Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η στενότητα του γυναικείου κόλπου σχετίζεται με την ανατομία του αυτιού.

Κατά καιρούς έχει απασχολήσει την επιστημονική κοινότητα και όχι μόνο, ο συσχετισμός του μεγέθους του ανδρικού μορίου με το μέγεθος άλλων σημείων του ανδρικού σώματος. Άλλοι λένε πως το μέγεθος της μύτης μας λέει πολλά για το επίμαχο σημείο ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως το ύψος του άνδρα είναι αντιστρόφως ανάλογο με το μήκος του πέους του.

Τελευταία ήρθε στο φως έρευνα που υποστηρίζει πως η αναλογία μεταξύ του δεύτερου και του τέταρτου δακτύλου του δεξιού χεριού φαίνεται να συσχετίζεται με το μήκος του πέους τεντωμένου σε κατάσταση χαλάρωσης, με την χαμηλότερη αναλογία μεταξύ των δύο δακτύλων να υποδηλώνει μεγαλύτερο πέος.

Τι γίνεται όμως όσον αφορά την γυναικεία σεξουαλική φύση; Την απορία αυτή φαίνεται πως είχε και μια ομάδα Αυστριακών επιστημόνων, οι οποίοι διεξήγαγαν έρευνα αναφορικά με την στενότητα του γυναικείου κόλπου.

Στην έρευνα, συμμετείχαν 580 γυναίκες ηλικίας από 18 έως 45 ετών από την κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Μετά από ανατομική εξέταση οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η στενότητα του γυναικείου κόλπου σχετίζεται με την ανατομία του έξω αυτιού. Συγκεκριμένα το πάχος της έλικας είναι ανάλογο με την χαλαρότητα του κόλπου. Η έλικα, όπως φαίνεται και στην εικόνα είναι το σημείο που εμφανίζεται σαν περίγραμμα του αυτιού.

Στην παρούσα μελέτη οι εθελόντριες με την λεπτότερη έλικα εμφάνισαν και στενότερο κόλπο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες.

Η συσχέτιση αυτή, όσο απίθανη κι αν μοιάζει, φαίνεται πως έχει τις ρίζες της στην εμβρυϊκή ζωή, υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

“Στη διάρκειά της, οι υψηλές συγκεντρώσεις οιστρογόνων οδηγούν σε υψηλή συγκέντρωση ιστού στην περιοχή τόσο του αυτιού όσο και των γεννητικών οργάνων με αποτέλεσμα να εμφανίζουν και την σχετική χαλαρότητα τα τοιχώματα του κόλπου”.

Οι επιστήμονες τόνισαν πως η συσχέτιση αυτή αναφέρεται μόνο στην εκ γενετής κατάσταση του γυναικείου κόλπου, καθώς η κατάσταση αυτή μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με τον τρόπο, την ένταση και την συχνότητα με την οποία η κάθε γυναίκα μεταχειρίζεται το αιδίο της.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια