Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιατί αρέσει ο Brad Pitt

Αν και έκλεισε τα 48 του χρόνια, μοιάζει ακόμα με τριανταπεντάρη (εντάξει 35+). Διάβασε γιατί ο Brad μας αρέσει πολύ παρά τα... χρονάκια του.
Όταν στις 18 Δεκεμβρίου του 1963 ήρθε στον κόσμο ο William Bradley (Brad) Pitt, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι.......

αυτό το χαριτωμένο βρέφος θα γινόταν κάποτε πάμπλουτος και καταξιωμένος ηθοποιός, που για χάρη του θα "σφάζονταν" οι γυναίκες (εκτός ίσως από τη μητέρα του, αφού όλες οι μάνες των αγοριών έχουν πάνω-κάτω την ίδια φαντασίωση!).
 
Ο Brad μεγάλωσε στο Springfield, όπου μετακόμισε η οικογένειά του από την Οκλαχόμα, λίγο μετά τη γέννησή του. Αν και σπούδασε Δημοσιογραφία (συνάδελφος δηλαδή) και Διαφήμιση στο Πανεπιστήμιο του Missouri, μόλις δυο εβδομάδες πριν πάρει το πτυχίο του - για καλή μας τύχη- τα εγκατέλειψε όλα και μετακόμισε στη Μέκκα της 7ης τέχνης, στο Los Angeles, για να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όπου αρχικά γύριζε διαφημιστικά σποτ (από κάπου πρέπει να αρχίσουν όλοι).
http://www.i-diadromi.com/
Λίγοι γνωρίζουν ότι πρωτοεμφανίστηκε το 1987 στην γνωστή σαπουνόπερα "Dallas", που έβλεπαν οι γονείς μας, ενώ λίγα χρόνια αργότερα το 1991 υποδύθηκε τον σέξι cowboy που έκανε ότο στοπ στην ταινία "Thelma & Louise". Ο πρώτος του μεγάλος ρόλος ήρθε το 1992 στο "A River Runs Through" και το 1994 στο "Interview with the Vampire". Ακολούθησαν πολλές άλλες εξαιρετικές ταινίες με αξιοζήλευτο cast.
Δεν λέει πολλά για την προσωπική του ζωή, αλλά όλοι γνωρίζουν για το γάμο του με την Jennifer Aniston και το ξαφνικό διαζύγιό τους, που μάλλον σχετίζεται με την Angelina Jolie, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του "Mr & Mrs Smith" το 2005. Μαζί έχουν 6 παιδιά, τρία υιοθετημένα και τρία δικά τους.
Και αν τώρα ο Brad μάς φαίνεται λίγο μεγάλος, το 1995 και το 2005 το περιοδικό People τον ανέδειξε ως τον πιο σέξι άντρα. Ο ίδιος πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή του έχει δηλώσει σχεδόν συμβιβασμένος με το πέρασμα του χρόνου: "Σχεδιάζω να αποσυρθώ και να ασχοληθώ με άλλα πράγματα πίσω από την κάμερα: σκηνοθεσία, παραγωγή και ίσως και συγγραφή σεναρίων. Άλλωστε δεν νομίζω ότι σε τρία χρόνια θα πληρώνει κανείς εισιτήριο για να βλέπει τη ρυτιδιασμένη φάτσα μου και τον πεσμένο πισινό μου", είπε αυτοσαρκάζοντας.
Είναι εύκολο όμως να συμβιβαστεί κανείς; "Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να προσπαθώ να συμβιβαστώ με το ξεθώριασμα της ομορφιάς και της γοητείας, αλλά και με την απώλεια των νοητικών μου ικανοτήτων και των χαρισμάτων μου. Ελπίζω η Anglelina να είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο", λέει ο Brad Pitt στην ίδια συνέντευξη.
Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να αντιμετωπίζει προβλήματα με το γάμο του λέει: "Όλες οι σχέσεις είναι κάτι ζωντανό. Αλλάζουν, εξελίσσονται, προχωρούν ή δεν προχωρούν. Η δική μας νομίζω εξελίσσεται κάθε μέρα και αλλάζει μορφή".
Γιατί (εξακολουθεί) να μας αρέσει τόσο ο Brad Pitt:
1. Γιατί έτσι θα θέλαμε να είναι όλοι οι άντρες στα 48 τους!
2. Γιατί οι ρυτίδες δεν του έχουν στερήσει τίποτα από το παιχνιδιάρικο στιλ του.
3. Γιατί εξακολουθεί να έχει καταπληκτικό σώμα.
3. Γιατί είναι καλός ηθοποιός.
4. Γιατί έχει παίξει σε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας ταινίες.
5. Γιατί είναι αλτρουιστής και δεν χάνει ευκαιρία να βοηθήσει φιλανθρωπικές οργανώσεις.
6. Γίατί περπατάει με απίστευτα σέξι τρόπο στο κόκκινο χαλί.
7. Γιατί το χαμόγελό του εξακολουθεί να τα "σπάει"!
 http://www.i-diadromi.com/
Οι 10 καλύτερες ταινίες του
1. Fight Club
2. Seven
3. The Curious Case of Benjamin Button
4. Ocean's Trilogy
5. Inglourious Basterds
6. Legends of the Fall
7. Moneyball (η τελευταία του ταινία)
8. Mr & Mrs Smith
9. Snatch
10. Troy
Αγαπήσαμε όμως και τις "Interview with the Vampire", "Τhe Mexican", "The Tree of Life", "A River Runs Throught It", "The Assassination of Jesse James", "Seven years in Tibet", "Meet Joe Black".

Η νέα του ταινία, Moneyball, που παίζεται τώρα στις κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται να κερδίσει μια τουλάχιστον υποψηφιότητα για τα Όσκαρ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια