Οι γυναίκες προτιμούν το αδυνάτισμα, οχι το sex!

Το περιοδικό «Fitness» ρώτησε τις αναγνώστριές του αν θα έμεναν έναν χρόνο χωρίς να κάνουν έρωτα, με «αντάλλαγμα» να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους και το 51% απάντησε θετικά.
Οι υπόλοιπες γυναίκες -από τις 2.400 που ρωτήθηκαν- απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να ήταν 15 κιλά παραπάνω από το κανονικό, με την προϋπόθεση να απολαμβάνουν καλό σεξ.
Το 43% των γυναικών παραδέχθηκε ότι παραλείπει γεύματα τακτικά σε μια προσπάθεια να αδυνατίσει και το 39% ότι έχει κάνει «δίαιτες πείνας»

Σύμφωνα με την έρευνα, 3 στις δέκα γυναίκες έχουν δοκιμάσει -αλλά δεν θα επαναλάμβαναν ποτέ- κάποια από τις δίαιτες των διασήμων, όπως η δίαιτα με βρεφικές τροφές της Τζένιφερ Άνιστον ή η δίαιτα αποτοξίνωσης με χυμούς της Γκουίνεθ Πάλτροου.

Όπως δήλωσαν, οι δίαιτες αυτές τις άφηναν υπερβολικά πεινασμένες για να μπορούν να τις συνεχίσουν.
«Οι γυναίκες γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να χάσουν βάρος και να μην το ξαναπάρουν, γι’ αυτό είναι πρόθυμες να δοκιμάσουν δίαιτες που έχουν γρήγορα αποτελέσματα.
Είναι η ιδέα του μαγικού χαπιού», δήλωσε η διευθύντρια του περιοδικού «Fitness», Παμ Ο’ Μπράιεν.«Αν ακολουθήσετε μια υγιεινή δίαιτα, γύρω στις 1.500 θερμίδες την ημέρα, θα χάνετε μισό κιλό την εβδομάδα.

Η άσκηση είναι σημαντικός παράγοντας.
Προσπαθήστε να βρείτε κάτι που σας αρέσει, τρέξιμο ή σπίνινγκ. Απελευθερώνει ενδορφίνες και ενισχύει τον μεταβολισμό», πρόσθεσε.

Η μία στις πέντε γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφερε ότι ασκείται τουλάχιστον δύο ώρες την ημέρα και η μια στις τέσσερις δήλωσε ότι έχει αφαιρέσει φωτογραφίες από το προφίλ της στο Facebook, επειδή πίστευε ότι φαινόταν χοντρή.
Το 27% απάντησε ότι έχει κάνει τόσες δίαιτες που… έχει χάσει τον λογαριασμό, ενώ το 44% δήλωσε ότι βρισκόταν σε δίαιτα την στιγμή της δημοσκόπησης.

Related Posts