Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θρίλερ για 15χρονη στην Πάρο

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε 15χρονη, χθες το βράδυ, στην Πάρο και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σήμερα στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο.
Το κορίτσι είχε πάει με τη μητέρα του για διακοπές στην Πάρο, όπου φιλοξενούνταν σε φιλικό τους σπίτι. Χθες, γύρω στις ...

8.30 το βράδυ, έκαναν μπάνιο στην περιοχή "Χρυσή Ακτή" και κάποια στιγμή η μητέρα της την έχασε. Η γυναίκα άρχισε να την αναζητά και βρήκε τη 15χρονη πίσω από βράχια, αναίσθητη και σε κακή κατάσταση. Το κορίτσι έφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ενώ έλειπε το κάτω μέρος του μαγιό.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πάρου και στη συνέχεια διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Αττικό νοσοκομείο. Εκεί θα εξεταταστεί σήμερα και από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και ίχνη βιασμού. Παράλληλα, διενεργείται έρευνα από την αστυνομία στο νησί, για το περισταστικό.

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Πολυ αγριοτητα τα τελευταια χρονια. Μακαρι να την γλυτωσει το κοριτσακι. Τωρα τι κρυβεται πισω απο την υποθεση... Στα καναλια τι περασαν γρηγορα γρηγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή