Κορμός σοκολάτας ( ◕‿◕ )

Ετοιμάστε γρήγορα και εύκολα αυτό το γλυκό σε πολύ λίγη ώρα.
Υλικά
1/2 πακέτο βούτυρο soft
1 πακέτο μπισκότα τύπου petit beurre
4 κουταλιές σούπας κακάο
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το βούτυρο με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Συνεχίστε το χτύπημα ρίχνοντας το κακάο σιγά σιγά.
3. Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και ρίξτε τα στο μείγμα συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
4. Ρίξτε το μείγμα σε ένα αλουμινόχαρτο και τυλίξτε το ώστε να γίνει ρολό.
5. Βάλτε το στη κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
Ευάγγελος Μπάος

Related Posts