Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Oι φοβίες των επωνύμων

Τι φοβούνται οι διάσημοι;
Κάποιοι από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς έχουν φοβίες που δεν θα τις φανταζόσαστε ποτέ.
Από τα φυτά μέχρι τις… ελιές, ανακαλύψτε τι είναι αυτό που τρομάζει τους Johnny Depp, Madonna, Pamela Anderson και άλλους…

Ο Johnny Depp τρέμει τους κλόουν, όμως προσπαθεί να το καταπολεμήσει μαζεύοντας περούκες, κόκκινες μύτες κ.λπ. Οι Daniel Radcliffe και P.Diddy, έχουν ακριβώς τον ίδιο φόβο.

Η Christina Ricci φοβάται τα φυτά μέσα στο σπίτι. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με ένα φυτό γιατί πιστεύει ότι είναι βρώμικο.

Η Madonna μπορεί να είναι μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες της showbiz, αλλά η βασίλισσα της ποπ γίνεται ένα τρομαγμένο παιδάκι όταν πέφτουν κεραυνοί.

Η Pamela Anderson, φοβάται τους… καθρέφτες! Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως βάζει το eyeliner χωρίς να κοιτάζεται στον καθρέφτη, αλλά από την άλλη, αυτό εξηγεί πολλά…

Ο μεγαλύτερος φόβος της Nicole Kidman είναι οι πεταλούδες.

Η Carmen Electra φοβάται τις ελιές. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το φόβο της, αφού ποτέ μας δεν έχουμε αντικρύσει μια τρομακτική ελιά.

Ο ατρόμητος Billy Bob Thornton φοβάται τα παλιά έπιπλα! «Φρικάρω και δεν μπορώ να αναπνεύσω όταν τα βλέπω», αποκαλύπτει. Επίσης, φοβάται και τα έντονα χρώματα.

Η Cameron Diaz δεν μπορεί όταν βλέπει πόμολο. Το χειρότερό της είναι να το ακουμπήσει, γι’ αυτό χρησιμοποιεί τους αγκώνες της για να ανοίγει τις πόρτες. Πολυτάλαντη!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια