Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γίνε Αστρολόγος

Τα στοιχεία που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζουμε είναι τα εξής:
Τα σύμβολα των Ζωδίων και των πλανητών:.....
Το κάθε ζώδιο έχει 30 μοίρες μήκος, στο σύνολο του κύκλου και δεν πρέπει να μας μπερδεύει η ομοιότητα της ονομασία τους, με τους αστερισμούς, που το μήκος τους είναι διαφορετικό. Άλλο ζώδιο, άλλο αστερισμός. Ζώδιο στην αστρολογία, σημαίνει ο τεμαχισμός του κύκλου σε 12 ισάριθμα τμήματα, βάση της ετήσιας περιστροφής της Γης γύρω από των Ήλιο και τα ονόματά τους δόθηκαν, εν μέρει τιμής ένεκεν, στους πραγματικούς αστερισμούς, αλλά ως επί το πλείστον, στη συμπεριφορά των πλασμάτων της Γης ανάλογα τις εποχές. Έτσι ο Κριός για παράδειγμα, αποδίδει μεταφορικά την ορμητική διάθεση που έχει ο νέος, αλλά και ο άντρας, για την κοπέλλα ή την γυναίκα, τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, την περίοδο της Ισημερίας, που η μέρα παίρνει πάλι τα πάνω της σε σχέση με τη νύχτα και τα κρύα του χειμώνα, αρχίζουν και υποχωρούν και το αίμα αρχίζει και πάλι και βράζει πιο πολύ στις φλέβες των πλασμάτων της Γης και οι μυρωδιές της φύσης, γαργαλάνε τη μύτη τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών.

Κατ' αρχήν θα πρέπει να σχεδιάσουμε έναν χάρτη του ουρανού για τη στιγμή της γέννησης. Στη σελίδα Διαβάστε το Γενέθλιο Ωροσκόπιό σας, θα βρείτε τις μοίρες των πλανητών και των οίκων. Η θέση του Ωροσκόπου μπαίνει πάντα αριστερά και τέμνει τον κύκλο οριζόντια. Το Μεσουράνημα τοποθετείτε πάντα στην κορυφή και τέμνει τον κύκλο κάθετα. Στην αστρολογία η αρχή του κύκλου ορίζεται στις 0 μοίρες Κριού.
Έτσι για παράδειγμα την 1/1/2001, ώρα 00:00, γεωγραφικό μήκος και πλάτος 0, έχουμε Ωροσκόπο Ζυγό στις 11.39' μοίρες, η θέση αυτού του σημείου στον κύκλο είναι 191.39' μοίρες. Έτσι και ο Ήλιος βρίσκεται στις 280.38' μοίρες και η Σελήνη στις 348.42' μοίρες. Η επόμενη κίνηση είναι να βρούμε το μήκος της απόστασης του Ωροσκόπου με το Μεσουράνημα, σε μοίρες. Στο παράδειγμα είναι 91 μοίρες και 48 λεπτά. Το διαιρούμε με το 3 και έχουμε το μήκος των Οίκων 10, 11 και 12, αλλά επίσης και των Οίκων 4, 5 και 6. Μετά βρίσκουμε το μήκος της απόστασης του Ωροσκόπου με το αντίθετο σημείο του Μεσουρανήματος, δηλαδή του Ναδίρ. Στο παράδειγμά μας είναι 89 μοίρες και 12 λεπτά και το διαιρούμε κι αυτό με το 3 και βρίσκουμε το μήκος των Οίκων 1, 2, 3 και 7, 8, 9.
Έπειτα τοποθετούμε τον Ήλιο και τη Σελήνη στις ανάλογες μοίρες.
Η πρώτη παρατήρηση που κάνουμε εδώ είναι ότι δύο πλανήτες, ο Ουρανός κι ο Πλούτωνας, πέφτουν πάνω στα χωρίσματα (ακμές) δύο Οίκων. Ο Ουρανός βρίσκεται ακριβώς στην τομή του 4ου με του 5ου Οίκου κι εδώ θα πρέπει να πούμε ότι όταν συμβαίνει αυτό, ή ακόμα κι αν κάποιος πλανήτης, βρίσκεται έως και 5 μοίρες πριν την ακμή ενός Οίκου, τότε θεωρείται ότι ανήκει σ' αυτόν τον Οίκο. Στο παράδειγμά μας, ο Ουρανός δηλαδή, ανήκει στον 5ο Οίκο, αλλά έχουμε και τον Ποσειδώνα, που βρίσκεται περίπου 5 μοίρες απόσταση πριν την ακμή του 5ου Οίκου και θα πρέπει να τον θεωρήσουμε κι αυτόν σαν κάτοικο του 5ου Οίκου. Κι έτσι είναι, αλλά όταν θα φτάσουμε στην ερμηνεία των θεμάτων του 5ου Οίκου - ερευνούμε τον 5ο Οίκο για να μάθουμε για τις επιχειρήσεις, τους έρωτες και τα παιδιά, που θα κάνουμε στη ζωή μας - θα πούμε ότι τον 5ο τον κυβερνά ο Ουρανός, κι αυτό ισχύει για όλους τους Οίκους, γιατί κυριαρχία αποδίδεται στον πλανήτη που βρίσκεται πιο κοντά από τους υπόλοιπους στην ακμή (τομή, χώρισμα) του Οίκου. Έτσι κι ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 3ο Οίκο και ασχολείται με τα μικρά ταξίδια που θα κάνουμε, όπως και με τις σχέσεις μας με τα αδέλφια ή τις αδελφές μας.


  • Τώρα θα πρέπει να βρούμε τις όψεις, ή αλλιώς γωνιακές σχέσεις μεταξύ των πλανητών κι αυτές είναι:

  • Αυτές είναι οι πιο σημαντικές όψεις που πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος. Ακόμα θα πρέπει να ξέρετε ότι δίνεται μια απόκλιση 7 μοιρών, στις γωνίες που σχηματίζονται για να βρεθούν οι όψεις, μεταξύ των πλανητών. Στο παράδειγμά μας, ο Ήλιος με τη Σελήνη έχουν γωνιακή απόσταση, 68 μοίρες και 4 λεπτά και βλέποντας τον παραπάνω πίνακα, δεν σχηματίζουν όψη. Ο Ήλιος και ο Ερμής, έχουν απόσταση 3 μοίρες και 39 λεπτά, άρα σχηματίζουν Σύνοδο. Σημειώνουμε λοιπόν Ήλιος Σύνοδο με Ερμή και συνεχίζουμε. Ψάχνοντας μ' αυτόν τον τρόπο τις γωνιακές αποστάσεις του Ήλιου με τους άλλους πλανήτες, θα βρούμε ότι σχηματίζει άλλη μία μόνο όψη με τον Άρη 65.41' μοιρών, άρα σχηματίζουν Εξάγωνο.
    • Συνεχίζουμε ψάχνοντας τις γωνιακές αποστάσεις της Σελήνης και όλων των πλανητών μεταξύ τους και όλα τα αποτελέσματα που βρίσκουμε είναι τα εξής:
    Σημειώνουμε τις όψεις στο Χάρτη για γρήγορη παρατήρηση. Συμβατικά τις Ευμενής όψεις τις σημειώνουμε με μπλε και τις Δυσμενής με κόκκινο. Τις Συνόδους μπορείτε να τις σημειώνετε με μαύρο, ή με κάποιο άλλο χρώμα της αρεσκείας σας.
    Στο σημείο αυτό, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην ερμηνεία του Χάρτη. Χρειάζεται επίσης να αναπτύξουμε και τη διαίσθησή μας για να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε. Έτσι θα κάνουμε μια απλή αναφορά στη σημασία των Οίκων, των Πλανητών και των Ζωδίων και θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε αυτά τα στοιχεία.
    • Οι Οίκοι και η Σημασία τους
    1 Χαρακτήρας
    2 Οικονομικά
    3 Μικρά Ταξίδια, Αδέρφια, Νους
    4 Περιβάλλον, Οικογένεια, Απολογισμός στο τέλος της ζωής
    5 Επιχειρήσεις, Έρωτας, Παιδιά
    6 Υγεία, Μόχθος για την Εργασία, Κατώτερα επαγγέλματα
    7 Γάμος, Σχέσεις, Συνεταίροι
    8 Κληροδοτήματα, Σεξ
    9 Φιλοσοφία, Στάση ζωής, Μακρινά Ταξίδια
    10 Επάγγελμα
    11 Φίλοι
    12 Αποκρυφισμός

    • Οι Πλανήτες και η Σημασία τους
    Ήλιος Ζωή, Δύναμη, Αυτοέκφραση, Ζωτικότητα, Πατέρας
    Σελήνη Διακυμάνσεις, Ανταπόκριση, Αλλαγές, Μητέρα
    Ερμής Νους, Επικοινωνία, Μεταφορικά μέσα
    Αφροδίτη Έρωτας, Αρμονία, Ενοποίηση
    Άρης Ενέργεια, Θέρμη, Παρορμητισμός, Σωματική Δύναμη
    Δίας Τύχη, Επεκτατικότητα, Διατήρηση
    Κρόνος Περιορισμοί, Υπομονή
    Ουρανός Ξαφνικές αλλαγές, Επαναστατικότητα
    Ποσειδώνας Φαντασία, Διαισθητικότητα
    Πλούτωνας Ανανέωση, Αναγέννηση

    • Τα Ζώδια και η σημασία τους
    Κριός Ενεργητικός, Δραστήριος, Εγωιστής, Ορμητικός, Θαρραλέος
    Ταύρος Σταθερός, Υπεύθυνος, Πρακτικός, Συντηρητικός, Υπομονετικός, Επιφυλακτικός
    Δίδυμοι Εύστροφος, Υπερκινητικός, Προσαρμοστικός, Επικοινωνιακός, Ασταθής
    Καρκίνος Ευαίσθητος, Επιφυλακτικός, Ανασχετικός, Οικογενειακός
    Λέων Μεθοδικός, Οργανωτικός, Εξουσιαστικός
    Παρθένος Τελειομανής, Σχολαστικός, Παρατηρητικός
    Ζυγός Ισορροπιστής, Προσαρμοστικός, Δίκαιος
    Σκορπιός Βαθιά Συγκινησιακός, Υπερευαίσθητος, Αναλυτικός
    Τοξότης Επεκτατικός, Εξερευνητικός, Γενναιόδωρος, Περιπετειώδης, Αρπαχτικός
    Αιγόκερως Άκαμπτος, Αιωνόβιος, Υπερβολικά φιλόδοξος
    Υδροχοός Ανθρωπιστής, Ανεξάρτητος, Αμερόληπτος, Προοδευτικός, Επιστημονικός
    Ιχθείς Μεταβλητός, Εξαρτημένος

    • Η Διακυβέρνηση των Ζωδίων
    Ζώδιο Κυβερνήτης

    Κριός Άρης
    Ταύρος Αφροδίτη
    Δίδυμοι Ερμής
    Καρκίνος Σελήνη
    Λέων Ήλιος
    Παρθένος Ερμής
    Ζυγός Αφροδίτη
    Σκορπιός Άρης
    Τοξότης Δίας
    Αιγόκερως Κρόνος
    Υδροχόος Κρόνος
    Ιχθείς Δίας

    Η Ερμηνεία του Χάρτη του παραδείγματός μας. Να σημειώσουμε εδώ, ότι όταν σε κάποιο Οίκο δεν υπάρχει κανένας πλανήτης μέσα, παίρνουμε σαν υπεύθυνο της διακυβέρνησης των θεμάτων που σχετίζονται μ' αυτόν τον Οίκο, τον πλανήτη που κυβερνά το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του.

    1=ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
    Ζυγός Ισορροπιστής, Προσαρμοστικός, Δίκαιος
    Άρης Ενέργεια, Θέρμη, Παρορμητισμός, Σωματική Δύναμη
    60 Εξάγωνo Ευμενής
    Ήλιος Ζωή, Δύναμη, Αυτοέκφραση, Ζωτικότητα
    4 Περιβάλλον, Οικογένεια, Απολογισμός στο τέλος της ζωής
    90 Τετράγωνo Δυσμενής
    Ποσειδώνας Φαντασία, Διαισθητικότητα
    5 Επιχειρήσεις, Έρωτας, Παιδιά

    Τα παραπάνω στοιχεία μαζέψαμε για τον Ωροσκόπο ή 1ο Οίκο του παραδείγματός μας. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι το άτομο είναι δίκαιο, ισορροπημένο και προσαρμοστικό (μέχρις εδώ αντλήσαμε στοιχεία από το Ζυγό). Η ενέργειά του, ο παρορμητισμός του και η σωματική του δύναμη (Άρης στον 1ο), βρίσκονται σε αρμονία (Εξάγωνο) με τη ζωική του δύναμη, την αυτοέκφρασή του και τη ζωτικότητά του (Ήλιος) και όλα αυτά μαζί λειτουργούν προς όφελος της σχέσης του με την οικογένειά του και το άμεσο περιβάλλον του (Ήλιος στον 4ο). Από την άλλη ο παρορμητισμός του (Άρης) τον οδηγεί να φαντάζεται (Ποσειδώνας) καταστάσεις μη πραγματικές (Τετράγωνο) και η διαισθητικότητά του (Ποσειδώνας) λειτουργεί λανθασμένα προς όφελός του (Τετράγωνο), ιδιαίτερα σε θέματα επιχειρήσεων, ερωτικών υποθέσεων και διαπαιδαγώγης των παιδιών του (Ποσειδώνας στον 5ο).

    2 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    Σκορπιός Βαθιά Συγκινησιακός, Υπερευαίσθητος, Αναλυτικός
    Άρης Ενέργεια, Θέρμη, Παρορμητισμός, Σωματική Δύναμη
    60 Εξάγωνo Ευμενής
    Ήλιος Ζωή, Δύναμη, Αυτοέκφραση, Ζωτικότητα
    4 Περιβάλλον, Οικογένεια, Απολογισμός στο τέλος της ζωής
    90 Τετράγωνo Δυσμενής
    Ποσειδώνας Φαντασία, Διαισθητικότητα
    5 Επιχειρήσεις, Έρωτας, Παιδιά

    Το άτομο είναι κάπως τσιγγούνης με τα οικονομικά θέματα (Υπερευαίσθητος, Αναλυτικός, Σκορπιός), έχει οικογενειακούς πόρους και θα κάνει δική του αξιοσημείωτη περιουσία, προς το τέλος της ζωής (Άρης, Ευμενή, Ήλιος στον 4ο), επειδή, θα σπαταλήσει αρκετά σε επιπόλαιες διασκεδάσεις και απολαύσεις, όπως και σε τυχερά παιχνίδια (Άρης Τετράγωνο, Ποσειδώνας στον 5ο - Στον 5ο στην κατηγορία, Έρωτας θα πρέπει να προσθέσουμε και ότι σχετικό μ' αυτόν, για παράδειγμα, οι συχνές βραδυνές εξόδοι σε σκυλάδικα και όμοιους τρόπους <<ψυχαγωγίας>>, οφείλονται στην καταπιεσμένη λίμπιντό μας, κατά Φρόυντ - και στην κατηγορία Επιχειρήσεις πάλι, με τον ίδιο τρόπο - οικονομικές δυσκολίες και καταπίεση μέσω αυτών - θα πρέπει να προσθέσουμε και το τζόγο).

    3 ΜΙΚΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΑΔΕΡΦΙΑ, ΝΟΥΣ
    Τοξότης Επεκτατικός, Εξερευνητικός, Γενναιόδωρος, Περιπετειώδης, Αρπαχτικός
    Πλούτωνας Ανανέωση, Αναγέννηση
    60 Εξάγωνo Ευμενής
    Ουρανός Ξαφνικές αλλαγές, Επαναστατικότητα
    5 Επιχειρήσεις, Έρωτας, Παιδιά

    Το άτομο είναι γενναιόδωρο με τα αδέρφια του και με τους κοντινούς συγγενείς του και οι σχέσεις του μαζί τους είναι καλές. Θα κάνει αρκετά μικρά ταξίδια, τα περισσότερα για χαρά και διασκέδαση, αλλά και για να ανανεώνεται, όταν υπερφορτώνεται. Επίσης ο νους του δεν είναι κολλημένος και αλλάζει εύκολα γνώμη όταν καταλάβει ότι είχε σφάλλει σε κάποιο θέμα.

    4 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
    Αιγόκερως Άκαμπτος, Αιωνόβιος, Υπερβολικά φιλόδοξος
    Ήλιος Ζωή, Δύναμη, Αυτοέκφραση, Ζωτικότητα
    0 Σύνοδος Αμφίβολη
    Ερμής Νους, Επικοινωνία, Μεταφορικά μέσα
    60 Εξάγωνo Ευμενής
    Σελήνη Διακυμάνσεις, Ανταπόκριση, Αλλαγές
    6 Υγεία
    60 Εξάγωνo Ευμενής
    Άρης Ενέργεια, Θέρμη, Παρορμητισμός, Σωματική Δύναμη
    1 Χαρακτήρας

    Διαθέτει ένα καλό οικογενειακό περιβάλλον και θα κάνει πολλά για να το κάνει ακόμα καλύτερο, του αρέσει η οικογειακή θαλπωρή και οι όποιες αλλαγές γίνουν όσον αφορά το περιβάλλον του στη ζωή, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

    5 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΡΩΤΑΣ, ΠΑΙΔΙΑ
    Υδροχοός Ανθρωπιστής, Ανεξάρτητος, Αμερόληπτος, Προοδευτικός, Επιστημονικός
    Ουρανός Ξαφνικές αλλαγές, Επαναστατικότητα
    90 Τετράγωνo Δυσμενής
    Κρόνος Περιορισμοί, Υπομονή
    8 Κληροδοτήματα, Σεξ

    Σ' αυτόν τον τομέα μάλλον θα αντιμετωπίσει προβλήματα, το άτομο και αυτό ίσως οφείλεται στην δισταχτικότητά του, να εκφράσει αυτά που θέλει. Επιπρόσθετα, κοιτώντας το χάρτη του ατόμου, βλέπουμε μέσα στον οίκο αυτό και την Αφροδίτη, πράγμα που θα μας δημιουργούσε κάποιες ελπίδες, αλλά τη βλέπουμε κι αυτή να έχει Δυσμενείς όψεις, τόσο με τον Κρόνο, αλλά και με το Δία, πράγμα που επιδεινώνει την κατάσταση.

    6 ΥΓΕΙΑ
    Ιχθείς Μεταβλητός, Εξαρτημένος
    Σελήνη Διακυμάνσεις, Ανταπόκριση, Αλλαγές
    60 Εξάγωνo Ευμενής
    Ήλιος Ζωή, Δύναμη, Αυτοέκφραση, Ζωτικότητα
    60 Εξάγωνo Ευμενής
    Κρόνος Περιορισμοί, Υπομονή

    Το άτομο έχει την ικανότητα να αναζωογονεί τον οργανισμό του και να περιορίζει τις κακές συνήθειες που είναι συνήθως οι κύριες αιτίες για οποιαδήποτε ασθένεια. Άρα δε φαίνεται να αντιμετωπίσει ουσιαστικό πρόβλημα υγείας καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.

    7 ΓΑΜΟΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ
    Πλανήτης εδώ δεν υπάρχει και ιδιαίτερα γι' αυτόν τον Οίκο, όταν δεν υπάρχει πλανήτης, θα παίρνουμε σαν ένδειξη τη θέση της Αφροδίτης και τις όψεις της. Η Αφροδίτη, λοιπόν, βρίσκεται στον Υδροχόο, στον 5ο Οίκο, με Δυσμενείς όψεις με τον Κρόνο στον 8ο και τον Δία στον 8ο. Τα στοιχεία αυτά μας κάνουν να πούμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο γι' αυτό το άτομο να παντρευτεί, να κάνει σχέσεις και συνεργασίες.

    8 ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ, ΣΕΞ
    Όσον αφορά τα κληρονομικά ζητήματα, υπάρχει μια μικρή ένδειξη κάποιας κληρονομιάς από τη μητέρα (Κρόνος Εξάγωνο Σελήνη, όπου Σελήνη αντιπροσωπεύει τη Μητέρα). Αλλά θα είναι μικρή μιας και ο Κρόνος έχει κι άλλες αρνητικές όψεις και γενικά δεν είναι ο πλανήτης που επεικτείνει, αλλά που περιορίζει. Όσον αφορά τα σεξουαλικά ζητήματα, οι όποιες προσπάθειες του ατόμου σ' αυτόν τον τομέα, θα είναι περισσότερο αποτελέσματα του αγοραίου έρωτα, παρά του πραγματικού, μιας και ο Κρόνος, αλλά και ο Δίας που βρίσκονται μέσα σ' αυτόν τον οίκο, σχηματίζουν και οι δύο Δυσμενείς όψεις με την Αφροδίτη, την εκπρόσωπο του Έρωτα.

    9 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
    Στον Οίκο αυτό δεν υπάρχει πλανήτης και αντιπροσωπεύεται από τον Ερμή, ο οποίος είναι κυβερνήτης της ακμής
    του Οίκου, δηλαδή των Διδύμων. Ο Ερμής βρίσκεται στον 4ο Οίκο, που σημαίνει σπίτι, σε Σύνοδο με τον Ήλιο
    στον ίδιο Οίκο και με Ευμενή όψη με τη Σελήνη στον 6ο (Υγεία). Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι το άτομο δεν έχει
    μακρινούς στόχους, για να γνωρίζει μακρινούς τόπους, η στάση της ζωής του περιορίζεται στο οικογειακό του
    περιβάλλον και η φιλοσοφία του δεν είναι εκείνη του αναζητητή ή του ερευνητή.


    10 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
    Ούτε σ΄αυτόν τον Οίκο υπάρχει πλανήτης και εκπροσωπεύεται από τη Σελήνη, η οποία κυβερνά τον Καρκίνο, ο οποίος βρίσκεται στην ακμή του Οίκου. Η Σελήνη τώρα, βρίσκεται στον 6ο Οίκο, ο οποίος σχετίζεται με την μόχθο της Εργασίας, με κατώτερα επαγγέλματα και υπηρετικό προσωπικό. Άρα το άτομο θα έχει μια κάπως υποδεέστερη θέση στον επαγγελματικό χώρο, θα υπηρετεί, παρά θα εξουσιάζει και ίσως αλλάζει συχνά εργασία, μιας και η Σελήνη κινείται γρήγορα και τα θέματα που κυβερνάει έχουν συνεχείς αλλαγές.

    11 ΦΙΛΟΙ
    Στον 11ο Οίκο δεν υπάρχει πλανήτης και εξουσιάζεται από τον Ήλιο σαν κυβερνήτη του Λέωντα, το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του Οίκου. Ο Ήλιος βρίσκεται στον 4ο Οίκο με Ευμενή όψη με τον Άρη. Αυτά μας δίνουν να καταλάβουμε ότι το άτομο θα έχει καλούς φίλους στο χώρο που κινείται, στο περιβάλλον του. Φίλους της γειτονιάς.

    12 ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ, ΜΥΣΤΙΚΑ, ΚΡΥΦΟΙ ΕΧΘΡΟΙ
    Ούτε εδώ υπάρχει πλανήτης και γι' αυτόν τον Οίκο, θα πρέπει να πούμε ότι όταν δεν υπάρχει πλανήτης να τον διεγείρει, δύσκολα θα εκφραστεί και η όποια προσπάθεια σ' αυτό το άτομο, να διερευνήσει το άγνωστο και το απόκρυφο. Από την άλλη αυτή η κατάσταση έχει το πλεονέκτημα ότι δεν θα υπάρχουν στη ζωή του ατόμου κρυφοί κι επικίνδυνοι εχθροί.

    Εδώ τελείωσε και αυτό το εισαγωγικό μάθημα Αστρολογίας. Προσπάθησα να δώσω με κατανοητό τρόπο, τα κύρια σημεία του τρόπου εργασίας, για την κατασκευή και την ερμηνεία του Γενέθλιου Ωροσκοπίου, βάση των πληροφοριών για τη σημασία των Πλανητών, των Ζωδίων και των Οίκων, που παράθεσα παραπάνω.
    Καλή αρχή και καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας!

    ΣΧΟΛΙΑ

    0 Σχόλια