Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σεξουαλική προτίμηση και ταυτότητα κάθε ζωδίου

Ιχθείς
Σεξουαλική Προτίμηση
Μία ρομαντική βόλτα στην παραλία, κάτω από το φως των αστεριών είναι η ιδανική πρόταση αν θέλεις να αποπλανήσεις σεξουαλικά τον ρομαντικό και ευαίσθητο Ιχθύ. Του αρέσει πολύ το σεξ, εφόσον τηρούνται κάποιες συναισθηματικές προϋποθέσεις, που τον κάνουν να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά. Στο σεξ του αρέσουν πολύ τα χάδια, τα φιλιά και όλες οι ζεστές στιγμές οικειότητας που του προσφέρουν συναισθηματική πληρότητα. Του αρέσει να κάνει σεξ σε ρομαντικά μέρη, με ερωτική μουσική, αναμμένα κεράκια και ερωτικές εξομολογήσεις. Προτιμά το τρυφερό σεξ, από ότι το παθιασμένο και τον ερεθίζει πολύ το πολύωρο «λεκτικό» παιχνίδι που γίνεται πριν καταλήξει στο κρεβάτι με το άτομο που ποθεί!

Σεξουαλική Ταυτότητα
Το σεξ είναι για τον Ιχθύ μία συναισθηματική επιβεβαίωση, μία στιγμή που ενώνεται σώμα και ψυχή με το άτομο που αγαπά και κάνει όνειρα! Δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά αν δεν τρέφει βαθιά συναισθήματα για το ταίρι του. Μπορεί στο ξεκίνημα μίας σεξουαλικής δραστηριότητας, ο Ιχθύς να είναι ντροπαλός, «μαζεμένος» και αρκετά συνεσταλμένος, αυτό όμως συμβαίνει μέχρι να «πάρει τον αέρα του». Όταν ξεπεράσει όλες τις αναστολές του γίνεται ένας ερωτικός σύντροφος γεμάτος τρυφερότητα, συναίσθημα και πλούσια ερωτική φαντασία! Αποφεύγει το σεξ της μιας βραδιάς ή οτιδήποτε δεν στηρίζεται στο συναίσθημα. Διαγράφει από τη ζωή του ανθρώπους που λειτουργούν στον έρωτα με χυδαιότητα. Θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς για να μπορέσει να ανοιχτεί σεξουαλικά. Διαθέτει όμως φαντασία, ρομαντισμό και έχει την ικανότητα να διεισδύει στην ψυχοσύνθεση του ερωτικού του παρτενέρ και να του προσφέρει την υπέρτατη ερωτική ικανοποίηση.

Υδροχόος
Σεξουαλική Προτίμηση
Αν έχεις ζήσει τον έρωτα με έναν Υδροχόο σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει ότι είναι ένας σπάνιος ερωτικός σύντροφος, αρκετά παιχνιδιάρης και απρόβλεπτος. Στο σεξ τον εξιτάρουν οι νέες πρωτότυπες εμπειρίες και με τη φλογερή του φαντασία βρίσκει πάντα νέες πικάντικες ιδέες για να τονώνει τη σεξουαλική του ζωή. Τα ταμπού δεν έχουν καμία θέση στη σεξουαλική του ζωή, ενώ είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ορέξεις και αντοχές που εφευρίσκει πάντα τρόπους για να βάζει αλατοπίπερο στην ερωτική του ζωή. Είναι ο άνθρωπος που θα προχωρήσει πολύ γρήγορα μία σχέση στο σεξ, χωρίς να έχει προλάβει να γνωρίσει το ταίρι του καλύτερα. Του αρέσει να αλλάζει ερωτικούς συντρόφους και φυσικά του αρέσουν πολύ τα άτομα που έχουν μεγάλη σεξουαλική εμπειρία, γιατί μέσα από αυτά μαθαίνει και ο ίδιος. Τα μέρη που επιλέγει να κάνει σεξ είναι ασυνήθιστα και ο τρόπος που ερωτοτροπεί είναι ιδιαίτερος. Το «ευαίσθητο» ερωτικά σημείο του είναι τα πόδια του, ιδιαίτερα οι αστράγαλοι και γι αυτό τα χάδια και το ερωτικό παιχνίδι γύρω από αυτήν την περιοχή, τον ανάβουν ιδιαίτερα.

Σεξουαλική Ταυτότητα
Το σεξ είναι για τον Υδροχόο ένα παιχνίδι που του ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Του αρέσει πολύ το φλερτ που γίνεται μέχρι να καταφέρει να «ρίξει» το άτομο που ποθεί και τον «εξιτάρει» να γνωρίζει σεξουαλικά καινούργιους ανθρώπους. Δυσκολεύεται να παραμείνει πιστός σε μια ερωτική σχέση γιατί είναι της άποψης ότι όσο πολύ και να σου αρέσει κάτι, όταν το γεύεσαι συνέχεια κάποια στιγμή το βαριέσαι. Το σεξ δε συνδυάζεται με το συναίσθημα για τον Υδροχόο, που έχει πολύ φιλελεύθερες ιδέες. Αν μετά το σεξ νομίσεις πως τον κέρδισες ή αρχίσεις να έχεις και συναισθηματικές απαιτήσεις, τότε σίγουρα το πιο πιθανό που θα κάνει είναι να το... βάλει στα πόδια!

Αιγόκερως
Σεξουαλική Προτίμηση 
Του αρέσει το δύσκολο ερωτικό κυνήγι, θέλει να κατακτά το άτομο που ποθεί και τον ερεθίζει η ιδέα ότι πρέπει να δώσει σκληρή μάχη για να πετύχει τον ερωτικό του σκοπό. Δεν του αρέσουν οι υπερβολικές ερωτικές εκδηλώσεις ούτε και τα λεγόμενα «σαλιαρίσματα». Προσπαθεί πάντα με τη δύναμη του μυαλού του να φέρει κάθε ερωτική υπόθεση στα μέτρα και τα σταθμά του. Ο άνδρας Αιγόκερως θέλει να έχει στο πλάι του μία σεξουαλική σύντροφο που θα είναι μαζεμένη και θα γίνει ο δάσκαλός της. Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που προσπαθούν να επιδείξουν τις σεξουαλικές τους ικανότητες ή που είναι αρκετά τολμηρές. Η γυναίκα Αιγόκερως έλκεται σεξουαλικά από άντρες ισχυρούς και διεκδικητικούς, αν δεν είναι έτοιμη για μία σταθερή ερωτική σχέση τότε αρέσκεται σε μία ελεύθερη, σεξουαλική σχέση που θα ανεβάζει τον ερωτισμό της στα ύψη. Το «ευαίσθητο» σημείο τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας Αιγόκερω είναι η περιοχή γύρω από τα γόνατα. Τα χάδια γύρω από εκείνη την περιοχή είναι μία καλή αρχή για να συνεχίσει ένα ερωτικό παιχνίδι που θα ανεβάσει τη λίμπιντό τους στα ύψη!

Σεξουαλική Ταυτότητα
Ο λογικός και συντηρητικός Αιγόκερως ακόμα και στο σεξ δεν αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο, αν δεν έχει καταφέρει να νιώσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια με έναν ερωτικό σύντροφο! Στην αρχή μιας γνωριμίας δίνει την εντύπωση ότι είναι ένας ψυχρός και αρκετά σκληρός ερωτικός σύντροφος, χωρίς ίχνος ευαισθησίας ή τρυφερότητας. Στην πορεία όμως, με το εύστοχο χιούμορ του αλλά και τον διεκδικητικό του χαρακτήρα καταφέρνει να σπάει τον πάγο και αποδεικνύεται ότι είναι ένας εραστής/ερωμένη με δυναμισμό και μεγάλη ερωτική λίμπιντο! Θέλει το άτομο που έχει στο πλάι του και με το οποίο μοιράζεται ερωτικές στιγμές, να το ορίζει και να το χαίρεται μόνο ο ίδιος. Γι αυτό δεν προτιμά να συνάπτει εφήμερες ερωτικές σχέσεις, αλλά επιδιώκει τις πιο σταθερές. Δεν είναι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και η φαντασία του είναι σχετικά περιορισμένη, διαθέτει όμως αντοχές και ορμητικότητα που σίγουρα θα σε γοητεύσει!

Τοξότης
Σεξουαλική Προτίμηση 
Μία από τις μεγαλύτερες ερωτικές επιθυμίες του Τοξότη είναι να αποκτήσει έναν μεγάλο αριθμό σεξουαλικών εμπειριών, πριν βρεθεί το... «λιμάνι» που θα αράξει. Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις σεξ σε περίεργα δημόσια μέρη, όπως σε κάποιο πάρκο, στη θάλασσα, ή στο αυτοκίνητο; Αν ναι, τότε ο Τοξότης σίγουρα είναι το ταίρι που θα κάνει τη φαντασίωσή σου πραγματικότητα, αφού και εκείνος θέλει να γεύεται το ρίσκο, την περιπέτεια και την πρωτοτυπία στη σεξουαλική του ζωή. Το ερωτικό κυνήγι είναι το αγαπημένο του παιχνίδι στο σεξ, γι αυτό και είναι διατεθειμένος να σε διεκδικήσει, μέχρι να καταφέρει να σε ρίξει στο κρεβάτι του! Του αρέσει να τον αιφνιδιάζουν με σεξουαλικές προκλήσεις- προσκλήσεις και όταν στο σεξ δεν υπάρχει δράση... βαριέται και προτιμά να παίξει Playstation ή να κάνει shopping therapy με τα φιλαράκια του!

Σεξουαλική Ταυτότητα
Το σεξ είναι ένα διεγερτικό ερωτικό παιχνίδι, που εύκολα το βαριέται, γι αυτό και θέλει να έχει εναλλαγές. Ο παρορμητισμός είναι ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία του. Μπορεί να περάσει μία βραδιά σεξ με ένα άτομο χωρίς να σκεφτεί πρώτα, αν η επιλογή του είναι σωστή. Το σεξ δεν συνεπάγεται και ερωτική σχέση για τον φιλελεύθερο Τοξότη που είναι υπέρμαχος της ανεξαρτησίας. Μετά από ένα καλό σεξ συνεχίζει κανονικά όλες του τις δραστηριότητες, σαν να μην είχε γίνει απολύτως τίποτα. Εύκολα μπορεί να ξεχάσει έναν ερωτικό παρτενέρ ή μια φλογερή σεξουαλική βραδιά που τον «εξίταρε». Επιλέγει να κάνει σεξ με άτομα που εκτός από σεξουαλική έλξη έχουν διεγείρει και το μυαλό του. Δεν τον νοιάζει τόσο η εξωτερική εμφάνιση, όσο η προσωπικότητα του ατόμου που θα κάνει σεξ και εκτός από εραστής ή ερωμένη θέλει να είναι και πολύ καλός φίλος!

Σκορπιός
Σεξουαλική Προτίμηση 
Ο Σκορπιός λατρεύει το σεξ σε όλες τις μορφές του! Του αρέσει το ρομαντικό, το αισθησιακό, το παθιασμένο, το δυναμικό, το έντονο, το ήρεμο σεξ, ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση. Τον ερεθίζουν τα μαύρα σατέν αλλά και δερμάτινα εσώρουχα, τον εντυπωσιάζουν οι ζαρτιέρες και τα στρίνγκ και δεν θα έλεγε «όχι» σε γουστόζικες χνουδωτές χειροπέδες ή άλλα ερωτικά παιχνίδια που του εξάπτουν τη φαντασία! Η ερωτογενής του ζώνη είναι η περιοχή των μηρών και πάντα τον ερεθίζει ένα απαλό, ερωτικό άγγιγμα σε εκείνο το σημείο. Τον εξιτάρει όταν ο ερωτικός του σύντροφος καταφέρνει να κρατά σε εγρήγορση και τις πέντε αισθήσεις του. Δεν του αρέσουν οι «γλυκανάλατες» ερωτικές στιγμές, ούτε το ρομαντικό σεξ, όπως αυτό που βλέπουμε στις... σαπουνόπερες!

Σεξουαλική Ταυτότητα 
Στο σεξ δεν υπάρχουν όρια, φραγμοί ή ταμπού για τον φλογερό και «ερωτιάρη» Σκορπιό, αφού για εκείνον αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, ενεργητικότητας και δυναμικότητας. Δεν υπάρχει μέρα που μην έχουν περάσει από το μυαλό του καυτές, γαργαλιστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις και φροντίζει πάντα να κάνει πράξη όλες του τις ερωτικές επιθυμίες. Το σεξ είναι γι΄αυτόν μία σωματική ανάγκη που τον βοηθά να έρθει πιο κοντά με το άτομο που ποθεί. Είναι ένας τρόπος για να μοιραστεί και να εισπράξει ενέργεια. Του αρέσει να δοκιμάζει νέες εμπειρίες, ενώ δεν ξεδιπλώνει εύκολα τις μυστικές σεξουαλικές πτυχές του χαρακτήρα του, αλλά ανοίγει σιγά-σιγά τα χαρτιά του. Δεν διστάζει να προκαλέσει, να «εξιτάρει» και να δημιουργήσει πολλές φαντασιώσεις με τη σέξι και προκλητική του συμπεριφορά! Κάθε σεξουαλική του δραστηριότητα χαρακτηρίζεται από ορμητικότητα και δυνατό πόθο. Είναι απόλυτα πιστός αλλά και έμπιστος σεξουαλικός σύντροφος. Αν και δεν απορρίπτει το σεξ της μιας βραδιάς, συνήθως συγχέει το σεξ με το συναίσθημα.

Ζυγός
Σεξουαλική Προτίμηση
Τον ερεθίζει ένα καλογυμνασμένο, ερωτικό κορμί με σέξι καμπύλες. Τον διεγείρουν τα ακριβά δαντελωτά εσώρουχα και είναι από τους ερωτικούς συντρόφους που θα δημιουργήσουν ένα πολύ ρομαντικό, ερωτικό περιβάλλον, προκειμένου να απολαύσουν το σεξ στο έπακρο. Πριν τη σεξουαλική του δραστηριότητα έχει φροντίσει να διακοσμήσει το χώρο με πολλά αρωματικά κεριά και χαμηλό φωτισμό, έχει βάλει στο CD player την αγαπημένη του χαλαρή μουσική και έχει μεριμνήσει για τη σαμπάνια και τις φράουλες με τη σαντιγί. Μπορεί κατά τη διάρκεια του σεξ να μην παίρνει και πολλές πρωτοβουλίες, όμως κάθε κίνησή του χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό! Του αρέσει να ανακαλύπτει όλες τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου του, να δοκιμάζει νέες ερωτικές προτάσεις, αλλά απεχθάνεται τη χυδαιότητα ή το «ωμό» σεξ!

Σεξουαλική Ταυτότητα
Η σεξουαλικότητα του Ζυγού χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και αισθησιασμό. Για να μπορέσει να δώσει και να πάρει ερωτική ικανοποίηση πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Σέβεται απόλυτα τις ανάγκες του συντρόφου του, δέχεται κάθε κριτική και προσπαθεί πάντα με τα ερωτικά του τερτίπια να οδηγεί τον παρτενέρ του στον... έβδομο ουρανό! Το σεξ με το Ζυγό σίγουρα αυξάνει την αδρεναλίνη στα ύψη, γιατί φροντίζει πάντα και την κάθε μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να διεγείρει όλες τις αισθήσεις του ερωτικού του συντρόφου! Δεν του αρέσουν οι extreme ερωτικές στάσεις που απαιτούν κόπο και μεγάλη σωματική δραστηριότητα. Προτιμά χαλαρές κινήσεις και άνετες, ξεκούραστες στάσεις που θα τον κάνουν να νιώθει πολύ κοντά στο ταίρι του, χωρίς να τον... λαχανιάσουν! Αν νιώσει σεξουαλικά παραμελημένος, μπορεί εύκολα να παρασυρθεί στο... «παράνομο σεξ», προκειμένου να πάρει την επιβεβαίωση που ζητά.

Παρθένος
Σεξουαλική Προτίμηση
Μπορεί ο Παρθένος να μην είναι ο ερωτικός «πύραυλος» του ζωδιακού, αλλά σίγουρα του αρέσει το καλό και ποιοτικό σεξ. Αυτό που προτιμά πιο πολύ απ’ όλα στο σεξ είναι ο παρτενέρ του να είναι φρεσκοπλυμένος και μυρωδάτος. Η καθαριότητα και η υγιεινή είναι το Α και το Ω για τη σεξουαλική ζωή του Παρθένου. Τον διεγείρει ένα κορμί που είναι μυρωδάτο, αποτριχωμένο και απαλό σαν χάδι. Δεν του αρέσει να παρεκκλίνει από τις κλασικές σεξουαλικές στάσεις και δύσκολα αλλάζει τις αγαπημένες του ερωτικές συνήθειες. Του αρέσει να κάνει κριτική ακόμα και για τον τρόπο που κάνει σεξ το ταίρι του και δίνει πάντα τις κατευθύνσεις του. Του αρέσει να δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και αν κάτι δεν του αρέσει, δε διστάζει να αφήσει στη μέση ό,τι έχει ξεκινήσει, να ντυθεί και να αφήσει το ταίρι του στα κρύα του λουτρού! Και αν θέλεις να ξεσηκώσεις σεξουαλικά έναν Παρθένο και να τον «εξιτάρεις» αρκεί μόνο να παίξετε το... γιατρό και τη νοσοκόμα που είναι ένα ερωτικό παιχνίδι που τον φτιάχνει πολύ!

Σεξουαλική Ταυτότητα
Το σεξ δεν είναι ένα παιχνιδάκι για τον τελειομανή Παρθένο, που είναι της άποψης πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Δυσκολεύεται να αφεθεί στις σεξουαλικές του ορμές και για να αφήσει στην άκρη τη λογική του θα πρέπει στο κρεβάτι να τηρούνται κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Καθαρά και ατσαλάκωτα σεντόνια, κατάλληλη ερωτική ατμόσφαιρα, έξυπνο χιούμορ και ένας ερωτικός σύντροφος που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Δεν είναι ο εραστής ή η ερωμένη που θα εκτονώσει τις σεξουαλικές του/της ορμές για μία βραδιά και μόνο. Διακρίνεται από συντηρητισμό και σοβαρότητα και θέλει έναν σταθερό ερωτικό σύντροφο. Δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στο σεξ, όμως οι προσεγμένες και στοχευμένες κινήσεις του εξασφαλίζουν 100% αύξηση της ερωτικής λίμπιντο! Μην παραξενευτείς αν μετά από μία ερωτική βραδιά σου γυρίσει την πλάτη και κοιμηθεί. Μετά από ένα καλό «κρεβάτι» ακολουθεί πάντα ένας ανανεωτικός ύπνος, γιατί ο ρομαντισμός δεν είναι και το ατού του !

Λέων
Σεξουαλική Προτίμηση 
Η βαθύτερη επιθυμία του Λέοντα είναι να προκαλεί στους πάντες τη σεξουαλική έλξη, έστω και αν για κάποια άτομα ο ίδιος δεν τρέφει ερωτικό ενδιαφέρον. Το σεξ είναι για το λιοντάρι μία μοναδική «ιεροτελεστία» και είναι αρκετά γενναιόδωρος σύντροφος. Τον ερεθίζουν τα πολύ ακριβά και μοναδικά εσώρουχα στο χρώμα της φωτιάς! Θέλει να κάνει σεξ σε ένα όμορφο και πολυτελές περιβάλλον που του παρέχει ανέσεις. Τον εξιτάρει να βλέπει το σύντροφό του να εκλιπαρεί με πόθο την ερωτική συνεύρεση μαζί του. Του αρέσει να παριστάνει το «δύσκολο» και να ενδίδει όποτε αποφασίσει ο ίδιος. Μία από τις «κρυφές» ερωτικές του προτιμήσεις είναι τα υγρά φιλιά στην πλάτη, που είναι η ερωτογενής του ζώνη.

Σεξουαλική Ταυτότητα 
Ακόμα και στο σεξ ο Λέοντας δεν αρκείται στη μετριότητα: θέλει να ζει έντονα, φλογερά πάθη που κάνουν το κορμί του να φλέγεται από πόθο. Όταν νιώθει έντονη σεξουαλική έλξη για ένα άτομο είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να περάσει μια βραδιά (και ακόμη περισσότερες) μαζί του. Ακόμα και στο σεξ γίνεται υπερβολικός και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αχόρταγο σεξουαλικά ζώδιο. Αρκετές στιγμές το σεξ είναι για την προσωπικότητά του μία μορφή επιβεβαίωσης, αφού με αυτό τον τρόπο νιώθει ότι είναι επιθυμητός. Πολύ συχνά στη ζωή του μπορεί να ερωτευτεί ένα άτομο εφόσον διαπιστώσει ότι στο κρεβάτι έχουν κοινή σεξουαλική χημεία. Όταν ένα άτομο τον εξιτάρει σεξουαλικά θα κάνει τα πάντα για να του προσφέρει ευχαρίστηση. Ο εγωκεντρισμός όμως είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του, αφού ακόμα και στο σεξ θέλει κάθε ώρα και στιγμή να επιβεβαιώνεται και να νιώθει πως αυτός είναι ο καλύτερος από όλους!

Καρκίνος
Σεξουαλική Προτίμηση
Τα χάδια, τα φιλιά και οι ερωτικές εξομολογήσεις μπορούν να «ανάψουν» το σεξουαλικό ενδιαφέρον του ευαίσθητου και συναισθηματικού Καρκίνου! Η τρυφερότητα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μαζί του. Δίνει μεγάλη σημασία σε όλες τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του σεξ- ακόμα και στην 6η αίσθηση, δηλαδή στο ένστικτό του. Τον «ανάβει» πολύ περισσότερο το σεξ που γίνεται στο χώρο του, στο σπίτι του και συγκεκριμένα στο άνετο και ζεστό κρεβατάκι του. Κατά τη διάρκεια του σεξ θέλει να νιώθει την απόλυτη σιγουριά ότι ο παρτενέρ του νιώθει ικανοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο, το απολαμβάνει και εκείνος ακόμα περισσότερο! Τα σεξουαλικά «θέλω» του Καρκίνου αλλά και οι ερωτικές του συνήθειες αλλάζουν συχνά: τη μία στιγμή προτιμά ένα πιο ρομαντικό ερωτικό κλίμα και την ακριβώς επόμενη μπορεί να παρασύρεται από τη δύνη των συναισθημάτων του σε ένα παθιασμένο σεξ!

Σεξουαλική Ταυτότητα 
Σπάνια θα ακούσεις έναν Καρκίνο να αποκαλεί τη σωματική επαφή «σεξ». Η λέξη που του αρέσει να χρησιμοποιεί είναι πάντα «έρωτας» και αυτό γιατί δεν μπορεί να «λειτουργήσει» ερωτικά, αν δεν δίνει και δεν παίρνει συναισθήματα. Στον έρωτα λοιπόν, του αρέσει το «ρομάντζο» και θέλει να ακολουθεί πάντα τα συναισθήματά του για να νιώθει πληρότητα. Θα νιώσει σεξουαλική έλξη για ένα άτομο που θα κάνει προσπάθεια να κατακτήσει την καρδιά του και θα του προσφέρει σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα. Αρκετές στιγμές μπορεί να καταπιέσει τις σεξουαλικές του ορμές, προκειμένου να μη διαταράξει τη συναισθηματική ισορροπία στη ζωή του. Στο σεξ έχει αρκετά παραδοσιακές και συντηρητικές ιδέες. Την πρώτη φορά που θα κάνει σεξ με ένα άτομο θα ντρέπεται και θα έχει αρκετές ανασφάλειες, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο μέχρι να πάρει τον αέρα του! Όταν νιώσει οικειότητα και εμπιστοσύνη, τότε θα ξεδιπλώσει όλο του το ερωτικό ταμπεραμέντο που σίγουρα θα σε ξετρελάνει!

Δίδυμοι
Σεξουαλική Προτίμηση
Όλα ξεκινούν από την επικοινωνία για τον ερωτικά παιχνιδιάρη Δίδυμο. Για να νιώσει σεξουαλική έλξη για ένα άτομο, θα πρέπει εκείνο να του έχει «εξιτάρει» πρώτα το μυαλό. Λατρεύει τις προκλήσεις και το φλερτ και τρελαίνεται για άτομα που θα «παίξουν» μαζί του πριν οδηγηθούν στο κρεβάτι. Το φλερτ είναι το αγαπημένο του στάδιο στον έρωτα. Κανένας ερωτικός σύντροφος δεν μπορεί να τον κρατήσει απλά και μόνο με ένα καλό κρεβάτι. Στο σεξ του αρέσει να υπάρχει συνομιλία, να μοιράζεται δηλαδή και λεκτικά με το ταίρι του, όλα τα συναισθήματα που νιώθει εκείνη την στιγμή. Τον εξιτάρει να ακούει τη φωνή του συντρόφου του γεμάτη πόθο και ηδονή. Του αρέσει το ασυνήθιστο και η πρόκληση, αλλά βαριέται πολύ εύκολα όταν η σεξουαλική δραστηριότητά του περιλαμβάνει όλο τις ίδιες και τις ίδιες εμπειρίες. Τον εξιτάρει το σεξ από το τηλέφωνο, του αρέσει να ανταλλάζει σεξουαλικές εμπειρίες μέσω του ίντερνετ ή ακόμα και μέσω sms! Έχει αρκετές ερωτικές φαντασιώσεις αλλά και φετίχ που πάντα ικανοποιεί, όταν του δίνεται η ευκαιρία.

Σεξουαλική Ταυτότητα
Δύσκολα κάποιος μπορεί να αντισταθεί στην παιχνιδιάρικη και ερωτική φύση του Διδύμου, αφού εκείνος έχει τον τρόπο να κερδίζει με το επικοινωνιακό του ταλέντο, όποιο άτομο βάλει στόχο! Το σεξ, η επικοινωνία και η φιλιά συνδέονται μεταξύ τους για τον Δίδυμο, αφού είναι της άποψης ότι «τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά γήπεδα»! Το σεξ δεν συνεπάγεται σχέση για τον άτακτο Δίδυμο, όμως φροντίζει πάντα με το άτομο που το κάνει να είναι πάνω από όλα το καλύτερο φιλαράκι! Ακόμα και στο σεξ θέλει να έχει ελευθερία, να κάνει κάθε φαντασίωσή του πραγματικότητα, χωρίς να σκέφτεται ότι μπορεί να «σοκάρει» με τις προτιμήσεις του! Μην προσπαθήσεις να τον κρατήσεις απλά και μόνο με ένα καλό κρεβάτι, γιατί σίγουρα θα αποτύχεις, καθώς εκείνος θα ζητά πάντα πολλά παραπάνω. Ο Δίδυμος θεωρείται από τα ερωτικά άπιστα ζώδια, μην απορήσεις λοιπόν αν κάποια μέρα σου παραδεχτεί ευθέως πως είχε μία παράλληλη με σένα σεξουαλική εμπειρία! Το σεξ είναι για την αέρινη φύση του ανάσα, ανανέωση και μία σωματική ανάγκη που δεν έχει να κάνει με δέσμευση!

Ταύρος
Σεξουαλική Προτίμηση
Ο Ταύρος θέλει να φθάνει στην ερωτική κορύφωση «αργά και βασανιστικά». Όπως σε όλους τους τομείς της ζωής του, έτσι και στο σεξ θέλει να έχει το χρόνο του μέχρι να καταλήξει με έναν άνθρωπο στο κρεβάτι! Τον εξιτάρει όλο το ερωτικό παιχνίδι, μέχρι να αφεθεί ελεύθερα στα σεξουαλικά του ένστικτα. Εκεί που δίνει μεγάλη βαρύτητα είναι στα προκαταρκτικά παιχνίδια. Απολαμβάνει πολύ περισσότερο τα «ορεκτικά» (δηλαδή τα προκαταρκτικά), από ότι το «κυρίως πιάτο» (δηλαδή τη στιγμή της κορύφωσης). Ο άνδρας Ταύρος θέλει να βλέπει την παρτενέρ του με πολύ αισθησιακά δαντελωτά εσώρουχα. Και επειδή γι αυτόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, σίγουρα στο σεξ θα είναι πολύ πιο αποδοτικός, αν του έχεις ετοιμάσει πρώτα ένα ρομαντικό δείπνο! Η σεξουαλική λίμπιντος της γυναίκας Ταύρου αυξάνεται όταν ο άνδρας που έχει στο πλάι της έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα, με ερωτική μουσική, αρωματικά κεριά και ένα κρεβάτι στρωμένο με μεταξωτά σεντόνια ή ακόμα και με ροδοπέταλα! Το ερωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια ξεσηκώνει τον ερωτισμό τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας Ταύρου.

Σεξουαλική Ταυτότητα
Το one night stand δεν είναι μία από τις αγαπημένες ερωτικές συνήθειες του Ταύρου, αφού έχει αρκετά συντηρητικές ιδέες για τη ζωή του, αλλά και για το σεξ. Θεωρεί επιτυχημένο το σεξ με έναν άνθρωπο που τον ξέρει αρκετά καλά και έχει αποκτήσει κάποια οικειότητα. Μετράει πάντα οι ποιότητα και όχι η ποσότητα για εκείνον. Το σεξ με τον Ταύρο έχει πάντα διάρκεια! Μπορεί στο ξεκίνημα της γνωριμίας με έναν Ταύρο να σου δώσει την εντύπωση πως είναι πολύ αυστηρός, απόλυτος ή ακόμα και απόμακρος. Όταν όμως φτάσει η κατάλληλη «ερωτική» στιγμή θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για έναν αισθησιακό ερωτικό σύντροφο, που έχει ως κύριο στόχο να δώσει και να πάρει απόλαυση. Σέβεται τις ανάγκες του συντρόφου του και είναι απόλυτα εχέμυθος! Στο σεξ με τον Ταύρο υπάρχει πάντα συναίσθημα και ρομαντισμός. Και αν με ένα ερωτικό ταίρι δεν τα βρει στο κρεβάτι, έχει όλη την υπομονή να κάνει προσπάθειες και να βρει τα «κουμπιά» του, για να τον... «εξιτάρει» ακόμα περισσότερο!

Κριός
Σεξουαλική Προτίμηση
Τόσο άνδρας, όσο και η γυναίκα Κριός θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «συλλέκτες εμπειριών». Το Κριάρι θέλει να αποκτά διαρκώς νέες, αισθησιακές και πρωτόγνωρες σεξουαλικές εμπειρίες. Τον ερεθίζουν οι δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις και του αρέσει να δέχεται ισχυρές αντιστάσεις, πριν καταλήξει με ένα άτομο στο κρεβάτι. Για τον Κριό δεν υπάρχουν ταμπού στο σεξ, οτιδήποτε ανεβάζει την ερωτική του λίμπιντο και τον εξιτάρει, είναι και αποδεκτό! Δε διστάζει να δοκιμάσει το σεξ στα πιο περίεργα μέρη και να ζήσει πολύ πικάντικες ερωτικές στιγμές γεμάτες ρίσκο και τόλμη. Το πάθος είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής ζωής του Κριού. Μαζί του θα δοκιμάσεις όλες τις περίεργες στάσεις του Kama Sutra και θα σε εντυπωσιάσουν οι αντοχές του, που είναι ανεξάντλητες! Μην ξεχνάς ποτέ όμως ότι για το Κριάρι το σεξ δε συνδέεται με τη σχέση. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν μετά από μία βραδιά αχαλίνωτου, παθιασμένου σεξ το Κριάρι εξαφανιστεί!

Σεξουαλική Ταυτότητα
Το σεξ είναι για το φλογερό και ερωτικά μάχιμο Κριάρι ένα παιχνίδι περιπέτειας, χωρίς κανόνες. Είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή του, τον γεμίζει ενθουσιασμό και ενέργεια. Θέλει πάντα να έχει αυτός τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο σεξ και του αρέσει να εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του! Έστω και αν η σεξουαλική του ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος, ένταση και ποικιλία... δεν λείπουν και οι στιγμές ρομαντισμού που δίνουν μία πιο συναισθηματική νότα στις ερωτικές του επαφές.
oroskopos.gr.msn.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια