Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αποτρίχωση Μπικίνι

Η ευαίσθητη περιοχή ή το μπικίνι όπως το ονομάζουμε είναι το σημείο που απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες καθώς θέλουν να είναι πάντα περιποιημένο και για λόγους αισθητικής αλλά και για λόγους προσωπικής υγιεινής.
Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με μια σωστή αποτρίχωση.
Για τη συγκεκριμένη περιοχή δεν θα σας συνιστούσαμε το κοινό ξυράφι διότι όχι μόνο υπάρχει κίνδυνος να κοπείτε στο ξύρισμα αλλά οι νέες τρίχες που «ξεφυτρώνουν» γίνονται πιο σκληρές και πυκνές.

Μια καλή και εύκολη λύση είναι η αποτρίχωση με κερί. Για αυτό θα πρέπει να επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο αισθητικής. Η διαδικασία είναι απλή. Η αισθητικός σας τοποθετεί ζεστό κερί στην περιοχή του μπικίνι και μετά ένα βαμβακερό ύφασμα από πάνω. Το αφήνει να κρυώσει και στη συνέχεια το αφαιρεί με γρήγορες κινήσεις. Εδώ μπορεί να αισθανθείτε λίγο τσούξιμο και να ερεθιστεί η περιοχή αλλά μην ανησυχείτε. Η αισθητικός θα σας κάνει ένα ελαφρύ μασάζ για να φύγει ο ερεθισμός. Φανταστείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα αφού θα έχετε απαλλαγεί από όλες τις ανεπιθύμητες τρίχες και επιπλέον δεν θα χρειαστεί να ξανακάνετε αποτρίχωση σε λιγότερο από έναν μήνα.

Αν πάλι θέλετε να απομακρύνετε για πάντα τις τρίχες, υπάρχει και η λύση της φωτόλυσης. Θα χρειαστούν κάποιες επαναληπτικές συνεδριάσεις όπου με τη μέθοδο του λέιζερ, οι τρίχες απομακρύνονται σταδιακά μέχρι να εξαφανιστούν πλήρως. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν εγγυάται η οριστική απαλλαγή από την τρίχα. Βέβαια, η συγκεκριμένη μέθοδος θα σας κοστίσει λίγο παραπάνω χρήματα από την αποτρίχωση με κερί και περισσότερο χρόνο. Για αυτό η επιλογή της αποτρίχωσης ανήκει σε εσάς, από τα χρήματα που μπορείτε να δώσετε μέχρι τον χρόνο που θέλετε να διαθέσετε. Πάντως, όποια μέθοδο και αν διαλέξετε, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές με την συγκεκριμένη περιοχή γιατί είναι η πιο ευαίσθητη και χρειάζεται περισσότερη περιποίηση.
Zougla

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια