Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μυστικά ομορφιάς για κάθε ζώδιο

Δες ποια μυστικά ομορφιάς υπάρχουν ανάλογα με το ζώδιο σου.
 Όμως μην ξεχνάς πως ομορφιά είναι τελικά, αυτό που μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφοι.

ΚΡΙΟΣ και ομορφιά:
Αν είσαι Κριός, θέλεις η φροντίδα της ομορφιάς σου να μην παίρνει χρόνο και πιθανόν, συχνά να βγαίνεις έξω έχοντας κάνει τα στοιχειώδη (λίγη μάσκαρα και ένα πέρασμα στα χείλη με λιπ-γκλος). Δεν βλάπτει όμως να ασχολείσαι λίγο περισσότερο. Εξωτερίκευσε την τολμηρή πλευρά σου στην εμφάνισή σου, όπως η Κριός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που την «πλάσαρε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... Σταρ όπως η Φέργκι και η Λέιντι Γκάγκα συχνά πειραματίζονται με τα πιο εκκεντρικά λουκ. Το κόκκινο είναι το χρώμα σου και επιδίωξε να το φοράς συχνά. Με μέτρο όμως. Συνδύασέ το με μπεζ και με το χρώμα της σαμπάνιας, που του ταιριάζουν. Καθώς το ζώδιό σου συνδέεται με το κεφάλι, τα μαλλιά μπορεί να γίνουν ένα ατού της εμφάνισής σου. Πρωτοτύπησε! Διάσημες Κριοί όπως η Τζένιφερ Γκάρνερ και η Ρις Γουίδερσπουν εμφανίζονται ακόμα και με κλασικά σινιόν.

ΤΑΥΡΟΣ και ομορφιά: Αν είσαι Ταύρος, έχεις την εύνοια της Αφροδίτης, του πλανήτη της ομορφιάς και του καλού γούστου, όπως και πολλές διάσημες μαζί σου. Από την αξεπέραστη Όντρεϊ Χέπμπορντ μέχρι τις πανέμορφες Μισέλ Φάιφερ, Ούμα Θέρμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Γκουίνεθ Πάλτρου, Τζέσικα Άλμπα και Μέγκαν Φοξ. Η φύση σου χάρισε σέξι καμπύλες στα σωστά σημεία και μια υπέροχη επιδερμίδα, που καλά θα κάνεις να την προσέχεις σαν τα μάτια σου. Με την αγάπη σου στα ποιοτικά πράγματα, που ξέρεις να τα «ξετρυπώνεις» στις καλύτερες τιμές, εμφανίζεσαι πάντα εντυπωσιακή αλλά χωρίς ακρότητες, που άλλωστε δεν σου ταιριάζουν. Αγαπημένο χρώμα για σένα είναι το πράσινο (άλλωστε το σμαράγδι είναι και το πετράδι του ζωδίου σου). Ένα άι-λάινερ σε κυπαρισσί απόχρωση θα αναδείξει τα μάτια σου. Συνδύασέ το με ένα σκούρο πορφυρό κραγιόν και ένα αισθησιακό άρωμα. Τα κραυγαλέα χρώματα στο μακιγιάζ δεν κολακεύουν το κλασάτο στιλ σου. Ούτε τα ακραία χτενίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ και ομορφιά: Σαν Δίδυμος, τρελαίνεσαι για τις αλλαγές και θέλεις να δοκιμάζεις καινούργια μακιγιάζ και χτενίσματα. Συχνά έχεις ντελικάτα, κουκλίστικα χαρακτηριστικά, όπως η Νάταλι Πόρτμαν και η Νικόλ Κίντμαν, και δεν χρειάζεται παρά να τα τονίσεις για να αναδείξεις τη φυσιογνωμία σου. Πολλές Διδυμίνες, όπως η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και η Αλάνις Μόρισετ, θέλουν να βαδίζουν στο δικό τους μονοπάτι, ξεχωρίζοντας από το πλήθος. Άλλες προβάλλουν με τόλμη την πολλαπλή τους προσωπικότητα, όπως η εντυπωσιακή Αντζελίνα Τζολί, που από «κακό κορίτσι» γίνεται στοργική μαμά και φιλάνθρωπος. Τα χρώματα που σου ταιριάζουν είναι το πορτοκαλί, το κίτρινο, το βαθύ κόκκινο, που μεταδίνουν μια καλοκαιρινή αίσθηση –άλλωστε και το ζώδιό σου φέρνει το καλοκαίρι. Ένα ατού στην εμφάνισή σου είναι οι ώμοι και τα μπράτσα σου. Ανάδειξέ τα με τα κατάλληλα ρούχα, που αφήνουν γυμνό τον ένα ή και τους δύο ώμους, ή με τοπ χωρίς μανίκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ομορφιά: Η Καρκίνος είναι ένα από τα πιο θηλυκά ζώδια. Ωστόσο δεν έχει προκλητική, επιθετική γοητεία. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, όπως η Νάταλι Γουντ και η Λιβ Τάιλερ, πιθανόν θα ξεχωρίζεις από το γλυκό σου χαμόγελο και τα απαλά χαρακτηριστικά σου. Το στήθος είναι το σημείο του σώματός σου που μπορείς να αναδείξεις. Διάλεξε σουτιέν και τοπ που τονίζουν το ντεκολτέ σου, ενώ λίγη γυαλιστερή πούδρα θα ολοκληρώσει ην εικόνα. Δοκίμασε την αθώα, κοριτσίστικη σεξουαλικότητα, που προβάλουν σταρ όπως η Λίντσεϊ Λόχαν και η Τζέσικα Σίμπσον. Η ευελιξία στο στιλ είναι μια λέξη-κλειδί για σένα. Δες για παράδειγμα τη Μέριλ Στριπ, πώς αλλάζει σε κάθε της ταινία. Μπορείς να καθιερώσεις το φυσικό λουκ στο μακιγιάζ, αλλά μην απορρίπτεις και τα ζωηρά χρώματα. Σου πηγαίνουν πολύ και οι μεταλλικές αποχρώσεις, άλλωστε ο κυβερνήτης σου είναι η Σελήνη. Ενίσχυσε το «μεταλλιζέ» αποτέλεσμα με προϊόντα που προσθέτουν λάμψη στο μακιγιάζ.

ΛΕΩΝ και ομορφιά: Αν είσαι Λέων, μπορείς να φορέσεις οτιδήποτε εντυπωσιακό και κραυγαλέο, χωρίς ποτέ να φαίνεται επάνω σου υπερβολικό. Μπορείς να βάλεις τα πιο ζωηρά χρώματα και να κάνεις τα πιο ακραία χτενίσματα. Σκέψου τις Λιονταρίνες Τζένιφερ Λόπεζ και Μαντόνα. Μπορείς επίσης να επιβάλλεις καινούργιες τάσεις, όπως η Κοκό Σανέλ, που ήταν η πρώτη γυναίκα που τόλμησε να εμφανιστεί μαυρισμένη από τον ήλιο. Το σύμβολο της ομορφιάς σου, όπως και στο λιοντάρι, είναι τα μαλλιά σου. Περιποιήσου τα όσο δεν παίρνει άλλο, με τα καλύτερα προϊόντα. Και επισκέψου συχνά το κομμωτήριο. Το χρώμα που σου ταιριάζει είναι βέβαια το βασιλικό χρυσαφί. Δοκίμασε σκιές και βερνίκια με μεταλλική απόχρωση και φόρεσε εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα. Απόφυγε τους διακριτικούς τόνους. Είτε έχεις τη διαχρονική γοητεία της Έλεν Μίρεν, την εντυπωσιακή ομορφιά της Σαρλίζ Θερόν, την προκλητικότητα της Κιμ Κατράλ, είτε το πικάντικο στιλ της Σάντρα Μπούλοκ, δεν περνάς πουθενά απαρατήρητη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ και ομορφιά: Αν είσαι Παρθένος, εκπέμπεις μια εικόνα καθαρότητας, που ενισχύει τη γοητεία σου. Πιθανόν και να θυμίζεις μια κάπως απρόσιτη σταρ, όπως η Γκρέτα Γκάρμπο, η Σοφία Λόρεν και η Ίνγκριντ Μπέργκμαν, διάσημες Παρθένοι. Ή να έχεις μια παρουσία που ακτινοβολεί ομορφιά και ζωντάνια, όπως η Κάμερον Ντιάζ, η Μισέλ Γουίλιαμς και η Ταλία. Μπορεί να κυκλοφορείς ελάχιστα μακιγιαρισμένη ή να έχεις περάσει ώρες στον καθρέφτη, για να κρύψεις τις όποιες ατέλειες βλέπεις επάνω σου. Ούτως ή άλλως, το αποτέλεσμα θα είναι καλόγουστο και περιποιημένο, όπως με την άψογη Σάλμα Χαγιέκ. Δεν σου αρέσουν οι ακρότητες και πολλοί σε λένε συντηρητική στο ντύσιμο. Όμως η Πινκ και η Μπιγιονσέ τους διαψεύδουν. Η αλήθεια είναι πάντως, ότι οι διακριτικοί τόνοι σε κολακεύουν περισσότερο, σε αντίθεση με οτιδήποτε κραυγαλέο. Μπορείς να κάνεις ένα φυσικό μακιγιάζ, παίζοντας με τις αντιθέσεις: να βάφεις διακριτικά τα μάτια και έντονα τα χείλη ή το αντίθετο.

ΖΥΓΟΣ και ομορφιά: Αν είσαι Ζυγός, έχεις την εύνοια της Αφροδίτης, που σου χαρίζει όχι μόνο γοητεία, αλλά και ασύγκριτα καλό γούστο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι μοιράζεσαι αυτό το ζώδιο με μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες που πέρασαν από τον κινηματογράφο: Ρίτα Χέιγουορθ, Μπριζίτ Μπαρντό, Κατρίν Ντενέβ. Και από τις πιο σύγχρονες, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Μόνικα Μπελούσι, η Κέιτ Γουίνσλετ, η Ναόμι Γουάτς και η Γκουέν Στέφανι δείχνουν, η καθεμιά με το στιλ της, τα χαρίσματα της Ζυγού. Ένα έντονο στοιχείο γοητείας επάνω σου είναι τα εκφραστικά μάτια. Δώσε μεγάλη σημασία στο μακιγιάζ τους, χρησιμοποιώντας μάσκαρα και σκιές καλής ποιότητας. Το σκούρο άι-λάινερ και τα λαμπερά χείλη ανεβάζουν τη γοητεία σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα μάγουλα και στα χείλη αποχρώσεις του τριανταφυλλί. Άλλωστε, το τριαντάφυλλο είναι το λουλούδι της Αφροδίτης… Αλλά και στο ντύσιμο μπορείς να επιλέξεις το ροζ χρώμα, όπως και το γαλάζιο, το μενεξεδί ή το σκούρο μπλε-πράσινο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ και ομορφιά: Η γοητεία της Σκορπιού είναι η «μαγνητική» αίσθηση μυστηρίου που την περιβάλλει. Η Γκρέις Κέλι, η Τζέιμι Λι Κέρτις, η Ντέμι Μουρ, η Αν Χάθαγουεϊ, η Γουινόνα Ράιντερ, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Κλοέ Σεβινί και η Σκάρλετ Γιόχανσον μοιάζουν να κρύβουν φοβερά μυστικά πίσω από τη φαινομενικά αθώα, και ταυτόχρονα σέξι, ομορφιά τους. Αυτή η αίσθηση μυστηρίου μπορεί να τονιστεί κι από σένα, σαν ένα στοιχείο γοητείας. Άλλωστε σε κανένα άλλο ζώδιο δεν ταιριάζουν περισσότερο τα smoky eyes και τα πολύ σκούρα κραγιόν, συνδυασμένα με μαύρο βερνίκι νυχιών… Φυσικά για τη μέρα θα διαλέξεις κάτι πιο φωτεινό. Αλλά σε καμιά περίπτωση τα παστέλ και πολύ ανοιχτά χρώματα, που μοιάζουν τελείως «εκτός» επάνω σου. Θα μπορούσες όμως να προτιμήσεις βαθιές, πλούσιες αποχρώσεις, όπως το πορφυρό και το σμαραγδί, για παράδειγμα. Εννοείται ότι, ανεξάρτητα με το τι φοράς, είσαι πάντα περιποιημένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ και ομορφιά: Αν είσαι Τοξότης, απορρίπτεις τους τύπους και συμπεριφέρεσαι όπως αισθάνεσαι. Χαρακτηριστικό δείγμα η Τάιρα Μπανκς, το σούπερ-μοντέλο που δημιούργησε τη σειρά Next Top Model και δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της. Όπως και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Το «κλαμπ» με τις Τοξοτίνες περιλαμβάνει επίσης τις Τζέιν Φόντα, Κιμ Μπάσιντζερ, Μίλα Γιόβοβιτς, Τζούλιαν Μουρ, Τζένιφερ Κόνελι, Κριστίνα Απλγκέιτ, Λούσι Λιου και Μίλεϊ Σάιρους. Ένα κοινό χαρακτηριστικό τους είναι τα εκφραστικά, αστραφτερά μάτια τους και τα τοξωτά φρύδια. Μπορείς κι εσύ να τονίσεις το βλέμμα σου με ένα μακιγιάζ smokey-eyes ή με έντονο άι-λάινερ, όπως κάνουν συχνά η Κριστίνα Ανγκιλέρα και η Τέρι Χάτσερ. Από την άλλη, δεν το έχεις σε τίποτα να αποφασίσεις να βγεις με ένα σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ (λίγο κραγιόν αρκεί) και τα μαλλιά αλογοουρά. Το έμφυτο στιλ και ο ενθουσιασμός σου θα συμπληρώσουν τα υπόλοιπα. Το να νιώθεις άνετα με ό,τι κάνεις, είναι βασικό για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και ομορφιά: Αν είσαι Αιγόκερως, περιποιείσαι την ομορφιά σου με σύστημα και σχολαστικότητα. Ακόμα κι αν κάπου υστερείς, θα το αναπληρώσεις με επιμονή και υπομονή, όπως η Αιγοκερίνα Κέιτ Μος κατάφερε να ξανανέβει στην κορφή του μόντελινγκ μετά από τα «ολισθήματά» της. Στο ίδιο ζώδιο ανήκουν και μερικές από τις μεγαλύτερες ντίβες, όπως η Μάρλεν Ντίντριχ και η Άβα Γκάρντνερ. Ένα έντονο χαρακτηριστικό τους, όπως και των νεώτερων Άννι Λένοξ και Σαντέ, είναι το καλοσχηματισμένο οστεώδες πρόσωπο. Επειδή έχεις πρακτικό πνεύμα, προτιμάς ένα μακιγιάζ, σε γήινους τόνους, που να μπορεί να συντηρηθεί όλη μέρα, με προϊόντα του τύπου 2 (ή και 3) σε 1. Έχεις επίσης φροντίσει η κουπ των μαλλιών σου να σε κάνει να δείχνεις πάντα καλοχτενισμένη. Δοκίμασε πάντως να πειραματιστείς και λίγο. Μερικές πιο τολμηρές πρωτοβουλίες θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ελκυστική και θα σου ανεβάσουν το κέφι. Φτάνει να μη χάσεις τη γήινη φυσικότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ και ομορφιά: Μια Υδροχόος είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, σαν την Τζένιφερ Άνιστον, που όμως δεν διστάζει να κάνει εξτρίμ εμφανίσεις, αν έχει τη διάθεση. Πάντα αιφνιδιάζεις τους άλλους. Μπορεί να έχεις την κλασική γοητεία των παλιών σταρ, όπως η Λάνα Τάρνερ και η Κιμ Νόβακ. Την εξωτική ομορφιά της Ζιανγκ Ζιγί ή το σύγχρονο λουκ της Νταϊάν Λέιν. Όποια και να είναι τα χαρακτηριστικά σου, εσύ καταφέρνεις να τα αναδεικνύεις με μοναδικό τρόπο, ακόμα κι αν δεν φαίνεσαι να αφιερώνεις πολύ χρόνο στην εμφάνισή σου. Μπορείς όμως να βγεις έξω με ασημί φουτουριστικές τούφες στα μαλλιά ή με μπούκλες εξτένσιον, που να θυμίζουν ρομαντική χίπισσα. Έχεις λατρεία στα εκκεντρικά καλσόν και παπούτσια, που συντείνουν πολύ στις εντυπωσιακές εμφανίσεις σου. Πιθανόν θα μπορούσες να ανανεωθείς ακόμα περισσότερο, αν ζητούσες από έναν ειδικό στο μακιγιάζ να σου κάνει νέες προτάσεις. Και ίσως θα μπορούσες να καλλιεργήσεις ένα πιο θηλυκό λουκ.

ΙΧΘΕΙΣ και ομορφιά: Η Ιχθύς έχει πανέμορφα εκφραστικά μάτια, που καθηλώνουν. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα: η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, με το γοητευτικότερο βλέμμα που πέρασε ποτέ από την οθόνη. Εννοείται όμως ότι δεν περιορίζεται μόνο στα μάτια η γοητεία των Ιχθύων. Σούπερ-μόντελ, όπως η Σίντι Κρόφορντ και η Εύα Χερζίγκοβα, ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Μαζί τους, η Σάρον Στόουν, η Ζιλιέτ Μπινός, η Ντριου Μπάριμορ, η Εύα Λονγκόρια και η εκρηκτική Ριάνα. Αν θέλεις να μοιραστείς τα μυστικά της γοητείας τους, πρόσθεσε λάμψη στην εμφάνισή σου με αστραφτερές σκιές και πούδρες που λαμπυρίζουν. Άφησε το δημιουργικό πνεύμα σου να εκφραστεί, μέσα από ένα μακιγιάζ που θα αναδεικνύει το βλέμμα σου ακόμα περισσότερο. Ως προς τα χρώματα, σου ταιριάζουν περισσότερο οι «υδάτινες» παλέτες: οι αποχρώσεις του πράσινου της θάλασσας, του μοβ και του βιολετί. Απόφυγε την υπερβολή με τα έντονα κόκκινα και πορτοκαλί. Όσο για τις ουδέτερες αποχρώσεις, είναι πολύ υποτονικές για σένα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια