Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κατά πόσο θα πετύχετε βασει ζωδίου;

Θα μπορούσε το ζώδιό σας ή η ημερομηνία γέννησης σας να επηρεάζουν το πόσο πιθανό είναι να έχετε μια επιτυχημένη δουλειά ;
Ναι, σύμφωνα με μια νέα έρευνα από το Ινστιτούτο Φορολογικών Μελετών (IFS) , του οποίου η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Nuffield.
Αλλά η εξήγηση έχει να κάνει με την αστρολογία και πόσο χρονών ήσασταν σε σχέση με τους συμμαθητές στο σχολείο.
Προηγούμενη έρευνα που δημοσιεύθηκε από την IFS έδειξε ότι παιδιά που γεννήθηκαν κατά την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους τείνουν να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα διαγωνισμών, κατά μέσο όρο, από ό, τι τα παιδιά που γεννιούνται στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους.
Στην Αγγλία, αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν το φθινόπωρο έχουν την τάση να αποδίδουν καλύτερα από αυτούς που γεννήθηκαν το καλοκαίρι.

Νέα έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα από την IFS, και χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Nuffield , δείχνει ότι παίζει ρόλο η ημερομηνία γέννησής σας με τις σχολικές δραστηριότητες.

Αυτό δείχνει ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Αύγουστο μπορεί να είναι χειρότερα από τα παιδιά που γεννήθηκαν Σεπτέμβριο σε όλη την επαγγελματική ζωή τους, απλώς και μόνο από τον μήνα κατά τον οποίο γεννήθηκαν.

Αυτό είναι καλή είδηση ​​για τα παιδιά που γεννήθηκαν πρόσφατα που θα έχουν τα ζώδια Σκορπιός, Ζυγός και Παρθένος αλλά λιγότερο ενθαρρυντικά για όσους γεννήθηκαν το καλοκαίρι με το αστέρι στον Λέοντα, τον Καρκίνο και Δίδυμοι .
Είναι πραγματικά πιο πιθανό να καταλήξουν χωρίς απασχόληση, εκπαίδευση ή κατάρτιση.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια