Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Gwyneth Paltrow: Μιλάω με τον νεκρό πατέρα μου

Τον Σεπτέμβριο του 2002 ο Μπρους Πάλτροου (Bruce Paltrow) επισκέφτηκε την κόρη του Gwyneth Paltrow στη Ρώμη όπου βρισκόταν για να γιορτάσουν μαζί τα 30ά γενέθλιά της, αλλά στις 3 Οκτωβρίου πέθανε τελικά ύστερα από επιπλοκές του καρκίνου και τις πνευμονίας που τον ταλαιπωρούσαν.
Από τότε, η Γκουίνεθ έχει κρατήσε τη βέρα του και μέσω αυτής του μιλά, αλλά νιώθει να της μιλά και εκείνος, όπως αποκάλυψε πρόσφατα.

"Κρατάω πάντα τη βέρα του. Της κάνω ερωτήσεις και με αυτή νιώθω ασφαλής. Στ' αλήθεια νιώθω την ενέργεια της ψυχής του πάντα. Νιώθω τον ίδιο τον μπαμπά μου… την αγάπη του. Του μιλώ ακόμη και ακόμη τον αγαπώ", παραδέχτηκε μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun" η 39χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός η οποία γνώρισε τον σύζυγό της Κρις Μάρτιν (Chris Martin) μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα της, γεγονός που δεν θεωρεί καθόλου τυχαίο.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την 7χρονη Άπλ (Apple) και τον 5χρονο Μόουζες (Moses) και η μαμά Γκουίνεθ λυπάται πολύ που δεν έχουν γνωρίσει τον παππού τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια