Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα πιο διάσημα ερωτικά τρίγωνα

Η ιδιωτική ζωή, την οποία όλοι οι άνθρωποι - πόσο μάλλον οι σταρ - προσπαθούν να κρύψουν, λόγω του πάθους, συχνά αποκαλύπτεται.
Οι δημοσιογράφοι και οι φανατικοί οπαδοί των σταρ σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν τις ερωτικές περιπέτειές τους.
Ένα από τα πιο διάσημα ερωτικά τρίγωνα των τελευταίων ετών είναι η ιστορία του Μπραντ Πιτ, της Τζένιφερ Άνιστον και της Αντζελίνα Τζολί.
Ο Πιτ, ένας από τους πιο σέξι άνδρες του κόσμου, κατέστρεψε το γάμο του (στον οποίο δεν υπήρχαν παιδιά) με την Αντζελίνα Τζολί και δημιούργησε μια νέα οικογένεια με 6 παιδιά χωρίς να ξαναπαντρευτεί.
Επίκειται μια ακόμη υιοθεσία και η Τζένιφερ Άνιστον κάθε τόσο πρέπει να απαντάει στην ερώτηση: «Ποιες είναι οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό σας;»

Η όμορφη ιστορία αγάπης της Νταϊάνα και του Καρόλου με τον εκπληκτικό τους γάμο και τη γέννηση δύο γιών τελείωσε με σκάνδαλα και διαζύγιο εξ' αιτίας του μακροχρόνιου δεσμού που είχε ο πρίγκιπας με την Καμίλα Πάρκερ Μπούολς.
Η πριγκίπισσα του λαού τελικά σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ο πρίγκiπας Τσαρλς παντρεύτηκε τη μεγάλη του αγάπη.

Η Μεγκ Ράιαν και ο Ντένις Κουέιντ ήταν παντρεμένοι για σχεδόν 10 χρόνια και όλοι στο Χόλιγουντ έπαθαν σοκ όταν έμαθαν για το χωρισμό τους.
Η αιτία του χωρισμού ήταν ο Ράσελ Κρόου τον οποίο η Μεγκ γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Απόδειξη ζωής».
Η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους γρήγορα μετατράπηκε σε αγάπη και η Μεγκ άφησε τον σύζυγο της.
Λίγο αργότερα, ο Ράσελ έφερε την αγαπημένη του στην Αυστραλία για να την γνωρίσει στους γονείς του.
Αφού πέρασε μερικές εβδομάδες στο αγρόκτημα του Κρόου, η Μεγκ επέστρεψε στην Αμερική, λέγοντας ότι δεν είναι έτοιμη για μια ζωή στο αγρόκτημα.

Το 1980, η Μία Φάροου ερωτεύτηκε τον Γούντι Αλεν και άφησε τον σύζυγο της παίρνοντας μαζί της την Σουν-Γι, την οποίο έχει υιοθετήσει στη Νότια Κορέα.
Το 1992, η Φάροου έμαθε ότι στο διαμέρισμα του ο Γούντι Αλεν έβγαλε γυμνές φωτογραφίες της 22 χρονης Σουν-Γι και ότι υπήρχε μυστικό ειδύλλιο μεταξύ τους.
Ξέσπασε τεράστιο σκάνδαλο, αλλά ο Γούντι Άλεν και η νεαρή ερωμένη του δεν έδωσαν καμία σημασία σε αυτό και το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και μεγαλώνουν τα υιοθετημένα τους παιδιά.

Το 1977, μετά από έξι χρόνια γάμου, η Μπιάνκα Τζάγγερ ζήτησε διαζύγιο από τον Μικ Τζάγγερ των Rolling Stones, διότι δεν άντεξε τις ατελείωτες απιστίες του.
Η τελευταία σταγόνα ήταν το δυνατό ρομάντζο του με το μοντέλο Τζέρι Χολ το οποίο ο τραγουδιστής δεν έκρυβε ούτε από την σύζυγο του, ούτε από τον Τύπο.
Ο Μικ και η Τζέρι παντρεύτηκαν και για πολλά χρόνια ήταν στα πρωτοσέλιδα λόγω βίαιων διαφορών ανάμεσα τους.
Στο τέλος, η Τζέρι Χολ άφησε τον Μικ Τζάγγερ και πήρε μαζί της και τα παιδιά τους.

Τα μέλη των The Beatles, ο Ρίνγκο Σταρ και ο Τζορτζ Χάρισον μοιραζόντουσαν τα πάντα, ακόμα και την πρώτη σύζυγό του Ρίνγκο, την Μορίν Κοξ .
Τα κουτσομπολιά λένε ότι ο Χάρισον διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την Μορίν ακομα και όταν η Μορίν ήταν η επίσημη σύζυγος του Σταρ.
Το 1975, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, ήρεμα, χωρίς σκάνδαλα.

Στα γυρίσματα της "Κλεοπάτρας" ξεκίνησε το ειδύλλιο μιας από τις πιο διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ , Ελίζαμπεθ Τέιλορ, με τον συμπρωταγωνιστή της, Ρίτσαρντ Μπάρτον .
Εκείνη την εποχή, η Ελίζαμπεθ ήταν παντρεμένη (τέταρτος γάμος!) με τον τραγουδιστή και ηθοποιό Έντι Φίσερ.
Ωστόσο, ο νόμιμος σύζυγος δεν είχε καμιά αντίρρηση και παραδέχτηκε σε συνέντευξή του: «Εγώ ποτέ δεν θα σταθώ εμπόδιο στη σχέση τους - όλος ο κόσμος θα εκραγεί από τέτοιο πάθος!»

Ο Φρανκ Σινάτρα έχει καταστρέψει το μακροχρόνιο γάμο του με την Νάνσι Σινάτρα, η οποία για πολλά χρόνια ανεχόταν όλα τα «γκομενιλίκια» του, διότι ερωτεύτηκε τρελά την ηθοποιό Άβα Γκάρντνερ.
Το ειδύλλιο των δύο σταρ (Σινάτρα - Γκάρντνερ) κατέληξε σε ένα εκπληκτικό γάμο, ο οποίος, όμως κράτησε μόνο λίγα χρόνια, και η όμορφη ιστορία αγάπης τελείωσε με διαζύγιο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια