Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πλούσιες, όμορφες και Κριάρια

Η μυθολογία του Κριού
Η πλειοψηφία των πιο πλούσιων γυναικών του Hollywood είναι κάτω των 30 και ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, αναφέρει το περιοδικό Forbes.
Ποιές είναι λοιπόν οι celebrities που είναι Κριαράκια και πάμπλουτες?......
Στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις πιο ακριβοπληρωμένες star βρίσκονται οι: Lady Gaga, Miley Cyrus, Taylor Swift και η Beyonce, το συνολικό ποσό των οποίων αγγίζει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.
Βέβαια πως θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα πια άλλη από την Oprah Winfrey η οποία έχει ανακηρυχθεί ως πιο επιτυχημένη και ακριβοπληρωμένη τηλεπαρουσιάστρια στον κόσμο.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η εκρηκτική Beyonce με 56 εκατομμύρια δολάρια, ενώ την τρίτη θέση κατέχει η Britney Spears με 41 εκατομμύρια δολάρια.

Στη τέταρτη θέση έπεται φυσικά η Lady Gaga με 40 εκατομμύρια δολάρια, και η βασίλισσα της ποπ, Madonna έρχεται στην πέμπτη θέση, με 37.9 εκατομμύρια δολάρια.

Η Sandra Bullock είναι η μοναδική ηθοποιός που βρίσκεται στη λίστα και κατέχει την έκτη θέση με 37 εκατομμύρια δολάρια.

Η νεαρή Miley Cyrus βρίσκεται στην έβδομη θέση με 30 εκατομμύρια, η 20χρονη Swift με 29 εκατομμύρια, η παρουσιάστρια Ellen De Generes με 35 εκατομμύρια και η τηλεπερσόνα Judge Judy με 29 εκατομμύρια δολάρια.

Είδατε τα Κριαράκια?

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια