Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

10 Χυμοί για να χάσετε βάρος

Μια αποτελεσματική μέθοδος απώλειας βάρους είναι η μείωση της κατανάλωσης ζαχαρούχων, ενεργειακών και αθλητικών ποτών. Μπορείτε να αντικαταστήσετε όλα αυτά με χυμούς φρούτων.
Υπάρχει πάντα ένας λόγος για τον οποίο οι ειδικοί συνιστούν να πίνετε χυμούς για τη διατήρηση μιας υγιεινής διατροφής. Ο χυμός φρούτων είναι υγιεινός εάν καταναλώνεται με μέτρο.
Εδώ είναι μια λίστα με χυμούς φρούτων, που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος:

1. Χυμός Καρότου
Ο χυμός καρότου είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για τον ανθρώπινο οργανισμό. Περιέχει υψηλά επίπεδα ασβεστίου, καλίου και μαγνησίου. Η καροτίνη που περιέχεται σε αυτόν το χυμό σας βοηθά να παραμείνετε υγιείς, καθώς μετατρέπεται σε βιταμίνη Α από το ανθρώπινο σώμα και χρησιμοποιείται αναλόγως. Ο χυμός καρότων περιέχει, επίσης, υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικών που χρησιμοποιούνται για την προστασία του οργανισμού και βοηθούν στην καταπολέμηση ασθενειών όπως ο καρκίνος κλπ.

2. Χυμός Αχλαδιού
Ο χυμός Αχλαδιού είναι ότι πρέπει για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το συγκεκριμένο ρόφημα κάνει θαύματα από μόνο του, αλλά μπορεί να αναμειχθεί και με άλλους χυμούς φρούτων. Δεν είναι μόνο πλούσιος σε ασβέστιο και βιταμίνη C, αλλά επίσης περιέχει υψηλά επίπεδα καλίου, μαγνησίου και φωσφόρου, που είναι απαραίτητα για το σώμα.

3. Χυμός Cranberry
Ο χυμός Cranberry περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C. Ο συγκεκριμένος χυμός είναι χρήσιμος στην αποφυγή διάφορων λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Τα Cranberries μπορούν εύκολα να αναμιχθούν με μπανάνες και να αποτελέσουν ένα φυσικό, υγιεινό ποτό γεμάτο βιταμίνες και πρωτεΐνες που είναι απαραίτητες για το σώμα σας. Επίσης, ο χυμός Cranberry είναι γνωστός για την πρόληψη πολλών άλλων ασθενειών, όπως το βακτήριο E.coli που μολύνει την ουροδόχο κύστη.

4. Χυμός Παντζαριών
Ο χυμός Παντζαριών βοηθά στην ανάπτυξη και τη δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Ο συγκεκριμένος χυμός είναι πλούσιος σε κάλιο, σίδηρο, βιταμίνη C και μαγνήσιο. Βοηθά, επίσης, τους ασθενείς που έχουν απώλειες μνήμης και αντιμετωπίζουν πιθανό πρόβλημα συγκέντρωσης. Ο χυμός παντζαριών είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την μείωση των ζημιών που προκαλούνται λόγω της εμμηνόπαυσης.

5. Χυμός Σταφυλιού
Το πορφυρό χρώμα του χυμού σταφυλιού είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την προστασία των κυττάρων του εγκεφάλου. Με την κατανάλωση χυμού σταφυλιών είστε σε θέση να βελτιώσετε τη μνήμη σας. Είναι ακόμα πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, κάτι που επιτρέπει στο σώμα την αποτελεσματική καταπολέμηση κάθε είδους ασθένειας.
6. Χυμός Πορτοκαλιού
Ο χυμός πορτοκαλιού είναι ο πιο υγιεινός, τονώνει 100% τη διάθεσή σας και είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά. Η πρόσληψη του χυμού πορτοκαλιού διεγείρει τη κίνηση του αίματος σε όλο το σώμα και την καρδιά. Ο χυμός πορτοκαλιού είναι, επίσης, ιδιαίτερα χρήσιμος για το πεπτικό σας σύστημα. Αυτό το ποτό περιέχει βιταμίνη C και φλαβονοειδή, που βοηθούν την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την καταπολέμηση των μολυσματικών ασθενειών.

7. Χυμός Μάνγκο
Ο χυμός μάνγκο περιέχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην πρόληψη διαφόρων μορφών καρκίνου. Βοηθά, επιπλέον, στην κάθαρση του αίματος που οδηγεί σε μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή, ενώ είναι και ευεργετικός για τους νεφρούς σας. Μπορεί να αναμιχθεί με διάφορα άλλα είδη φρούτων όπως ακτινίδια και μπανάνες.

8. Χυμός Blueberry
Τα υψηλά επίπεδα της βιταμίνης C είναι το χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου, που μαζί με τις πολλές ίνες που περιέχει, είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για τη συνολική δομή του σώματός σας. Τα Blueberry είναι γνωστό ότι έχουν πολύ λιγότερες θερμίδες που καθιστούν το χυμό τους πολυ υγιεινό.

9. Χυμός ροδιού
Αν θέλετε μια υγιή καρδιά ο χυμός ροδιού είναι αυτός που ζητάτε. Συνίσταται από όλους σχεδόν τους γιατρούς και ειδικούς σε θέματα υγείας και περιέχει σχεδόν κάθε είδος από αντιοξειδωτικά. Αυτό και μόνο καθιστά το χυμό ροδιού πολύ ευεργετικό δεδομένου ότι πολλοί τύποι καρκίνου μπορούν να αποφευχθούν όπως ο καρκίνος του προστάτη, για παράδειγμα.

10. Χυμός από επιτραπέζια σταφύλια
Αν είστε αντιμέτωποι με υψηλή αρτηριακή πίεση και άλλα συναφή προβλήματα ο χυμός αυτός μπορεί να σας βοηθήσει. Περιέχει μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών τα οποία με τη σειρά τους βοηθούν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Το συγκεκριμένο ποτό βοηθά στη διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς και αποφεύγει μια σειρά από άλλες ασθένειες και κινδύνους. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια