Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νίκο, Νίκη, Χρόνια Πολλά

ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Νικολούδα, Νικολίτσα)
ΝΙΚΟΛΕΤΑ (Νικολέττα, Νικολέτα)
ΝΙΚΟΛΙΝΑ (Νικολίνα)
Νικολέττα / Νικόλ / Λέττα:
Αγαπημένη μας φίλη Νικολέττα, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Νικόλαο, που είναι ο προστάτης του Ναυτικού. Είσαι λοιπόν μία δυναμική γυναίκα που εκφράζεις την άποψή σου και την υποστηρίζεις ακράδαντα χωρίς κανένα φόβο και δισταγμό. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα με αρχηγικές τάσεις.
Είσαι εξωστρεφής, κοινωνική και αρκετά δυναμική, ποτέ δεν περνάς απαρατήρητη αφού διαθέτεις επιβλητική παρουσία και χαρακτήρα. Σου αρέσει να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό προκειμένου να κατακτάς όλους σου τους στόχους. Ο εγωισμός σου δεν σου επιτρέπει να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και για αυτό η συμπεριφορά σου μπορεί κάποια στιγμές να γίνεται αρκετά σκληρή.
Νικόλαος / Νίκος:
Αγαπημένε μας φίλε Νίκο, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Νικόλαο, που είναι ο προστάτης του Ναυτικού. Είσαι ένας άνδρας που θέλεις να έχεις κάποιο αξίωμα, μία καλή θέση και καταξίωση. Δεν διστάζεις να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς να κατακτήσεις και δεν καταθέτεις εύκολα τα όπλα. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος με όνειρα, ιδανικά αλλά και με μεγάλες φιλοδοξίες. Είσαι καλοπροαίρετος και φιλικός απέναντι σε όλους και προσπαθείς να βοηθάς τους γύρω σου με κάθε τρόπο. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σου ξεχωρίζουν και σε βοηθούν να διαπρέπει και επαγγελματικά. Δείξε λίγο προσοχή στην ασυνέπειά σου, γιατί κάποιες στιγμές δεν μπορείς να αντιληφθείς την σοβαρότητα μίας κατάστασης, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να μεγαλώνουν χωρίς να τα αντιμετωπίζεις.
Νίκη
Νίκη, το όνομά σου έχει τις ρίζες του στην αρχαία ελληνική μυθολογία και προέρχεται από την θεά που αντιπροσώπευε την δόξα του Ελληνικού πολιτισμού. Η νίκη ήταν η κόρη της Στύγας και του Πάλλαντα και είχε αδέλφια το Κράτος, το Ζήλο και τη Βία. Από την πλευρά της αριθμολογίας το όνομά σου, έχει προσωπικό λεξάριθμο το 7 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα μοναχική, απόμακρη και βαθιά σκεπτόμενη. Σου αρέσει η μοναχικότητα, η σκέψη και η ανάλυση, ποτέ δεν στέκεσαι στην επιφάνεια των πραγμάτων, προσπαθείς πάντα να φτάνεις στην ουσία κάθε θέματος. Η διαίσθησή σου είναι πολύ ισχυρή και σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα. Με την πολύπλευρη σκέψη σου καταφέρνεις να βρίσκεις τις ιδανικές λύσεις για κάθε πρόβλημα. Στα αισθηματικά σου είσαι από τις γυναίκες που δεν ανοίγονται εύκολα, αργείς να χαρίσεις την εμπιστοσύνη σου, από την στιγμή όμως που κάποιος άνθρωπος καταφέρει να σου αποδείξει την αξία του, τότε του αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια