Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αυτά που πρέπει να βάλετε στις αποσκευές σας

Αυτά που πρέπει να βάλετε στις αποσκευές σας
* Φλοράλ φόρεμα.
Ένα ανάλαφρο φόρεμα με πολύχρωμα λουλούδια επιβάλλεται στις καλοκαιρινές διακοπές. Φοριέται παντού, όλες τις ώρες και , το πιο σημαντικό, δεν τσαλακώνει όσο και να το ταλαιπωρήσετε. Μπορείτε να το βάλετε με ψηλά ή με φλατ παπούτσια και είστε έτοιμες! Το μήκος που θα επιλέξετε είναι απλά θέμα γούστου, από σούπερ μίνι μέχρι μάξι.
Τιρ: Για να μη θυμίζετε ανθισμένο κήπο συνδυάστε την εμφάνισή σας με "ήσυχα" αξεσουάρ.

* Τζιν.
Σε καμιά περίπτωση μη φορτώσετε τη βαλίτσα σας με 4-5 τζιν. Πάρτε ένα και καλό, που θα σας δώσει την ασφάλεια ότι το έχετε μαζί σας. Επειδή μπορεί να σας φανεί λίγο ζεστό αν πέσετε σε πολλή ζέστη, διαλέξτε το πιο ελαφρύ ή φθαρμένο που διαθέτετε.
Τιρ: Αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό μπλε, επιλέξτε ένα λευκό. Για το ταξίδι βάλτε το loose και αφήστε στην ντουλάπα το skinny.

* Μπλουζάκια.
Η μόνιμη απορία που μας φέρνει σε απόγνωση και τελικά φορτωνόμαστε με άχρηστα μπλουζάκια που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ. Σκεφτείτε έξυπνα και πάρτε μαζί σας 2 μπλούζες για κάθε φούστα ή παντελόνι που θα βάλετε στη βαλίτσα. Το ένα πρέπει να είναι κάζουαλ και το άλλο βραδινό. Πιστέψτε μας, δεν θα χρειαστείτε περισσότερα και θα γλιτώσετε από το σιδέρωμα αυτών που δεν βάλατε ποτέ!.

* Το "καλό" φόρεμα.
Τις περισσότερες φορές είναι απαραίτητο για ένα ρομαντικό δείπνο ή αν συνδυάζετε διακοπές με κάποια κοινωνική υποχρέωση. Αλλιώς, δεν θα σας χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση ένα βραδινό φόρεμα από μετάξι ή μια εντυπωσιακή μάξι επιλογή καλό είναι να υπάρχει.
Τιρ: Εννοείται ότι ακόμη και για ένα γάμο σε νησί θα βάλετε μακρύ φόρεμα αλλά όχι αυτό που θα φορούσατε στο κόκκινο χαλί. ..Προτιμήστε κάτι που θα θυμίζει "επίσημο" καφτάνι.

* Μαύρο παντελόνι.
Άλλη μια επιλογή που θα σας λύσει τα χέρια. Μια λύση για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις που "μεταφράζεται" σε λουκ "όλα σε ένα". Αλλάζοντας τα τοπ, κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι το παντελόνι είναι το ίδιο.
Τιρ: Αν το μαύρο σας πέφτει "βαρύ" για καλοκαίρι, μπορείτε να κάνετε τους ίδιους συνδυασμούς με ένα λευκό.

* Το μικρό μαύρο φόρεμα.
Το κομμάτι πασπαρτού της γκαρνταρόμπας που δεν πρέπει να αφήσετε στην ντουλάπα. Προσθέστε χρωματιστές πινελιές με φουλάρια και αξεσουάρ και θα είναι σαν να έχετε πάριε μαζί όσα φορέματα δεν θα χωρούσαν ποτέ στη βαλίτσα σας. Ανάλογα το παπούτσι, θα δώσετε το στιλ που επιθυμείτε. Φλατ σαγιονάρα για την απογευματινή σας βόλτα στο νησί, πλατφόρμες για τη βραδινή σας έξοδο στα μπαράκια της περιοχής.

* Η "εύκολη" φούστα.
Θυμηθείτε οπωσδήποτε μια φούστα λίγο πάνω από το γόνατο για να φαίνονται τα μαυρισμένα σας πόδια. Σε χρώμα παστέλ ή έντονο αλλά πάντα μονόχρωμο για να έχετε τη δυνατότητα πολλών συνδυασμών με απλά μπλουζάκια και ανάλαφρα τοπ.
Τιρ: Μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μια τζιν φούστα, που επίσης θα σας δώσει τη δυνατότητα για πολλά διαφορετικά λουκ.

* Πόσα μαγιό;
Είτε είστε φαν του μπικίνι είτε του ολόσωμου, προσπαθήστε να πάρετε μαζί σας δύο μαγιό με εντελώς διαφορετικό στιλ για να αποφύγετε τα σημάδια μετά το μαύρισμα. Για τις πρώτες μέρες που θα εκτεθείτε στον ήλιο προτιμήστε το ολόσωμο και μετά αφεθείτε στις ακτίνες του ήλιου με ένα καυτό μπικίνι. Για το ολοκληρωμένο λουκ της παραλίας και φυσικά για να προστατευτείτε εξοπλιστείτε με ένα εντυπωσιακό καπέλο και ένα παρεό ή καφτάνι.
Τιρ: Εκμεταλλευτείτε το παρεό για να "δημιουργήσετε". Φορέστε το σαν φούστα με το μαγιό σας τοπ ή κάντε το φόρεμα δένοντάς το στο λαιμό ή στράπλες.

* Καφτάνι.
Στιλάτο και συνάμα βολικό για παραλία, απογευματινή βόλτα και βραδινή έξοδο. Μάξι ή μίνι, κοντομάνικο ή μακρυμάνικο, με κατάλληλα αξεσουάρ ή χωρίς αξεσουάρ, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.
Τιρ: Τολμήστε να συνδυάσετε το καφτάνι σας με skinny τζινς και σανδάλια για πιο χαλαρό boho style.

* 3 ζευγάρια παπούτσια είναι αρκετά.

- 'Ενα ζευγάρι φλατ μπαλαρίνες είναι η ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας βόλτες. Αν δεν τις προτιμάτε, αντικαταστήστε τες με πολύχρωμες σαγιονάρες (αυτές που θα φοράτε και στην παραλία).
- ΄Ενα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε ουδέτερο χρώμα για το βράδυ. Μην μπείτε στον πειρασμό να πάρετε κι άλλο ζευγάρι μαζί σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κουβαλάτε άδικα.
- Οι λατρεμένες σας πλατφόρμες για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Κανείς δεν θα σας πει "υπερβολικά" ντυμένη και παράλληλα θα ..κερδίσετε τους πόντους που θέλετε.
Τιρ: Στην περίπτωση που επιλέξετε σαγιονάρες, για κάθε μέρα πάρτε ένα ζευγάρι πλαστικές και ένα πιο "φορτωμένο". Δεν πιάνουν πολύ χώρο! Όσο για τις σαγιονάρες παραλίας, μην αγχώνεστε, θα πάρετε άλλες από κει! Πάντως, ό τι κι αν επιλέξετε, μία ψάθινη πολύχρωμη τσάντα είναι ο καταλληλότερος σύμμαχος. Φροντίστε να είναι αρκετά μεγάλη για να χωράει τα πάντα και να μπορεί να φορεθεί τόσο στην παραλία - φιλοξενώντας τα μαγιό, την πετσέτα και τα αντηλιακά - όσο και στην πρωινή ή απογευματινή σας βόλτα!
Λίλα Κουντουριώτη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια