Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Whitney Houston 1963-2012 Αμερικανίδα τραγουδίστρια

9 Αυγούστου 1963 - 11 Φεβρουαρίου 2012
Η Whitney Houston βρέθηκε νεκρή σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Μπέβερλι Χιλς από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Επί 20 λεπτά προσπαθούσαν να την επαναφέρουν αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Η 48χρονη σταρ είχε χρόνια προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και μετά από πολύ καιρό στην αποτοξίνωση είχε κάνει μια προσπάθεια να επιστρέψει στη μουσική σκηνή, αλλά η φωνή της........
δεν ήταν όπως παλιά. Κι ενώ ήταν «καθαρή» και μάλιστα είχε δώσει και συνέντευξη στην Oprah Winfrey στην οποία είχε μιλήσει ανοικτά για τα προβλήματα της, φαίνεται πως ποτέ δεν τα ξεπέρασε ολοκληρωτικά.
Παλαιότερα στην Diane Sawyer είχε δηλώσει ότι έχει το "διάολο" μέσα της, όταν το 2002 είχε αποκαλύψει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με ναρκωτικά. Ο πρώην σύζυγός της Bobbi Brown και η κόρη της Bobbi Christina είναι συντετριμμένοι από το θάνατό της, ενώ μισή ώρα νωρίτερα είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τη μητέρα της Cissie. Πριν από δύο μέρες είχε επισκεφθεί κλαμπ στο Λος Άντζελες και δεν έδειχνε να είναι πολύ καλά, προκαλώντας καβγάδες με τους φωτογράφους και όποιον έβρισκε μπροστά της.
www.dailymail.co.uk
ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
Η Γουίτνεϋ Χιούστον (Whitney Houston, 9 Αυγούστου 1963 - 11 Φεβρουαρίου 2012) ήταν Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Ο πρώτος της δίσκος με τίτλο το ονοματεπώνυμό της κυκλοφόρησε το 1985 και έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο δίσκος της με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι το soundtrack της ταινίας «The Bodyguard» που περιέχει το τραγούδι «I Will Always Love You» το οποίο έγινε το σήμα κατατεθέν της Χιούστον και παραμένει μέχρι σήμερα το single με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής, με 170 εκατομμύρια αντίτυπα.
Είναι επίσης η μοναδική καλλιτέχνης που κατάφερε να έχει επτά συνεχόμενες νούμερο ένα εισόδους στα Αμερικάνικα Charts (Billboard Hot 100) με τα Saving All My Love for You", "How Will I Know", "Greatest Love of All", "I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)", "Didn't We Almost Have It All", "So Emotional", και το "Where Do Broken Hearts Go".
Μέχρι το 2010, η Χιούστον είχε κερδίσει 415 συνολικά βραβεία, στα οποία περιλαμβάνονται 2 Emmy, 6 Grammy, 30 Billboard Music Awards και 22 American Music Awards.
Στις 11 Φεβρουαρίου 2012 ανακοινώθηκε ο ξαφνικός θάνατος της Χιούστον, σε ηλικία 48 ετών, σε περίοδο που ετοίμαζε νέα κινηματογραφική παραγωγή, το remake της ταινίας Sparkle, η πρεμιέρα του οποίου προγραμματιζόταν για τον Αύγουστο του 2012.

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια

  1. Ηταν το σοκ της ημερας! Μια απο τις πιο αγαπητες εγχρωμες σταρς της παγκοσμιας μουσικης σκηνης δεν ειναι πλεον κοντα μας, και κριμα να πεθανει απο ναρκωτικα (?) σε ηλικια ολις 48 χρονων.... Στα νιατα της ηταν απιστευτη σταρ, μου αρεσαν πολλα κομματια οπως "Run To You", "I Will Always Love You" και φυσικα το υπεροχο "I Wanna Dance With Somebody". Εξαιρετικη η παρουσια της και στο Hollywood οπου πρωταγωνιστησε την υπεροχη ταινια "Bodyguard" με συμπρωταγωνιστη τον ηθοποιο Kevin Costner. Καλο ταξιδι Whitney, θα σε θυμομαστε γιατι οχι μονο ησουν πολυ καλη star και η φωνη σου θα μας συντροφευει μεσα απο τα τραγουδια σου... :,-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/12, 8:47 π.μ.

    "Mε όλα τα προβλήματα της ζωής της, που θάμπωσαν το αστέρι της, η μουσική της θα παραμείνει για να θυμίζει το μεγαλείο της φωνής της.
    Και κάθε φορά που θα ακούγονται τραγούδια όπως τα:
    "Saving All My Love for You"
    "Haw Will I Know"
    "The Greatest Love of All"
    "I Wanna Dance With Somebody"
    "So Emotional"
    "All the Man that I Need"
    "Run to You"
    "I Have Nothing"
    "I WILL ALWAYS LOVE YOU"
    θα θυμίζουν το μεγαλείο της φωνής της και την τραγωδία της σύντομης ζωής της."

    ΑπάντησηΔιαγραφή