Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

5 Λάθη που Δεν Πρέπει να κανετε στην Αγορά Τρέσας -Εξτένσιονς

Οκ , βαρεθήκατε να προσπαθειτε να μακρύνετε τα μαλλια σας χωρις αποτέλεσμα, ειδατε και τις φιλες σας με μακρυ πλουσιo μαλλι ξαφνικα (που επιπλεον κανει και πολυ ωραιους χρωματισμους, χωρις ομως ανταυγειες).
Νιωθετε ετοιμες πια να βαλετε και εσεις τρεσα.
Απο που να ξεκινησετε ομως;........

Ακουτε τοσα πολλα, παντου πληροφοριες ομως σκορπιες και ασυνδετες, τι πρεπει να κάνετε τελικα;Θα προσπαθησουμε σε αυτο το αρθρο να σας δωσουμε εναν μινι οδηγο για επιτυχια στην αγορα -τοποθετηση τρεσας.
Επιλέξαμε πεντε βασικα σημεια-κλειδια που πρεπει να εχετε στο μυαλο σας, τα οποια εξηγουμε παρακατω.
Για να ειναι πιο ευκολο για σας, ξεκινουμε το καθε σημειο κλειδι απο ενα βασικο λαθος που δεν πρεπει να κανετε κατα την αγορα-τοποθετηση τρεσας:

1. Μην βλέπετε την αγορα τρεσας σαν προιον. Εινα ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
2. Μην επιλέγετε με βαση το χαμηλο κοστος ΜΟΝΟ.
3. Μην αγοραζετε συνθετικές στο 99% των περιπτωσεων.
4. Μην αγορασετε-τοποθετησετε εαν δεν εχετε υποστηριξη ΜΕΤΑ την πωληση-τοποθετηση
5. Μην αγορασετε-τοποθετήσετε χωρις καλη ερευνα αγορας με βαση ολα τα παραπανω.

Τι να προσέξετε !!
Πιο αναλυτικα... εξηγουμε:

1. Τρέσα= Κομμωτική Υπηρεσία
Τα μαλλιά του καθενός ειναι ιδιαίτερα, Δεν υπάρχει περίπτωση ένα εργοστασιακο προιον να "κουμπωσει" τέλεια με τα μαλλια σας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Επομένως χρειάζεται καθοδήγηση απο εναν επαγγελματία τεχνιτη των μαλλιών. Ποιός ειναι αυτός; Μα φυσικά ένας κομμωτης ειδικευμένος στην τοποθέτηση τρέσας.

Γιατί ;
Γιατί ο κομμωτης εχει την γνώση να σας βοηθήσει στην επιλογη τρεσας πριν την τοποθετηση με βάση τον όγκο, την υφη και το χρώμα των μαλλιών σας (πχ σε περίπτωση που χρειαστει επεμβαση στο χρώμα της τρέσας, θα επιλεγεί η κατάλληλη τρεσα απο πρίν)
Κατα την τοποθέτηση ο κομμωτής θα προσαρμόσει την τρέσα λαμβάνοντας υπ'οψιν του το κούρεμα που ενδεχομένως θα χρειαστεί να κανει μετα.
Μετά την τοποθέτηση και ανάλογα την εξελιξη των δικών σας μαλλιών σε χρώμα και σχημα ο κομμωτης θα μπορει να επέβει προσαρμόζοντας κατάλληλλα την τρέσα αφου καποια θέματα που αφορουν το χρώμα και το μήκος η την υφη πχ, περμαναντ , ανταυγειες, εχουν προυπολογιστεί.

2. Σχέση Τιμης-Ποιότητας
Υπάρχουν δκάδες ποιότητες τρέσας και εξτένσιονς. Παρ'οτι η ψηλή τιμη δεν ειναι εγγυηση ποιοτητας, το ανάποδο δεν ισχυει ΠΟΤΕ. Τα πολυ φθηνά μαλλιά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΗ ΤΡΕΣΑ-ΕΞΤΕΝΣΙΟΝΣ
σημαινει:
* Καλή ποιότητα αλλα αυτος που τα πουλα-τοποθετει δεν εχει κερδος (λιγο απιθανο, δεν νομιζετε;)
* Καλη ποιοτητα αλλα αυτός που τα παρέχει δεν μπορει ή δεν θέλει να τα υποστηριξει με γνώση και υπηρεσίες κομμωτικης (όπως αναφεραμε παραπάνω.), επομένως πληρώνετε αργοτερα άλλα χρηματα για υποστηριξη κομμωτηρίου (κουρεμα τρέσας, βαφή κτλ σε μια τρέσα που μπορεί να ειναι ακατάλληλη.
* Κομμωτική Υποστηριξη μεν αλλά κακή ποιότητα μαλλιων πχ συνθετικα μαλλια που παρουσιαζονται ως φυσικα ή ακομα χειρότερα συνθετικα αναμεικτα με φυσικα
* ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΖΙ δηλαδη, φθηνη ποιοτητα, απουσια υπηρεσιών ή οχι 100% φυσικά μαλλια που πλασάρονται ως φυσικά εκ του ασφαλους (αφου δεν θα αναγκαστουν να τα βαψουν οι ιδιοι και να τα καταστρεψουν)

3.Οχι Συνθετικες
Οι συνθετικές ΔΕΝ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΞΑΝΟΙΓΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΓΟΥΡΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΙΣΙΩΝΟΥΝ.
Θα ειστε παντα εκλωβισμένη σε αυτο που ειδατε αρχικα.

4. Υποστηριξη
Θα σας υποστηρίξει μετά την πώληση ή/και την τοποθέτηση μόνο αυτός που έχει την γνώση, που είναι σιγουρος για το προιον που σας πουλησε και σας θεωρεί πολυτιμο πελάτη υπηρεσιών και οχι πελατη λιανικής πωλησης

5. Ερευνα Αγοράς
Εχοντας ολα τα παραπανω (1. 2. 3. και 4) στο μυαλό σας καντε καλη ερευνα αγοράς, υπαρχουν παρα μα παρα πολλες επιλογές στην αγορά που σε μικροτερο ή μεγαλυτερο βαθμο πληρουν ολα τα
παραπανω

Αυτα λοιπον . Ελπιζουμε αυτος ο μικρος οδηγος να σας βοηθησει στην επιλογή σας ωστε να έχετε τα μακρυά, εντυπωσιακα μαλλια που παντα επιθυμουσατε.
 myrsini hair club

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια