Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Dancing on Ice: Αποχώρηση και πρόταση γάμου

Η πιο νέα της παρέας ήταν αυτή που τελικά αποχώρησε από το χθεσινό σόου του πάγου. Η Μαριάννα Καλλέργη αιφνιδιάστηκε όταν ο "σύντροφός" της Αλεξέι της έκανε πρόταση γάμου γονατιστός μπροστά της.
Ήταν αναμφισβήτητα η πιο....

ευχάριστη αποχώρηση που έχουμε παρακολουθήσει σε show τα τελευταία χρόνια! Και σίγουρα η Μαριάννα Καλλέργη θα τη θυμάται με εξίσου γλυκά συναισθήματα. Στο τέλος του παιχνιδιού μας μίλησε και δε πίστευε αυτό που είχε γίνει.

"Δεν το περίμενα και είναι πολύ γλυκό εκ μέρους του που λειτούργησε μ' αυτό τον τρόπο". Η έκπληξή της ήταν αντίστοιχη με εκείνη των τηλεθεατών όταν είδε τον αγαπημένο της να την πλησιάζει, να γονατίζει και να ζητά το χέρι της on air! Πριν προλάβει λοιπόν να αποχωρήσει η νεαρή αθλήτρια των πολεμικών τεχνών, έζησε ίσως την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Μια στιγμή που άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό αλλά και την επιτροπή.

Το ζευγάρι αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή τη σχέση του, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είναι μαζί. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο αγαπημένος της Μαριάννας Καλλέργη είναι ο Αλεξέι, ο παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο "Dancing on ice". Μέσα στο twitter αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και εντύπωση προκαλεί που η νεαρή παίχτρια δεν απάντησε θετικά στην πρόταση και επιφυλάχτηκε να απαντήσει. Πολλοί μέσα από το πλατό μας είπαν ότι αυτή η κίνηση ήταν σχεδιασμένη να γίνει όποτε αποφάσιζε το κοινό να "διώξει" την Μαριάννα από το παιχνίδι. Αυτό που ήθελε το κατάφερε η νεαρή και είναι σήμερα το επίκεντρο συζήτησης παντού, μιας και η δημοσιότητα είναι κάτι που αγαπά όσο και το άθλημα που πρωταγωνιστεί.

Μαζί της ο Γιώργος Χειμωνέτος προτεινόμενος ο οποίος έμεινε τελικά μέσα στο παιχνίδι. Πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά η Πάμελα, η Πηνελόπη Αναστοσοπούλου, η Σάγια αλλά και ο Κώστας Φραγκολιάς που είδε την εμφάνισή του να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Το DOI είχε μια μικρή πτώση στα νούμερά του και έπιασε περίπου 27% στο γενικό μέσο όρο και 28% περίπου στο νεανικό κοινό χάνοντας μάλιστα από την ελληνική ταινία του Μega με την Σμαράγδα Καρύδη. Στα όμορφα στιγμιότυπα της βραδιάς η ξυπόλητη Έλενα Παπαρίζου που έδειξε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πως να χορεύει, αλλά και τα πειράγματα του Πέτρου Κωστόπουλου στη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού που γοήτευσε με τον ωραίο της κότσο στο μαλλί.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια