Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Είστε γιν ή γιανγκ βάσει της Σελήνης σας

Η θέση της γενέθλιας Σελήνης σας τονίζει την παθητική γιν ή τη δραστήρια γιανγκ πλευρά του χαρακτήρα σας και σας αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζετε τους άλλους:
Βρείτε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη σας ΕΔΩ

Σελήνη στον Κριό – Γιανγκ:
Πραγματοποιείτε τις επιθυμίες των άλλων; Φυσικά, όμως πρώτα έρχονται οι δικές σας, αυτό είναι ξεκάθαρο! Και για να τις υλοποιήσετε, είστε έτοιμοι για όλα, δεν σας ταλανίζουν συναισθηματισμοί, ενδοιασμοί ή φόβος-ανύπαρκτες λέξεις στο λεξιλόγιό σας. Προσαρμόζετε την αλήθεια στα δικά σας «θέλω». Και το κυριότερο: σε κάθε περίπτωση, αυτή η ενέργεια είναι πάντα έτοιμη να στηρίξει κάθε σας προσπάθεια.

Σελήνη στον Ταύρο – Γιν:
Στοργικοί, προστατευτικοί, υπομονετικοί. Και προικισμένοι με ένα αόρατο μαγικό ραβδάκι, με το οποίο μπορείτε να μεταμορφώσετε τον κάθε χώρο σε μια ζεστή φωλιά για τον καθένα. Συμβουλεύετε τους ανθρώπους που αγαπάτε με ιδιαίτερη στοργή, οπότε κάνετε τη ζωή να μοιάζει λιγότερο μουντή, όταν αυτή δείχνει το κακό της πρόσωπο. Αν όμως κάποιος σας προδώσει, η μεταμόρφωση είναι θεαματική!

Σελήνη στους Διδύμους – Γιανγκ:
Εξουδετερώνετε πιθανούς εχθρούς ακόμα και σε απόσταση χιλιομέτρου και χωρίς καμία απολύτως ενοχή! Λόγια σοφά επιλεγμένα, ειρωνικά χαμόγελα και επιτιμητικό βλέμμα συγκροτούν το στυλ σας και ακολουθεί η τέχνη ενός υγιούς εγωισμού! Η γιανγκ πλευρά σας κυριαρχεί, ακόμα και όταν αντιμετωπίζετε τους άλλους με ένα άκακο, αθώο ύφος.

Σελήνη στον Καρκίνο – Γιν:
Σας αρέσει να μοιράζεστε τα όνειρα, τις επιθυμίες, τους φόβους αλλά και τις παραξενιές σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε και μάλιστα χωρίς να κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε ή να μπείτε…στα πόδια τους. Είστε κεφάτοι άνθρωποι, ευάλωτοι, στοργικοί, γενναιόδωροι και βαθιά μέσα σας κρύβετε ένα «μεγάλο παιδί». Είστε ικανοί να μετατρέψετε ακόμα και το πιο κρύο και απρόσωπο σπίτι σε ένα ζεστό και οικείο χώρο, να ξαναζωντανέψετε αναμνήσεις, να διατηρήσετε αιώνια την παιδικότητα της καρδιάς.

Σελήνη στο Λέοντα – Γιανγκ:
«Θαυμάστε με», επαναλαμβάνετε και δεν έχετε άδικο! Κανείς άλλος δεν ξέρει πώς να φωτίσει και να ζεστάνει τη ζωή των άλλων, που μπροστά στη λάμψη σας υποκλίνονται. Αυτοί οι άλλοι, όμως, είναι και εμπόδιο! Αν σας αγνοήσουν, τους αποκλείετε για πάντα από τη ζωή σας, ακόμα κι αν χρειάζονται τη βοήθειά σας. Κι αν τολμήσουν να σας κριτικάρουν δεν διστάζετε να στρέψετε τα βέλη σας εναντίον τους.

Σελήνη στην Παρθένο – Γιανγκ:
Η πνευματική διαύγεια την οποία διαθέτετε είναι υπεύθυνη για την ικανότητά σας να διακρίνετε ό,τι διαφεύγει από τους άλλους. Αξιολογείτε τις καταστάσεις, τις οργανώνετε, κυβερνάτε. Και μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε. Ωστόσο, έχετε την τάση να αξιολογείτε τον εαυτό σας με τη λανθασμένη βεβαιότητα ότι ο κόσμος δεν σας εκτιμά, κι έτσι κινδυνεύετε να μεταμορφωθείτε σε αμείλικτους εκδικητές, έτοιμους να τονίσουν τις ατέλειες των άλλων. Εξάλλου, όπως τα καταφέρνετε εσείς δεν τα καταφέρνει κανείς άλλος!

Σελήνη στο Ζυγό – Γιν:
Αν και σας αρέσει να το … «παίρνετε πάνω σας» και να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας πόσο δίκαιοι, καλοί και γενναίοι είστε, πρέπει να σας το αναγνωρίσουμε: είστε πάντα έτοιμοι να παρέμβετε, να κατανοήσετε, να προσφέρετε βοήθεια, να κατεβάσετε τους τόνους, να φέρετε από το πουθενά την αρμονία όπου υπάρχει διαμάχη. Όποιος, όμως, προσβάλλει την αγάπη, το γούστο ή τις ακριβοδίκαιες αρχές σας του γυρίζετε την πλάτη για πάντα….Καλό είναι να θυμάστε ότι δεν πρέπει να είστε τόσο νάρκισσοι και ανυποχώρητοι.

Σελήνη στο Σκορπιό – Γιανγκ:
Έχετε πρόσβαση στα πιο ανεξιχνίαστα μυστήρια και δεν σας φοβίζει το «σκοτάδι», αφού γνωρίζετε τις παγίδες που κρύβει. Όσο για τον έρωτα, αυτός είναι το στοιχείο σας, αφού και εδώ ξέρετε πώς να απογειώνετε τις αισθήσεις σας. Αγαπάτε ή μισείτε ακόμα και μέσα σε μία ημέρα. Και χωρίς να κρίνετε αν είναι για καλό ή για κακό, μπορείτε να δημιουργήσετε ή να καταστρέψετε με το ίδιο πάθος!

Σελήνη στον Τοξότη – Γιν:
Δίνοντας χαρά στους άλλους, δίνετε χαρά στον εαυτό σας. Πιστεύετε πως η ζωή χαρίζει ευτυχία σε όλους, ακριβώς όπως το φανταζόσασταν, όταν ήσασταν παιδιά-ζωηρά και λίγο αφελή. Ακόμα και τώρα είστε έτοιμοι να θαυμάσετε ένα ηλιοβασίλεμα ή ένα μουσικό κομμάτι που στα αυτιά των άλλων ηχεί κοινότοπο. Προσοχή: Για να μη χάσετε τη μαγεία, αποφύγετε διαφωνίες. Λίγο δύσκολο, όταν έχετε πάντα δίκιο!

Σελήνη στον Αιγόκερω – Γιανγκ:
Είναι δεδομένο ότι είστε έξυπνοι, αξιόπιστοι και σοβαροί. Σας αρέσει να διερευνάτε την αλήθεια, αλλά συχνά την επεξεργάζεστε κατά το δοκούν και κρατάτε τα στοιχεία που προτιμάτε. Αν, όμως, κάποιος έχει πραγματικά την ανάγκη σας, θα προσφέρετε τη βοήθειά σας, αλλά μόνο αν είστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Σε αντίθετη περίπτωση, προχωράτε, χωρίς να κοιτάτε πίσω. Συνήθως, τα βάσανα των άλλων δεν σας αγγίζουν συναισθηματικά, αλλά σχεδόν πάντα έχετε μια σίγουρη λύση να τους δώσετε!

Σελήνη στον Υδροχόο – Γιν:
Φίλος που σας χρειάζεται και σας τηλεφωνεί στις τέσσερις το πρωί; Τρέχετε αμέσως! Εγκαταλελειμμένο γατάκι στη βροχή; Το μαζεύετε και το παίρνετε στο σπίτι σας, ακόμα κι αν έχετε άλλα έξι. Επαναστάτες από επιλογή, μάχεστε για την ειρήνη, το δίκαιο ή τη διάσωση κάποιου υπό εξαφάνιση είδους του ζωικού βασιλείου. Πάντα είστε έτοιμοι να δώσετε τις μάχες σας, αλλά μόνο για όλα όσα σας ενδιαφέρουν τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Σελήνη στους Ιχθύες – Γιν:
Έχετε διαβάσει για τις καλές νεράιδε των παραμυθιών; Κάπως έτσι είστε. Μπορείτε να κάνετε μικρά ή μεγάλα θαύματα, για σας και τους άλλους. Έχετε το μαγικό άγγιγμα από τη στιγμή της γέννησής σας. Αλλά διαθέτετε και γενναία δόση …τρέλας. Πετάτε στα σύννεφα και σκαρώνετε κάστρα, πρίγκιπες ή επικίνδυνους δράκους. Τίποτα δεν σας εκνευρίζει όσο η συνηθισμένη, επικίνδυνη και χειροπιαστή πραγματικότητα.
Γεωργία Αρσενίου-Astra & Όραμα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια