Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αγγίζει καρδιές η λίστα μιας μητέρας που έφυγε από καρκίνο

Δάκρυα στα μάτια ακόμη και των πιο ψύχραιμων φέρνει η δραματική και ταυτόχρονα τρυφερή ιστορία μιας μητέρας, που έφυγε από την ζωή νικημένη από τον καρκίνο.
Η 37χρονη Kate άφησε πίσω της τον σύζυγό της και τους δύο μικρούς τους γιούς τον Rif και τον Fin.
Όμως αυτό που συγκλονίζει είναι ότι αυτή η γυναίκα, με κατακάθαρο μέσα της το μητρικό φίλτρο, πριν πεθάνει φρόντισε να απλώσει ένα πέπλο προστασίας στα παιδιά της, το οποίο αποτυπώνεται σε 100 εκατό συμβουλές προς τον άνδρα της, που αφορούν στον τρόπο που θα μεγαλώσει τα παιδιά, όταν εκείνη δεν θα βρίσκεται πια στη ζωή.

Πρόκειται για την περίφημη «λίστα της μαμάς», που ο σύζυγός της μετέφερε σε βιβλίο, υπογράφοντας συμβόλαιο ύψους 100.000 λιρών για τις οδηγίες της Kate, από τη στιγμή που η οικογένεια θα έμενε χωρίς το πολύτιμο στήριγμα της μητέρας.

Στην «Λίστα της μαμάς», όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου περιλαμβάνονται ξεχωριστές επιθυμίες της μαμάς όπως:
 «Να φιλάς τα αγόρια για καληνύχτα δύο φορές»,
«Να πας τα αγόρια για κατάδυση στο Μπελίζ», να διασφαλίσεις πως
«Δεν θα καπνίσουν» και ότι
 «Ποτέ δεν θα οδηγήσουν μηχανή».

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV1, ο σύζυγός της John, είπε συγκινημένος για την μητέρα των παιδιών του… «Είμαι πολύ περήφανος που είναι το άλλο μου μισό», ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον η «Λίστα της μαμάς» να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη.

Ο John εμφανίστηκε με τα δύο μικρά αγόρια σε τηλεοπτική εκπομπή και η παρουσιάστρια Holly Willoughby, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με την ιστορία της οικογένειας.
www.aera.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια