Διάσημοι καλλιτέχνες του Hollywood που πέθαναν από ουσίες!

Είναι πολλοί οι διάσημοι καλλιτέχνες του Hollywood που πέθαναν από διάφορες ουσίες, αρκετές φορές σε συνδυασμό με ηρεμιστικά και φάρμακα.
Έχασαν τη ζωή τους ξαφνικά και άδοξα!
Παρόλα αυτά θα μέινουν στην μνήμη μας και την καρδιά μας αφού έχουν αφήσει μεγάλη ιστορία πίσω τους...

Whitney Houston

Τελευταίο και πιο πρόσφατο περιστατικό είναι ο θάνατος μιας ταλαντούχας φωνής που ονομάζεται Whitney Houston.
Σε ηλικία μόλις 48 ετών και με μία 18χρονη κόρη, η Whitney πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου μέσα στην μπανιέρα της στο Beverly Hilton από ένα θανατηφόρο συνδυασμό φαρμάκων με αλκοόλ.

Michael Jackson

O βασιλιάς της ποπ μουσικής σκηνής πέθανε σε ηλικία 50 ετών στις 25 Ιουνίου 2009 καθώς στον οργανισμό του βρέθηκαν 6 διαφορετικά φάρμακα.
Ο θάνατος του Michael χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία αφού ο προσωπικός του γιατρός ευθύνεται για τον θάνατό του και φυλακίστηκε για 4 χρόνια.

Μarilyn Monroe

Ο θάνατός της αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας του Hollywood.
Η απίστευτη Marilyn πέθανε σε ηλικία 36 ετών στις 5 Αυγούτου του 1962 και βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Brentwood στην Καλιφόρνια.
Όταν βρήκαν το πτώμα της ακριβώς δίπλα της υπήρχε ένα κουτί με υπνωτικά χάπια και λένε ότι
πέθανε από οξεία δηλητηρίαση από βαρβιτουρικά.

Elvis Presley

Ο λατρεμένος Elvis πέθανε σε ηλικία 42 ετών στις 16 Αυγούστου του 1977 καθώς βρέθηκαν στον οργανισμό του 14 διαφορετικά φάρμακα.
Βέβαια ο προσωπικός του γιατρός υποστηρίζει ότι ο Elvis έπασχε χρόνια από δυσκοιλιότητα η οποία του προκάλεσ πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και ήταν ο λόγος που απεβίωσε.

Ηeath Ledger

O υπέροχος ηθοποιός Heath Ledger πέθανε σε ηλικία μόλις 28 ετών στις 22 Ιανουαρίου το 2008 λόγω υπερβολικής δόσης φαρμάκων που του χορηγήθηκαν με συνταγή ιατρού, μεταξύ των οποίων παυσίπονα, υπνωτικά και αντικαταθλιπτικά χάπια.
Καμία από τις ουσίες αυτές δεν χρησιμοποιήθηκε από τον ηθοποιό σε υπερβολική δόση από μόνη της, αλλά ο συνδυασμός μεταξύ τους ήταν αυτός που οδήγησε στον μοιραίο θάνατό του.
Ο ίδιος βρέθηκε νερκός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

Brittany Murphy

Η γνωστή ηθοποιός Brittany Murphy πέθανε σε ηλικία 32 εών στις 20 Δεκεμβρίου του 2009 και βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστει.
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την περίοδο ταλαιπωρούσε την ηθοποιό μια πνευμονία και έπαιρνε κάποια χάπια από συνταγή γιατρού για να γίνει καλά.
 Όταν την βρήκε η μητέρα της νεκρή στη μπανιέρα, υπήρχαν ίχνη εμετού γύρω γύρω.

Anna Nicole Smith

H ξανθιά σεξοβόμβα που έγινε γνωστή μέσα από τις φωτογραφίεις της στο περιοδικό "Playboy" πέθανε σε ηλικία 39 ετών, στις 7 Φεβρουαρίου του 2007, από υπερβολική δόση υπνωτικών φαρμάκων.

Amy Whinehouse

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της ήρθαν ένα μήνα μετά τον θάνατο της.
Πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοοόλ.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, στις 23 Ιουλίου 2011, στα 27 της χρόνια.

Related Posts