται στον καλό διάλογο, στην επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού, και καλό θα ήταν τα άτομα που μοιράζονται μια τέτοια σχέση, να μάθουν να εκφράζουν εκτός των άλλων και τα συναισθήματά τους.

Αν η σχέση σας είναι Ζυγός, πρόκειται για μια σχέση που στηρίζεται στην επικοινωνία. Συνήθως τα μέλη της θέλουν να μοιράζονται τα πάντα, να μπορούν να «καθρεφτίζεται» ο ένας μέσα στον άλλο συναισθηματικά, και να απολαμβάνουν κοινές δραστηριότητες. Σχέση αρκετά κοινωνική, αφού στο ζευγάρι αρέσει πολύ να βγαίνει και να αφιερώνει χρόνο σε συζητήσεις και επαφές με τους άλλους.

Αν η σχέση σας είναι Σκορπιός, πρόκειται για μια σχέση με πολύ έντονο συναίσθημα και πάθος. Είναι μια δυνατή, γερή, μια «μοιραία» σχέση, με την έννοια ότι και τα δύο μέλη της, αν βγουν κάποτε από αυτήν, θα είναι αλλαγμένα, αφού είναι από τις σχέσεις που «μεταμορφώνουν». Ζήλιες και σκηνές εναλλάσσονται με πολύ δυνατά πάθη.

Αν η σχέση σας είναι Τοξότης, πρόκειται για μια πολύ συναρπαστική και γοητευτική σχέση, που δεν αφήνει τα μέλη της να ρουτινιάσουν ή να μελαγχολήσουν. Η σχέση αυτή αγαπάει την περιπέτεια και τα ταξίδια, που λειτουργούν ως αντίδοτο στην πλήξη και ως κινητήριος δύναμη. Δεν έχει σημασία για το ζευγάρι αν πηγαίνει κάπου μακριά ή κοντά, σημασία έχει ν΄αλλάζει παραστάσεις, γιατί του κάνει πολύ καλό.

Αν η σχέση σας είναι Αιγόκερως, το πιθανότερο είναι να ξεκίνησε από το χώρο εργασίας ή να υπάρχει -πέρα από το ερωτικό κομμάτι- και μια επαγγελματική συναλλαγή ανάμεσα στο ζευγάρι. Είναι ένα ζευγάρι που μπορεί να ζει αλλά και να εργάζεται μαζί χωρίς να νιώθει ότι ρουτινιάζει.
Αν η σχέση σας είναι Υδροχόος, πρόκειται για μια σχέση που ακροβατεί ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία, αφού τα δύο άτομα θέλουν εκτός από εραστές να είναι και φίλοι μεταξύ τους. Είναι μια ελεύθερη σχέση, με φιλικό υπόβαθρο, που δεν πιέζει και δεν καταπιέζει τα μέλη της.

Αν η σχέση σας είναι Ιχθείς, λόγω της παρουσίας του Νερού, η ευαισθησία, η τρυφερότητα και η έντονη σεξουαλικότητα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι μία σχέση που πατάει λίγο στα σύννεφα, δεν είναι αρκετά «γειωμένη», χωρίς να έχει όμως και την εξάρτηση της σχέσης Καρκίνος ή την καταπίεση που χαρακτηρίζει τη σχέση Σκορπιός.
Μάνταμ Ζαΐρα

 Αν η σχέση σας είναι Υδροχόος: Μια σχέση που ακροβατεί ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία και πολλές φορές μάλιστα μπερδεύει και τους άλλους με την εκκεντρικότητα και τα τερτίπια της. Καλώς η κακώς σε έναν τέτοιο δεσμό είστε πρώτα φίλοι και μετά εραστές. Όχι βέβαια γιατί η σχέση σας δεν είναι δυνατή σεξουαλικά, αλλά γιατί υπάρχουν άλλα κομμάτια της, που φαίνεται ότι είναι προτεραιότητά σας και ικανοποιούν περισσότερο το μυαλό σας. Βαθιά επικοινωνιακή, η σχέση Υδροχόος στηρίζεται στο διάλογο και στην ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και σκέψεων παρά συναισθημάτων. Θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε περισσότερο από κάθε άλλο ζευγάρι «πλατωνικοί εραστές». Αυτό που πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία είναι να αναλύσετε και να ξαναναλύετε το δεσμό σας, προσπαθώντας να βρείτε ψεγάδια. Πάντως, δεν είναι καθόλου απίθανο να βλέπετε και οι δύο τη σχέση σας ως ιδανική κι έτσι φαίνεται ότι τη βλέπουν και οι άλλοι. Αυτό, βέβαια, έχει και τα καλά του και σίγουρα είστε από τα ζευγάρια που δρουν σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις μαζί, καμιά φορά χάνοντας ο καθένας σας εντελώς την αίσθηση της ταυτότητάς του. Για να μη φτάνετε σε εντάσεις και διαμάχες, πρέπει να ξεκαθαρίζετε τα όριά σας, ώστε να είναι έστω και λίγο πιο ευδιάκριτα.

ΣΧΟΛΙΑ

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/7/12, 7:37 μ.μ.

    ΞΕχασατε τον υδροχοο!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανυπαρκτοι εμεις οι νεροκουβαλητες.... καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και παραπονιαρηδες μου βγηκατε χαχαχαχαχαχαχχα
    οριστε παρτε και τον Υδροχοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή