Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Tips για υπέροχες βλεφαρίδες

Δεν χρειάζονται παρά μερικά απλά βήματα για να αποκτήσετε τέλειες, μακριές βλεφαρίδες. 

Διαβάστε παρακάτω…
1. Εάν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να είναι πιο πλούσιες και ανθεκτικές, εφαρμόστε αυτή την εύκολη μάσκα-θεραπεία μία φορά την εβοδμάδα. Για να τη φτιάξετε, θα χρειαστεί να αναμείξετε μία ποσότητα (όχι μεγάλη) από γλυκό λάδι (ελαιόλαδο με γλυκιά γεύση, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα φαρμακεία ή τα καταστήματα υγιεινών τροφών) και άλλη τόση ποσότητα από λάδι από κουκούτσι βερύκοκκου. Απλώστε ελαφρά στις βλεφαρίδες και αφήστε το μείγμα να δράσει όλο το βράδυ. Το πρωί, ξεβγάλτε πριν βάλετε τη μάσκαρα.

2. Πριν βάλετε τη μάσκαρα, ζεστάνετε το ειδικό εργαλείο που γυρίζει τις βλεφαρίδες με το πιστολάκι για τα μαλλιά. Θα αποκτήσετε πιο μεγάλη καμπύλη στις βλεφαρίδες. Προσοχή, όμως, μην το ζεστάνετε πολύ και καείτε!

3. Πάρτε μια παλιά πιστωτική κάρτα και βάλτε την στη βάση των βλεφαρίδων την ώρα που απλώνετε τη μάσκαρα. Έτσι, οι βλεφαρίδες σας δεν θα κολλήσουν μεταξύ τους.

4. Καθώς απλώνετε τη μάσκαρα, βεβαιωθείτε ότι κάνετε πλάγια ζιγκ-ζαγκ με το βουρτσάκι, ώστε το χρώμα να πάει σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων για να δείχνουν πιο πλούσιες και μακριές.

5. Αν πάλι οι βλεφαρίδες σας δεν λένε να συνεργαστούν και πετάνε δεξιά-αριστερά, απλά βάλτε διάφανη βάση και μετά γυρίστε τις με το ειδικό εργαλείο (το οποίο έχετε προθερμάνει με το σεσουάρ σας). Αφήστε να στεγνώσουν και απλώστε μετά τη μάσκαρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια