Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Rock Hudson 1925-1985 η σκοτεινή πλευρά του

Γέννηση: 17 Νοεμβρίου 1925, Γουϊνέτκα, Ιλινόι, ΗΠΑ
Απεβίωσε: 2 Οκτωβρίου 1985, Μπέβερλι Χιλς, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΣ ΓΚΕΪΤΣ

«Ο Ροκ Χάντσον που βλέπετε στην οθόνη είναι πολύ ρομαντικός, αλλά ο Ροκ με τον οποίο έζησα δεν ήταν». 
Λόγια ειπωμένα από τη Φίλις Γκέιτς, σύζυγο για μερικά χρόνια του κινηματογραφικού σταρ που πέθανε από AIDS το 1985, σε μια χαμένη συνέντευξή της του 1958 στο περιοδικό «Motion Picture», την οποία έφερε ξανά στην επιφάνεια ένα άλλο - σημερινό - περιοδικό, το «National Enquirer».
Οι αναγνώστες τότε είχαν μείνει άφωνοι από τις περιγραφές της Φίλις, η οποία μίλησε για έναν κακοδιάθετο Χάντσον με ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού.
Για έναν Χάντσον που τη χτύπησε δύο φορές και άλλη μία επιχείρησε να την πνίξει. «Περνούσαν μέρες χωρίς να ανταλλάσσει λέξη μαζί μου.
Οταν τον ρωτούσα γιατί ήταν θυμωμένος, απλώς δεν έπαιρνα απάντηση», είχε πει.
Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για λευκό γάμο που έγινε για κάλυψη, προκειμένου να συσκοτιστεί η ομοφυλοφιλική πλευρά του σταρ.
Η Γκέιτς το διέψευδε, πάντως, στις συνεντεύξεις της.
Είχε μάλιστα αναλυτικά περιγράψει τη γνωριμία τους, το φλερτ και τον κεραυνοβόλο έρωτα.
 Εκείνη δούλευε ως γραμματέας του γνωστού χολιγουντιανού καλλιτεχνικού πράκτορα Χένρι Γουίλσον.
Γνωρίστηκαν με τον Χάντσον σε ένα γεύμα που οργάνωσε ο Γουίλσον και ο ηθοποιός τής πρότεινε αμέσως να βγουν.
Τα σύννεφα όμως εμφανίστηκαν αρκετά γρήγορα.
Η σεξουαλική ζωή τους περιλάμβανε «σύντομες και βιαστικές συνευρέσεις», όπως είπε η Γκέιτς στη βιογράφο του Χάντσον Σάρα Ντέιβιντσον, προσθέτοντας μάλιστα ότι μια φορά ο Ροκ της είπε πως «όλες οι γυναίκες είναι βρώμικες».
Συχνά τον ζητούσαν στο τηλέφωνο νεαροί άνδρες, τους οποίους ο Χάντσον περιέγραφε ως φαν και με τους οποίους εξαφανιζόταν για ώρες.
 Η Φίλις ζήτησε -και πήρε - διαζύγιο το 1958.
Οσο για τον ίδιο τον Ροκ Χάντσον, λίγο πριν πεθάνει, στα 59 του, είπε πως είχε αγαπήσει στη ζωή του δύο ανθρώπους. Η μία ήταν η Φίλις...
Ροκ Χάντσον: η σκοτεινή πλευρά του γάμου του
Μ.Π. (tanea.gr 2012)
 
Ο Ροκ Χάτσον (αγγλ. Rock Hudson), (17 Νοεμβρίου 1925 - 2 Οκτωβρίου 1985) ήταν Αμερικανός ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές του αμερικανικού κινηματογράφου κατά τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, ερμηνεύοντας αρχικά το ρόλο του καρδιοκατακτητή σε δραματικές ταινίες όπως: Το Υπέροχο Μυστικό (Magnificent Obsession, 1954), Όλα Όσα Επιτρέπουν οι Ουρανοί (All That Heaven Allows, 1955) πλάι στην Τζέιν Γουάιμαν, Γραμμένο στον Άνεμο (Written in the Wind, 1956), πλάι στην Λορίν Μπακόλ και Ο Γίγας (Giant, 1956), για το οποίο ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου κι έπειτα σε ρομαντικές κωμωδίες στο πλευρό της Ντόρις Ντέι όπως: Τα Απόρρητα της Κρεβατοκάμαρας (Pillow Talk, 1959), Γύρισε Πίσω, Αγάπη μου! (Lover Come Back, 1961), Δε Θέλω Ούτε τα Λουλούδια σου (Send Me No Flowers). Κατά τα τέλη της δεκαετίας του '60 πρωταγωνίστησε στις ταινίες: Σατανική Επιχείρηση (Seconds, 1966), Η Τιτανομαχία του Τόμπρουκ (Tobruk, 1967), Μυστική βάση Ζέμπρα (Ice Station Zebra, 1968) και Darling Lili, 1970 και στράφηκε στην τηλεόραση όπου ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά McMillan & Wife (1971 - 1977) και συμμετείχε ως γκεστ σταρ στην τέταρτη σεζόν της σειράς Δυναστεία (Dynasty) το 1984, λίγο πριν το θάνατό του.
Παρά το γεγονός ότι ο Χάτσον ήταν προσεκτικός και διακριτικός όσον αφορά την προσωπική του ζωή, στην κινηματογραφική βιομηχανία ήταν γνωστό ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Ο σεξουαλικός του προσανατολισμός έγινε γνωστός μετά το θάνατό του από επιπλοκές της νόσου του AIDS το 1985. Ήταν η πρώτη διασημότητα που απεβίωσε από ασθένεια συσχετιζόμενη με το AIDS.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια