Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η στραβωμάρα είναι σέξι

Νομίζεις ότι τα γυαλιά μυωπίας είναι μόνο για σπασικλάκια; Και όμως τα διάσημα κορίτσια αποδεικνύουν ότι τα γυαλιά μυωπίας είναι απίστευτα σέξι! Δες με τα ματάκια σου τις σταρ που κόβουν την ανάσα και με τα γυαλιά ηλίου τους!
Μέγκαν Φοξ, Πάμελα Άντερσον και Κρίστεν Ντάνστ όχι μόνο δεν νιώθουν κάπως που φοράνε γυαλάκια μυωπίας αλλά καταφέρνουν να μας κάνουν να θέλουμε να βάλουμε και εμείς χωρίς καν να έχουμε μυωπία!
Η Τζένιφερ Γκάρνερ με αυτά τα γυαλάκια μυωπίας μοιάζει με σέξι δασκαλίτσα και μας κάνει να θέλουμε να της μοιάσουμε. Το λουκ πέρα του ότι εξιτάρει τους άντρες είναι πολύ σέξι και καταφέρνει να σου αλλάξει λουκ αφού ο διάφανος σκελετός τονίζει πολύ το βλέμμα σου!
Η Κρίστεν Ντάστ με γυαλί μυωπίας που συμπληρώνει το λουκ της και της χαρίζει αέρα γκλάμουρ. Ο μαύρος σκελετός σου πάει τέλεια ειδικά αν είσαι ξανθιά και δεν έχει παρά να επιλέξεις και εσύ ένα αντίστοιχο γυαλάκι που δείχνει να «αγκαλιάζει» το βλέμμα σου!
Η Τζένιφερ Άνιστον εντυπωσιάζει με σκουρόχρωμο σκελετό «ανοιχτό» στο κάτω μέρος που της πάει τέλεια και κάνει την απόλυτη αντίθεση με το ξανθό μαλλάκι της και μας αρέσει πολύ!
Η Μέγκαν Φον κάνει statement εμφάνιση με γυαλιά μυωπίας σε σκούρο χρώμα με πορτοκαλί λεπτομέρεια στο επάνω μέρος που δίνει χρώμα στο λουκ της και σε συνδυασμό με πονηρό βλέμμα μεταμορφώνεται στο απόλυτο θηλυκό με τα γυαλιά της μυωπίας του!
Η Πάμελα Άντερσον ότι γυαλί και να φόραγε στη συγκεκριμένη εμφάνιση θα την έκανε να δείχνει σεξοβόμβα! Ο μαύρος σκελετός σου ταιριάζει και εσένα ειδικά αν είσαι ξανθούλα όπως η Πάμελα και ειδικεύεσαι σε σέξι πόζες!
Ελένη Αναστασάκη

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια