Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τηγανητές Πατάτες α λα καρμπονάρα

Υλικά
Πατάτες τηγανητές κομμένες σε κυβάκια
Τυριά τριμμενα
Μπέικον ή λουκανικάκια ψιλοκομμένα
Κρέμα γάλακτος
Λίγο πιπέρι ή πάπρικα

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια.
Τηγανίζουμε αλατισμένος σε καυτό λάδι και μετά τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σε πυρέξ βάζουμε τις μισές πατάτες και πασπαλίζουμε το μισό τυρί και το μισό μπέικον ή λουκάνικο με λίγο πιπεράκι.
Βάζουμε άλλη μια στρώση από πατάτες και καλύπτουμε με το υπόλοιπο τυρί και αλλαντικό. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια