Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Όλγα Πολίτη: sexy κόρη του εφοπλιστή

Ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι η Όλγα Πολίτη η οποία κατά καιρύς έχει απασχολήσει τα Μέσα με τους…επώνυμους έρωτές της.
Η νεαρή ηθοποιός η οποία θα αναλάβει εκπομπή στο κανάλι Extra 3, εκτός από την αγάπη της για την τηλεόραση ασχολείται και με τη ναυτιλιακή εταιρεία του πατέρα της ο οποίος είναι εφοπλιστής....

Η Όλγα Πολίτη γεννήθηκε στην Αθήνα.
Είναι κάτοικος Γλυφάδας, αγαπάει τα ζώα και δεν σταματάει να χορεύει λάτιν χορούς.
Εχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ακολούθησαν σπουδές στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, απ' όπου και πήρε πτυχίο. Παράλληλα με τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο παρακολουθούσε και μαθήματα υποκριτικής στη Δραματική Σχολή «Θεμέλιο», στο «Θέατρο Αλλαγών» και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και πολύ καλά γαλλικά. Είναι κάτοχος διπλώματος ECDL.
Ξεκίνησε σε ηλικία 6 ετών κάνοντας διάφορες εμφανίσεις σε γνωστές διαφημίσεις.
Εκανε την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση ως ηθοποιός σε ηλικία 10 ετών, στη σειρά «Γόβα στιλέτο».
Παρουσίαζε την εκπομπή «Λούνα παρκ» στον ΑΝΤ1 και παιδική μόδα στον «Πρωινό καφέ». Παρουσίασε το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της εκπομπής «Να η ευκαιρία» του Mega, ακολούθησε πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά «Επαφή», στο πλάι του αδικοχαμένου Νίκου Σεργιανόπουλου, συμμετοχές στις τηλεοπτικές σειρές «Αν μ' αγαπάς», «Ζωή ξανά», «Αστυνόμος Μπέκας», «Αληθινοί έρωτες», «Κος & Κα Πελς» και «Λόλα» στον ΑΝΤ1.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια