Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διάσημοι που πέθαναν κατά τη διάρκεια της... γενετήσιας πράξης!

Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα...
Και η πιο συνηθισμένη ατάκα που ακούς είναι «πήγε τουλάχιστον ευχαριστημένος».
Ωστόσο το «να αφήσεις την τελευταία σου πνοή, πάνω στο... κρεβάτι», δεν έχει διακρίσεις!
Τι κι αν είσαι άσημος ή διάσημος...
Ωστόσο οι διάσημοι που το έπαθαν  -μακριά από εμάς- η φήμη τους εκτοξεύτηκε ακόμη περισσότερο όταν... «πέθαναν»....:
8. Αττίλας!
Ένας από τους μεγαλύτερους πολεμιστές της ιστορίας ήταν σε θέση να κερδίσει πολλές μάχες στη διάρκεια της ζωής του, αλλά ο γάμος δεν ήταν ένας από αυτούς. Ο Αττίλας υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ κάνει σεξ με τη γυναίκα του ... τη νύχτα του γάμου τους.
7. Jack McConaughey (μπαμπάς του γνωστού ηθοποιού Matthew McConaughey).
Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα του γνωστού ηθοποιού, στο πρόσφατο βιβλίο της, λέγοντας ότι ο σύζυγός της πέθανε, ενώ κάνανε σεξ.
6. Ο Πάπας Ιωάννης ΧΙΙ
Η ιστορία πίσω από το θάνατο του Πάπα Ιωάννη ΧΙΙ το 964μ.Χ αμφισβητείται, αλλά ένα από τα δύο πράγματα συνέβησαν - είτε είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, ενώ είχε σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα ενός άλλου άνδρα ή ο σύζυγος τους έκανε τσακωτούς και τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η σεξουαλική ορμή του Πάπα του κόστισε τη ζωή.
5. Νέλσον Ροκφέλερ
Ο πρώην αντιπρόεδρος πέθανε το 1979 από καρδιακή προσβολή, ενώ έκανε σεξ με την ήταν ερωμένη του Megan Marshak.
4. Michael Hutchence
Ο πρώην τραγουδιστής των INXS έχει την πρωτοτυπία καθώς είναι ο μόνος που έχασε τη ζωή τους ενώ έκανε σεξ...με τον εαυτό του. Όπως αναφέρθηκε στις εφημερίδες το 1997, ο Hutchence βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, γυμνός και με μια ζώνη γύρω από το λαιμό του. Επισήμως, ο θάνατός του καταγράφηκε ως αυτοκτονία, αλλά πιστεύεται ότι η πραγματική αιτία του θανάτου ήταν αυτοερωτική ασφυξία.
3. David Carradine
Όπως και ο Michael Hutchence, ο David Carradine πέθανε μόνος της, αλλά από ό, τι μοιάζει, πέθανε αρκετά ευχαριστημένος. Οι εφημερίδες δε έκαναν λόγο και για την ύπαρξη "πεταλουδίτσας" της νύχτας και βίαιο σεξ- εικασίες που έμειναν ανεπιβεβαίωτες.
2. Felix Faure
Ο Faure, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, πέθανε από καρδιακή προσβολή στο γραφείο του, ενώ η 30χρονη Marguerite Steinheil, τον ...ικανοποιούσε.
1. Τέλος και ω ναι.. Ο Πάπας Παύλος ο ΙΙ !
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δύο Πάπες έχουν κάνει τον κατάλογο των διάσημων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του σεξ , πιο kinky από το αναμενόμενο. Στην περίπτωση του Πάπα Παύλου Β ‘, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το 1471, ενώ "διενεργούσε" σαδιστικά κόλπα σε ένα αγόρι. Αυτό εξηγεί πολλά... 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια