Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γυναικεία Υπόθεση: Βρες και πάλι τον παλιό, καλό σου εαυτό!

Αυτό το αστρολογικό άρθρο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες, που τον τελευταίο καιρό έχουν χάσει την αυτοπεποίθησή τους !
Οι αδιέξοδες ερωτικές σχέσεις και τα αισθηματικά προβλήματα, πολλές φορές μας κάνουν να παραμελούμε τον εαυτό μας και να χάνουμε την πίστη στις δυνατότητές μας!
Δεν είναι λίγες οι φορές που όλες μας έχουμε βρεθεί σε μία άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μας έχουν πιάσει οι ψυχοφθόρες ανασφάλειές μας, νομίζοντας ότι τίποτα πάνω μας δεν είναι καλό !
Αν λοιπόν και εσύ τον τελευταίο καιρό βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση, εμείς είμαστε εδώ για να σου υπενθυμίσουμε ποια είναι βάση του ζωδίου σου - τα «δυνατά» σημεία σου - τόσο στην εμφάνιση όσο και στην προσωπικότητά σου!
Διάβασε το ζώδιό σου και απόκτησε και πάλι ακαταμάχητη γοητεία!!!!....

ΚΡΙΟΣ:
Αγαπημένη μου Κριαρίνα, εσένα σίγουρα δεν σου ταιριάζουν οι ανασφάλειες, γιατί είσαι από τις γυναίκες που δεν το βάζουν εύκολα κάτω, είσαι πράγματι μία αγωνίστρια! Αυτό που θαυμάζουν οι άντρες σε σένα είναι αναμφισβήτητα το τσαγανό σου, ο αυθορμητισμός σου, αλλά και η ανεξαρτησία σου! Πολλοί από τους άντρες που έχουν περάσει από τη ζωή σου θα σε χαρακτήριζαν «αντράκι», όχι επειδή δεν έχεις θηλυκότητα, αλλά γιατί δεν κωλώνεις πουθενά! Αν λοιπόν τον τελευταία καιρό νιώθεις ότι έχεις χάσει τον παλιό καλό σου εαυτό, ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις όλη αυτή την πυγμή που κρύβεις μέσα σου – εντάξει δεν είπαμε να γίνεις και στρατηγός – και να αναλάβεις δράση! Μην ξεχνάς ότι είσαι μία δυναμική γυναίκα με έντονη προσωπικότητα. Όσο για το δυνατό σημείο της εμφάνισής σου; Βάση του ζωδίου σου το κεφάλι σου είναι το «ευαίσθητο σημείο σου», γι αυτό κάνε μία επίσκεψη στο κομμωτήριο, πήγαινε σε ένα ινστιτούτο αισθητικής και σε χρόνο ντε τε θα έχεις βρει και πάλι τη λάμψη σου!

ΤΑΥΡΟΣ: 
Γλυκύτατη και πεισματάρα Ταυρίνα, είσαι από τους ανθρώπους που κάνεις υπομονή αλλά όταν ξεχειλίσει το ποτήρι, του δίνεις και καταλαβαίνει και θέλεις τον χρόνο σου για να επανέλθεις στα συγκαλά σου. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μία φάση που έχεις χάσει την προσωπική σου ταυτότητα και δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, εμείς είμαστε εδώ για να σου θυμίσουμε μερικά πραγματάκια. Καταρχάς είσαι από τις γυναίκες που ξεχωρίζουν για τον αισθησιασμό τους. Οι άντρες γοητεύονται από τις κινήσεις, το βλέμμα, τους τρόπους σου, αλλά και από αυτή την ακαταμάχητη γοητεία που εκπέμπεις. Έχεις μοναδικό γούστο (αν και ακριβό) και φροντίζεις να μαγεύεις τους πάντες με το ελκυστικό παρουσιαστικό σου! Όσο για το ωραιότερο σημείο πάνω σου; Βάση ζωδίου είναι ο λαιμός σου, φρόντισε λοιπόν να τον επιδεικνύεις ακόμα περισσότερο, στόλισέ τον με φαντασμαγορικά κολιέ και σίγουρα θα κλέψεις και πάλι τις εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: 
Κοινωνική μου Δίδυμε, είσαι από τις γυναίκες που βαδίζουν βάση λογικής και δεν αφήνουν τον εαυτό τους να γίνεται το θύμα των καταστάσεων, αφού προσπαθείς να βλέπεις τη ζωή με θετικό μάτι. Αν ωστόσο τα δυσάρεστα γεγονότα εμφανίζονται απρόσμενα στη ζωή σου το ένα μετά το άλλο και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις (γι αυτό και έχεις χάσει το θάρρος αλλά και την αυτοπεποίθησή σου) βάλε καλά στο μυαλό σου αυτά που θα σου πούμε μόλις τώρα: Είσαι από τις γυναίκες που διαθέτεις εξυπνάδα και έχεις πραγματικά ταλέντο στο φλερτ. Τι και αν έχεις κάποια κιλάκια παραπάνω ή δεν έχεις την εμφάνιση top model, εσύ ξέρεις να ξεχωρίζεις με το επικοινωνιακό σου ταλέντο, αλλά και με την παιχνιδιάρικη προσωπικότητά σου. Το ωραιότερο σημείο στην εμφάνισή σου, βάση του ζωδίου σου είναι τα χέρια σου. Έφτασε η ώρα λοιπόν να ξεθάψεις από την ντουλάπα σου τα στράπλες μπλουζάκια που θα αναδείξουν τους ώμους σου και να βρεις στην μπιζουτιέρα σου τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια που θα σου δώσουν ακόμα περισσότερο στυλ! Άφησε το pc, το κινητό σου και τα βιβλία σου στην άκρη και βγες έξω για διασκέδαση με φίλους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Τρυφερή μου Καρκίνε, είσαι από τις γυναίκες που σε παίρνει πολύ συχνά από κάτω, έχεις τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, το ρίχνεις και στις «μάσες» όταν κάτι πάει στραβά και παραμελείς τον εαυτό σου όταν πληγώνεσαι! Μπορεί να είσαι αρκετά ευαίσθητη, στην ουσία όμως μέσα σου κρύβεις πολύ μεγάλο δυναμισμό, που σε βοηθά μέσα από τις στάχτες σου να ξαναγεννιέσαι! Οι άντρες από την στιγμή που σε γνωρίζουν νιώθουν μαζί σου μία ανεξήγητη οικειότητα, σαν να σε γνωρίζουν χρόνια και αυτή η ζεστασιά που εκπέμπεις είναι πραγματικά αυτό που σε κάνει τόσο αξιαγάπητη και ακαταμάχητη. Είσαι η γυναίκα που εκτός από ερωτική σύντροφος, γίνεσαι η καλύτερη φίλη, η «μαμά» και η αδερφή του άντρα που είναι δίπλα σου, με πιο απλά λόγια καταφέρνεις να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο για αυτό και παραμένεις αξέχαστη (και οι περισσότεροι πρώην ζητούν και επανασύνδεση). Όσο για το ωραιότερο σημείο του κορμιού σου;;; Χωρίς καμία αμφιβολία είναι το μπούστο σου! Άσε λοιπόν τις ντροπές, πέταξε από το ψυγείο τις σοκολατίνες και όλα τα παχυντικά, ντύσου, στολίσου, βάλε τα ντεκολτέ σου και γοήτευσε τους πάντες!

ΛΕΩΝ: 
Δυναμική βασίλισσα του ζωδιακού, έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα: ακόμα και αν ένας έρωτας σε έχει ρίξει με λυγμούς στα πατώματα και δεν μπορείς να συνέλθεις γιατί πληγώθηκε ο εγωισμός σου, βρίσκεις τη δύναμη και δεν παραμελείς τον εαυτό σου. Μπορεί μέσα σου να καίγεσαι και να σπαράζεις, ωστόσο μπορείς να επιβάλλεσαι στον εαυτό σου, τον οποίο και λατρεύεις! Το μοναδικό στοιχείο της προσωπικότητάς σου είναι ότι η παρουσία σου είναι επιβλητική και δεν περνά απαρατήρητη. Έχεις στυλ και τουπέ και όταν μπαίνεις σε έναν χώρο, χωρίς να κάνεις και μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνεις να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Ακόμα και αν έχεις τις ανασφάλειές σου εκπέμπεις τόση μεγάλη αυτοπεποίθηση, που δίνεις την εντύπωση στους άντρες που σε συναντούν ότι «Αυτή η γυναίκα πρέπει να είναι περιζήτητη, σιγά μην κοιτάξει εμένα»! Όσο για το ωραιότερο σημείο πάνω σου, είναι τα μαλλιά σου, αλλά και η πλάτη σου. Ώρα λοιπόν για κομμωτήριο, να ανανεώσεις τις ανταύγειές σου και στη συνέχεια κανόνισε μία βραδινή εξόρμηση, φορώντας το αποκαλυπτικό μαύρο εξώπλατο φόρεμά σου! Μάγεψε για μία ακόμα φορά τους πάντες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Μετά από μία ερωτική απογοήτευση, τα βάφεις μαύρα και το ρίχνεις με τα μούτρα στη δουλειά, για να ξεχαστείς και να πνίξεις τον καημό σου. Το αποτέλεσμα είναι να ξεχάσεις όλες τις ανάγκες σου και να αφήσεις στην άκρη τη θηλυκότητά σου. Μήπως έφτασε λοιπόν η στιγμή να πάρεις και πάλι τα πάνω σου; Μπορεί να σε πιάνουν όλες οι αδικαιολόγητες ανασφάλειες και να ξεσπάς στη δουλειά, στο γυμναστήριο και στη διατροφή, όμως ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό: Η γοητεία σου κρύβεται στην αγνότητα και την αθωότητα που εκπέμπεις και στην ικανότητά σου να κερδίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη, στους άνδρες που σε γνωρίζουν. Μπορεί να αργείς να ανοίξεις τα φύλλα της καρδιάς σου και να είσαι αρκετά συγκρατημένη και επιφυλακτική, όμως αυτό είναι το σημείο που σε κάνει ξεχωριστή, γιατί οι άντρες θεωρούν ότι είσαι κάτι άπιαστο που πρέπει να κυνηγήσουν για να κατακτήσουν! Όσο για το ωραιότερο σημείο πάνω σου; Κανείς δεν γίνεται να μην θαυμάσει το καλοδιατηρημένο κορμί σου. Ξεκίνησε λοιπόν μία εξονυχιστική ανανέωση και μην ξεχνάς ότι εκτός από business woman είσαι και sexy
woman!
ΖΥΓΟΣ: 
Αν υπήρχε λεξικό ζωδίων στην λέξη ανασφάλεια, δίπλα θα υπήρχε το ζώδιό σου! Γλυκιά και ευγενική μου Ζυγίνα, είσαι από τις γυναίκες που εκπέμπουν έντονη θηλυκότητα και γοητεία και ακόμα και αν δεν έχεις τις αναλογίες μοντέλου ή δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου συμμετρικά, το γενικότερο σύνολό σου είναι απόλυτα σέξι! Ποιος άνδρας δεν θα θελε να έχει δίπλα του ένα 100% θηλυκό που διαθέτει αισθησιασμό, γλυκύτητα, ευγένεια και είναι πανέτοιμο να ικανοποιήσει κάθε του επιθυμία; Με τον κοινωνικό και ευχάριστο χαρακτήρα σου, κερδίζεις αμέσως όποιον άνδρα βάλεις στο μάτι, γιατί αντιλαμβάνεται από την αρχή της γνωριμίας σας, ότι μαζί σου θα ζήσει συγκλονιστικές εμπειρίες και δεν θα βαρεθεί ούτε στιγμή! Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο πανέμορφο χαμόγελό σου – που είναι και το πιο χαρακτηριστικό σημείο της εμφάνισής σου - ενώ το μοναδικό στυλ σου και το εκλεπτυσμένο γούστο σου, σε κάνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Αν νιώθεις λοιπόν ότι όλα όσα σου περιγράψαμε είναι στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν, αλλά ότι τα έχεις χάσει το τελευταίο καιρό, έφτασε η ώρα να πετάξεις τα χαρτομάντιλα, να αφήσεις τις κλάψες, τους ενδοιασμούς, την αναποφασιστικότητα και τα διλήμματα και να βγεις για shopping therapy! Αγόρασε ότι πιο σέξι και βγες για διασκέδαση, άλλωστε το αξίζεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να σε περιγράψουμε γλυκιά, σέξι και μυστήρια Σκορπίνα! Αν ο τελευταίος σου έρωτας σου έχει αφήσει μία πίκρα στα χείλη και σου έχει γίνει έμμονη ιδέα η εκδίκηση, νομίζω ότι σου έχουμε την ιδανική λύση: Η καλύτερη εκδίκηση είναι να βρεις και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου και ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά η σεξουαλικότητα που εκπέμπεις, ο μαγνητισμός σου που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, αλλά και το μυστήριο που αφήνεις να πλανάται στον «αέρα»! Ακόμα και αν φοράς την απλή καθημερινή σου φόρμα, δείχνεις απόλυτα σέξι γιατί το στυλ σου, οι κινήσεις σου και γενικότερα η προσωπικότητά σου φωνάζουν : «είμαι ένα ακαταμάχητο θηλυκό, αν μπορείς κατέκτησε με»! Όσο για το ωραιότερο σημείο πάνω σου, είναι δεδομένο ότι η φλογερή σου ματιά και τα σαρκώδη χείλη σου, είναι τα σημεία που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει. Νιώσε και πάλι σέξι και ξεκίνα και πάλι από την αρχή το ερωτικό παιχνίδι που τόσο πολύ σου πάει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Αγαπημένη μου Τοξοτίνα, μπορεί το τελευταίο καιρό να γκρινιάζεις ότι όλα σου πάνε στραβά και να μας ρωτάς «Πότε θα δούμε και εμείς τα Τοξοτάκια μία άσπρη μέρα», όμως δεν πρέπει ούτε στιγμή να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου. Αυτό που θαυμάζουν όλοι σε σένα – οι άντρες αλλά και οι γυναίκες - είναι η αισιοδοξία σου, η ικανότητά σου να βλέπεις τα πάντα από την θετική τους πλευρά! Οι άνδρες σίγουρα βρίσκουν πολύ γοητευτικό τον πολύπλευρο και δραστήριο χαρακτήρα σου, αλλά και την ανάλαφρη συμπεριφορά σου. Επιπλέον έχεις και το εξής ατού: Δεν μπορείς τις καταπιεστικές σχέσεις, γι αυτό και οι περισσότεροι άνδρες δεν φοβούνται να σε πλησιάσουν, γιατί ξέρουν ότι στο πλευρό σου δεν έχουν να φοβηθούν ότι θα χάσουν την ανεξαρτησία τους. Το ωραιότερο σημείο στο κορμί σου είναι οι μηροί σου, γι αυτό λοιπόν φόρεσε το Brazilian bikini σου το καλοκαίρι και ξεκίνησε τα θαλάσσια σπορ που σου αρέσουν, ενώ το χειμώνα προτίμησε το skinny jean που τόσο σου ταιριάζει και δείξε τι πραγματικά αξίζεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Φιλόδοξη αλλά και συντηρητική μου Αιγοκερίνα, τα έχεις βάψει μαύρα το τελευταίο καιρό και αισθάνεσαι ότι δεν είσαι πλέον ο εαυτός σου; Αν λοιπόν έχεις ξεχάσει ποιο είναι το στοιχείο που σε κάνει να ξεχωρίζεις, αρκεί να σου θυμίσω ότι διαθέτεις μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, είσαι η παραδοσιακή γυναίκα που σέβεται και τιμά τον άνδρα και με την ισορροπημένη και λογική συμπεριφορά σου, δίνεις σε όλους να καταλάβουν ότι είσαι ένα άτομο εμπιστοσύνης που δεν έχει όρεξη για παιχνιδάκια! Είσαι από τους γυναίκες που πατούν γερά στα πόδια τους, έχεις τις δραστηριότητές σου, τις φιλοδοξίες σου και ξέρεις πολύ καλά τι θες από τη ζωή, αλλά και από έναν άνδρα. Αυτή η σιγουριά που εκπέμπεις, σε κάνει ξεχωριστή και περιζήτητη! Το ωραιότερο σημείο του κορμιού σου είναι τα γόνατά σου και γενικότερα τα πόδια σου! Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό τσίμπησες κάποια παραπανίσια κιλάκια, με λίγο περπάτημα και γυμναστική θα καταφέρεις να βρεις και πάλι τη φόρμα σου. Πήγαινε για ένα σπέσιαλ μανικιούρ, φόρεσε το στενό μίνι φόρεμά σου και τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και μπες και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Ακόμα και όταν σε παίρνει από κάτω και τα βλέπεις όλα μαύρα και άραχλα, ξαφνικά ξυπνάς ένα ωραίο πρωινό και βρίσκεις και πάλι το κέφι, την δημιουργικότητα και την σπιρτάδα σου! Αν ωστόσο τα συνεχόμενα γεγονότα σε έχουν κάνει να καταπέσεις, αρκεί να σου θυμίσουμε μερικά πραγματάκια για να πάρεις και πάλι τα πάνω σου: Το ξεχωριστό στοιχείο της προσωπικότητάς σου είναι ότι είσαι μία απρόβλεπτη γυναίκα, που ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος ότι την έχει κερδίσει! Λίγα και μόνο λεπτά είναι αρκετά για να κάνεις φιλαράκι τον άντρα που ποθείς και για να του μεταδώσεις ότι μαζί σου, θα ζήσει συγκλονιστικές εμπειρίες! Αυτό που θαυμάζουν οι άντρες σε σένα είναι ότι είσαι μία γυναίκα με προσωπικότητα και ανεξαρτησία που το Α και το Ω στη ζωή σου δεν είναι να παντρευτείς, να κάνεις οικογένεια και πολλά παιδάκια, αλλά διψάς να ζήσεις μοναδικά και όπου βγάλει! Το σέξι σημείο πάνω σου είναι τα σέξι άκρα σου, γι αυτό λοιπόν βούρρρρ για μανικιούρ και πεντικιούρ, φόρεσε τα αγαπημένα σου pip toes και βγες για νέες γνωριμίες και διασκέδαση!

ΙΧΘΕΙΣ: 
Το ξέρω γλυκό μου Ψαράκι ότι την ερωτική απογοήτευση την παίρνεις επί πόνου και νιώθεις σαν να ήρθε η συντέλεια του κόσμου και η ολική καταστροφή! Κλείνεσαι σπίτι, ακούς με τις ώρες τα πιο κλαψιάρικα ρομαντικά τραγούδια και το ρίχνεις στο κλάμα. Όσο για τις ανασφάλειες…. Είναι ένα από τα κύρια γνωρίσματά σου που σε κάνουν να δειλιάζεις και να χάνεις τον εαυτό σου! Έφτασε η στιγμή νομίζω να την δεις λίγο αλλιώς: Σε διαβεβαιώνω ότι οι άντρες γοητεύονται κατευθείαν με την γλυκύτητά σου, με την μελωδική σου φωνή, με την εκφραστικότητά σου και τη χάρη σου. Τα λόγια σου δημιουργούν συναισθήματα και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά ακόμα και των πιο σκληρών ανδρών και μαζί σου καταφέρνει ακόμα και ο μεγαλύτερος «Δον Ζουάν» που περιστοιχίζεται από πολλές γυναίκες, να γοητευτεί και να θέλει να ζήσει μαζί σου ένα μοναδικό ρομάντζο! Όσο για το ωραιότερο σημείο πάνω σου, αναμφισβήτητα είναι τα μάτια σου και το βλέμμα σου! Βγες λοιπόν από το καβούκι σου, ανάδειξε την θηλυκότητά και την γλυκύτητά σου και σύντομα θα πάρεις και πάλι τα πάνω σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια