Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζώδια και οι κρυφές τους σχέσεις

Κριός: Εκείνο που πρέπει να προσέξετε στην περίπτωση μιας κρυφής σχέσης, είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα σας απογειώσει αλλά από την άλλη θα σας αποσυντονίσει. Θα ξεχάσετε την πραγματικότητα και πολύ δύσκολα θα επανέλθετε στην κανονική σας ζωή.

Ταύρος:Αν ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, εκείνο που θα κατορθώσει να κάνει μια κρυφή σχέση είναι να αφυπνίσει τη φλόγα, η οποία είναι απαραίτητη για σας, όμως αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, γιατί έχετε μάθει να λειτουργείτε με πολύ πιο ήπιους ρυθμούς.

Δίδυμοι: Μια κρυφή σχέση θα σας προσφέρει ικανοποίηση μέσα από απολαύσεις που συχνά δεν έχετε το χρόνο να χαρείτε, δηλαδή ένα άγγιγμα, μια αγκαλιά, μια ζεστή ματιά. Γρήγορα όμως θα έρθετε σε δύσκολη θέση, γιατί έχετε μάθει να λειτουργείτε πολύ πιο γρήγορα, πολύ πιο ανέμελα και χωρίς να ασχολείστε ιδιαίτερα με τις αισθήσεις.

Καρκίνος: Μία κρυφή σχέση θα σας βάλει σε προβληματισμό, επειδή είστε άτομα που δένεστε πολύ, επομένως κάτι το κρυφό θα είναι για σας πάντα μια πηγή ανησυχίας και θα δημιουργεί νευρικότητα στη ζωή σας.

Λέων: Μία κρυφή σχέση θα ήταν για σας η έκφραση ενός πολύ μεγάλου συναισθηματισμού, έτσι θα θέλετε να την κρατήσετε κρυφή και να την προστατέψετε από οποιοδήποτε αδιάκριτο βλέμμα.

Παρθένος: Αν ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, μία κρυφή σχέση μπορεί να σας φέρει ιδιαίτερη ικανοποίηση, μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, και συχνά μία φλόγα ενθουσιασμού, λόγω όμως των χαμηλών σας τόνων δεν θα αναφέρετε ποτέ την ύπαρξή της στους δικούς σας ανθρώπους.

Ζυγός: Επειδή είστε πολύ κοινωνικοί, οι κρυφές σχέσεις σάς δημιουργούν πάντα ένα ιδιαίτερο άγχος, γιατί αποφεύγετε την κριτική, δεν σας αρέσει να συζητούν για σας, και επομένως αν μια τέτοια σχέση προκύψει στη ζωή σας θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Σκορπιός: Είστε άτομα που ζείτε έτσι κι αλλιώς με πάθος το καθετί, επομένως θα πάρετε ιδιαίτερη χαρά αν προκύψει κάτι κρυφό στη ζωή σας, ενώ είστε ικανοί να το κρατήσετε και να το διατηρήσετε κρυφό γιατί αυτό σας φέρνει μεγαλύτερη εσωτερική αρμονία και ικανοποίηση.

Τοξότης: Αν κάποια στιγμή μπείτε στον πειρασμό να δημιουργήσετε μια κρυφή σχέση, αυτή θα σας κάνει να βιώσετε πραγματικά το πάθος, και τότε θα ξεπεράσετε οποιουσδήποτε ενδοιασμούς σάς κάνουν να αποφεύγετε τη στενή ή μακροχρόνια δέσμευση.

Αιγόκερως: Είστε πάρα πολύ τυπικοί στη ζωή σας, επομένως μια κρυφή σχέση είναι για σας μία εξερεύνηση σε νέους τόπους, είναι σα να σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες, κι αυτό είναι κάτι που αντιτίθεται στη φύση σας και πολλές φορές θα σας φέρνει ενθουσιασμό αλλά παράλληλα και κάποιο προβληματισμό.

Υδροχόος: Το να δημιουργήσετε μια κρυφή σχέση έχει να κάνει κυρίως με την αίσθησή σας της αυτοεκτίμησης, και πολλές φορές αυτό θα θέλετε να κρατήσει λίγο, γιατί δεν μπορείτε από τη φύση σας να δεσμευτείτε σε κάποιες σχέσεις που ενδέχεται να περιορίσουν τις επιλογές σας ευρύτερα στη ζωή.

Ιχθείς: Για σας, που είστε ούτως ή άλλως ρομαντικοί –ειδικά αν υπερισχύει μέσα στο χάρτη σας το στοιχείο των Ιχθύων- η ζωή είναι ένα ατελείωτο ταξίδι της φαντασίας και του ονείρου, οπότε μια κρυφή σχέση είναι για σας μια επανάσταση, αφού θα μπορέσει να σας προσθέσει και λίγη λογική και να σας προσγειώσει σε ορισμένα πράγματα που θα χρειαστεί να σκεφτείτε για να πάρετε αποφάσεις. Μία κρυφή σχέση θα ταράξει τα νερά σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια