Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μια υπέροχη ταινία τριών λεπτών

Μπορεί μια πραγματικά επιβλητική ταινία τριών λεπτών να αφηγείται μια ολόκληρη ιστορία;
Ο Βρετανός σκηνοθέτης σερ Ρίντλεϋ Σκωτ ξεκίνησε έναν παγκόσμιο κινηματογραφικό διαγωνισμό για επίδοξους σκηνοθέτες, με τίτλο, «Πείτε το με το δικό σας τρόπο».
Υπήρξαν πάνω από 600 συμμετοχές.
Η ταινία δεν επιτρεπόταν να διαρκεί πάνω από τρία λεπτά, να περιέχει μόνο μέχρι έξι γραμμές αφήγηση και να αποτελεί μια ολοκληρωμένη ιστορία.
Πρώτευσε το «Μονόκερως από Πορσελάνη» σε σκηνοθεσία του Αμερικανού Κήγκαν Γουίλκοξ. Είναι η ιστορία της ζωής δύο ανθρώπων, που αν και τελείως αντίθετη παραμένει πάρα πολύ όμοια - όλα ειπωμένα σε λιγότερο από 3 λεπτά.
Δείτε το γιατί ήρθε πρώτη:

ΣΧΟΛΙΑ

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/2/12, 9:51 μ.μ.

    Δεν ντρεπόμαστε λέω γω, που ακόμη σερνόμαστε μέσα στην ιστορία με την κακομοιρία του Εβραίκού έθνους, ενός έθνους που δολοφονεί καθημερινά χιλιάδες Παλαιστινίους με τα λεγόμενα τάγματα ''χαμηλής εντάσεως μάχης''.
    Το ολοκάυτωμα τελείωσε πολιτικά, εξαργυρώθηκε. Τα μάλα θα έλεγα...να σκεφτούμε και τα 20 εκατομμύρια των Ρώσων που σκοτώθηκαν κάτω απο τον Γερμανικό ζυγό. Ντροπή σε αυτούς που το έβγαλαν πρώτο. Ντροπή σε αυτούς που συνεχίζουν να το διαδίδουν. Αλλα καλά το είπαν μερικοί σπουδαγμένοι, αν θέλετε να δείτε την βρωμιά του κόσμου κοιτάξτε στα Νόμπελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/17, 11:23 μ.μ.

    ΒΡΉΚΑΜΕ ΈΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΧΡΟΝΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΝ του ... 1946!!! Σας το παρεθέτουμε:

    "... Το Χέρι το Σατανικό, το Χέρι το Ξένο, δεν πρέπει σε τούτη την Ομορφη, τη Φωτεινή και την Ελεύθερη Χώρα, να συντρίψει κορμιά, να θολώσει μυαλά, να διαφθείρει ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε: τα ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΙΑΤΑ"!

    Και προσθέτουμε ΕΜΕΙΣ: Τα Χέρια που θέλουν να φυλακίσουν την Νέα Γεννιά, Τα Ελληνικά Νιάτα, ΤΟ Μέλλον της Ελλάδος ... ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ!!!

    (Αυτό το Απαιτεί η Ελληνική Εθνική Ιστορική Συνείδηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή