Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γυναίκα, μόνη ψάχνει

Αναζητάς τον ιδανικό ερωτικό σύντροφο;
Θες να μάθεις με ποια ζώδια ταιριάζεις στον ερωτικό τομέα;
Έχεις ερωτική ταύτιση με το ταίρι σου;
Διάβασε τα ερωτικά ταιριάσματα του ζωδίου σου, από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη!...
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ
Με ένα Κριό - Σχέση γρήγορη, χωρίς βαθιά συναισθήματα. Η ηδονή προκαλείται από ενεργητικές και γρήγορες περιπτύξεις.
Με ένα Ταύρο - Υπάρχει αναμφισβήτητη έλξη μεταξύ σας, αλλά η σχέση δεν προχωρεί.
Με ένα Δίδυμο - Ένα κομψός άντρας συναντά μία σέξι γυναίκα. Θα μπορούσαμε να φανταστούμε τα χειρότερα, αλλά όλα πηγαίνουν πρίμα.
Με ένα Καρκίνο - Μόλις σας βλέπει, κάνει τον δύσκολο. Στο τέλος θυμώνει γιατί γίνεται στα χέρια σας ένα ερωτικό παιχνίδι που δεν ξέρει να χάνει.
Με έναν Λέοντα - Ωραία ιστορία που μπορεί να διαρκέσει πολύ, αν δεν τον κεντρίζετε.
Με έναν Παρθένο - Ενώ εκείνος εκτελεί τα ατελείωτα ερωτικά παιχνίδια, εσείς έχετε ήδη βαρεθεί και μετράτε προβατάκια.
Με έναν Ζυγό - Όταν βρεθείτε μαζί, είναι πάντα ένα λάθος, μία απογοήτευση για τον έναν από τους δύο ή και για τους δυο.
Με έναν Σκορπιό - Καθένας προσπαθεί να επιβάλει τη δική του ερωτική επιθυμία. Δεν έχετε πολλά κοινά σημεία εκτός από μερικούς καβγάδες.
Με έναν Τοξότη - Διαρκείς προκλήσεις, ερωτικές κορυφώσεις, συναντήσεις που μοιάζουν με αθλητικούς αγώνες και σβήνουν την επιθυμία.
Με έναν Αιγόκερω - Εσείς είστε θερμή, εκείνος είναι πάντα… ψυγείο. Μερικές φορές όμως, μπορεί να προκύψει μία σωματική… φρενίτιδα.
Με έναν Υδροχόο - Σας θαυμάζει σαν θεά και ερωτοτροπεί μαζί σας σαν να είστε από πολύτιμη πορσελάνη.
Με έναν Ιχθύ - Στην αρχή θα τον βρείτε απολαυστικό, αλλά στη συνέχεια θα σας φανεί ότι επαναλαμβάνεται λιγάκι.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ
Με ένα Κριό - Είναι ένας πολύ δραστήριος άνδρας. Το σίγουρο είναι ότι μαζί του δεν θα βαρεθείτε τον έρωτα.
Με ένα Ταύρο - Ένας έρωτας χωρίς τέλος. Λαίμαργοι για τις ερωτικές απολαύσεις, ξέρουν να τις γευτούν αλλά και να τις δοκιμάσουν.
Με ένα Δίδυμο - Μία ιστορία που μπορεί να σας προσφέρει ευχαρίστηση, τουλάχιστον στην αρχή. Δεν θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη επιλογή.
Με ένα Καρκίνο - Συμμερίζεστε το πάθος σας για διακριτική ατμόσφαιρα και κρυφές γωνιές. Ο έρωτας είναι ο μυστικός σας κήπος.
Με έναν Λέοντα - Η απόλυτη έλξη των δυο φύλων. Εσείς είστε η Γυναίκα, εκείνος είναι ο Άντρας.
Με έναν Παρθένο - Μία ονειροπόληση, χωρίς όμως πολύ ενθουσιασμό. Εσείς είστε γενναιόδωρες και λαίμαργες, εκείνος περιορίζεται στο τσιμπολόγημα.
Με έναν Ζυγό - Οι προκλητικές σας επιθυμίες δεν τον πείθουν. Σας θεωρεί προσγειωμένη και επιφανειακή.
Με έναν Σκορπιό - Η αυτοκρατορία των αισθήσεων! Μαζί του θα γευτείτε τον τέλειο έρωτα και θα τολμήσετε το απαγορευμένο.
Με έναν Τοξότη - Αυτό που σας τραβάει είναι το περιπετειώδες πνεύμα του, η υπόσχεση για απρόσμενες απολαύσεις.
Με έναν Αιγόκερω - θα συμπεριφερθεί σαν πεινασμένος λύκος! Θα σας κουράσει γρήγορα, γιατί δεν σας ταιριάζει.
Με έναν Υδροχόο - Είστε ο τύπος της κλασικής γυναίκας που απολαμβάνει την ήρεμη απόλαυση. Τα γούστα σας διαφέρουν ριζικά.
Με έναν Ιχθύ - Ο άντρας Ιχθύς λιώνει στην αγκαλιά σας. Ξέρετε ότι έχει δυο χέρια, αλλά δεν ξέρετε πόσα πολλά μπορεί να κάνει με αυτά.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ
Με ένα Κριό - Σας δίνει την εντύπωση του φορτηγατζή. Μαζί του όμως οι ερωτογενείς σας ζώνες εκρήγνυνται.
Με ένα Ταύρο - Εκείνος προτιμά ένα δείπνο υπό το φως των κεριών. Αν τραβήξει αυτή η κατάσταση πολύ, μπορεί να σας κουράσει.
Με ένα Δίδυμο - Μαζί θα ζήσετε ένα έρωτα όλο τρυφερότητα αλλά χωρίς πάθος.
Με ένα Καρκίνο - Εκείνος θέλει να σας βλέπει υποταγμένη, αλλά εσείς τον βρίσκετε τελικά εγωιστή, γιατί θέλει να ικανοποιήσει μόνο τον εαυτό του.
Με έναν Λέοντα - Η περήφανη και ο γοητευτικός. Το ιδανικό ζευγάρι για μία σχέση γεμάτη ενθουσιασμό αλλά και έρωτα.
Με έναν Παρθένο - Εραστής της λεπτομέρειας, ενδιαφέρεται για τη δική σας ευτυχία και σας κάνει να ανακαλύπτετε απρόσμενες απολαύσεις.
Με έναν Ζυγό - Γοητεύεστε με την πρώτη ματιά. Κοινό σημείο, η αγάπη σας για αταξίες, για ευχάριστες, αλλά επιφανειακές εμπειρίες.
Με έναν Σκορπιό - Η γοητεία, η περιέργεια και η απόλαυση της ηδονής είναι οι συνδετικοί κρίκοι. Όμως μάλλον θα υπάρξουν δράματα ανάμεσα σας ...
Με έναν Τοξότη - Άλλη μία ακατόρθωτη σχέση, σκέτη παρεξήγηση! Δυσκολεύεστε να τα βρείτε στον έρωτα και στην ηδονή.
Με έναν Αιγόκερω - Η πρόκληση είναι να εμφανιστεί περιστασιακά κάποια...πυρκαγιά σε αυτήν την εύκολη, ανεμοδαρμένη σχέση. Ο καθένας ξέρει πώς να μείνει ελκυστικά μυστήριος στον άλλον.
Με έναν Υδροχόο - Σας θαυμάζει σαν θεά και κάνει έρωτα μαζί σας σαν να είστε από πολύτιμη πορσελάνη.
Με έναν Ιχθύ - Κάτω από τα σεντόνια, μένετε εραστές επιπόλαιοι και ασταθείς. Και μακριά από το κρεβάτι δείχνετε ερωτευμένα πιτσουνάκια!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με ένα Κριό - Έχει την τάση να ακολουθεί μία ευθεία γραμμή. Η δίψα του για σεξ, σας αποτρέπει.
Με ένα Ταύρο - Ένας έρωτας - καταφύγιο που κυλάει γλυκά αλλά με σιγουριά σας προστατεύει και σας μπλέκει μέσα στους δαιδάλους του.
Με ένα Δίδυμο - Μην τον απορρίπτετε εντελώς, γιατί ξυπνάει μέσα σας συναισθήματα και επιθυμίες καταπιεσμένες, ηδονές ξεχασμένες από καιρό.
Με ένα Καρκίνο - Ο έρωτας είναι μία έκρηξη. Κάτω από τα σεντόνια βρίσκετε καταφύγιο την ευτυχία.
Με έναν Λέοντα - Τέλεια κατανόηση, ιδανικός εραστής. Παίζετε τη μαμά και τον μπαμπά, όπως όταν ήσαστε παιδιά.
Με έναν Παρθένο - Ένας έρωτας θερμός, γλυκός και ευχάριστος, κυρίως το καλοκαίρι. Αργότερα όμως καταλαβαίνετε ότι λείπει η φαντασία από τα χάδια του.
Με έναν Ζυγό - Ο έρωτας μαζί του σας αφήνει μία πίκρα στο στόμα και οι αναμνήσεις από τη σχέση σας δεν είναι τόσο ευχάριστες.
Με έναν Σκορπιό - Στο κρεβάτι, καταφέρνει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό σας, ενώ σας φέρνει αντιμέτωπη με τα πιο βαθιά σας συναισθήματα.
Με έναν Τοξότη - Τον ενδιαφέρει περισσότερο να βρει σύντροφο, παρά να κάνει έρωτα. Οι διαθέσεις και οι ευαισθησίες σας δεν ταιριάζουν.
Με έναν Αιγόκερω - Στο κρεβάτι, παίρνει ρόλο αυστηρό. Εσείς θα τον προτιμούσατε λίγο πιο αυθόρμητο, πιο θερμό, πιο γλυκό.
Με έναν Υδροχόο - Δεν εκτιμά πολύ τις θερμές, υπερπροστατευτικές γυναίκες. Εσάς σας θαυμάζει και αυτό του αρκεί για να είναι ευχαριστημένος.
Με έναν Ιχθύ - Εκρηκτική χημική ένωση, μία συνωμοσία αισθήσεων. Ένας έρωτας που δεν κρύβεται.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ
Με ένα Κριό - Μία πρόσκληση στον κόσμο των αισθήσεων και των απολαύσεων. Με ένα κλείσιμο του ματιού είναι δικός σας και είστε δική του.
Με ένα Ταύρο - Οι σχέσεις σας καταλήγουν πολύ συχνά σε ερωτική σύγκρουση. Δεν είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, τουλάχιστον όχι στο ερωτικό κομμάτι.
Με ένα Δίδυμο - Στο σεξ εκείνος έχει ιδιαίτερη προτίμηση στους συνδυασμούς και τον αυτοσχεδιασμό. Αφήστε τον λοιπόν να δράσει. Θα ενθουσιαστείτε.
Με ένα Καρκίνο - Δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να ζήσετε στην αγκαλιά του, την φαντασίωση της «υποταγμένης» που τόσο ονειρεύεστε.
Με έναν Λέοντα - Στην αρχή υπάρχει πάθος και τέλεια σωματική ταύτιση. Μετά καταλήγετε στο ναρκισσισμό. Δημιουργείτε ερωτική απομάκρυνση.
Με έναν Παρθένο - Είναι ένας πολύ ικανοποιητικός εραστής. Σκεφτείτε το καλά πριν τον εγκαταλείψετε!
Με έναν Ζυγό - Θα σας κάνει να ζήσετε τον ωραιότερο έρωτα της ζωής σας αλλά χωρίς να επιδιώξει ένα βήμα παραπέρα.
Με έναν Σκορπιό - Πρόκειται πραγματικά για μια αληθινή σεξουαλική θεραπεία: πολλή εξάσκηση, αλλά ίσως περισσότερη θεωρία.
Με έναν Τοξότη - Κίνηση, αγκαλιές και πάθος. Πολλές μικρές απολαύσεις που δεν μπορείτε να αρνηθείτε.
Με έναν Αιγόκερω - Υπάρχει έντονη διέγερση, αλλά όχι ουσιαστική ικανοποίηση. Δυστυχώς, δεν είναι ο κατάλληλος άνδρας για να σας την προσφέρει.
Με έναν Υδροχόο - Είστε ένα ελάχιστο ταιριαστό ζευγάρι, όπου όλα φαίνονται να πηγαίνουν άσχημα, εκτός από το σεξ. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.
Με έναν Ιχθύ - Θαυμάσιος εραστής, ευμετάβλητος και πολύ ευχάριστος. Οι επιθυμίες του είναι δικές σας. Ξέρει ενστικτωδώς τι σας χρειάζεται.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με ένα Κριό - Εσείς είστε αθεράπευτα ρομαντική, εκείνος τα κάνει όλα μηχανικά. Σε εσάς αρέσει να πετάτε στα σύννεφα, εκείνος θέλει να πατά γερά στη Γη.
Με ένα Ταύρο - Ίσως είναι ο εραστής που χρειάζεστε, αυτός που θα απαντήσει στις πιο κρυφές σας ερωτήσεις. Στον έρωτα, σας αφιερώνει όλο του το χρόνο.
Με ένα Δίδυμο - Στο τέλος θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε απογοητευμένη, ότι μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι θα είναι σαν να μην συνέβη τίποτα.
Με ένα Καρκίνο - Ο άνδρας Καρκίνος είναι το ελιξίριο για τις νύχτες σας, ένα ερωτικό φάρμακο, ένα πραγματικό αφροδισιακό.
Με έναν Λέοντα - Αφού του ξυπνήσετε τις άγριες ερωτικές διαθέσεις του, θα κοιμηθεί στην αγκαλιά σας τον ύπνο του δικαίου.
Με έναν Παρθένο - Οι περιπτύξεις σας δεν είναι παθιασμένες και δύσκολα θα φτάσετε στον έβδομο Ουρανό. Είναι ανάγκη να κουραστείτε τόσο;
Με έναν Ζυγό - Είστε μέρα με τη νύχτα, έχετε ελάχιστα κοινά σημεία και ο έρωτας σας είναι καταδικασμένος.
Με έναν Σκορπιό - Ο άνδρας Σκορπιός είναι ο εραστής που θα σας μυήσει σε όλους τους σαρκικούς πειρασμούς και εσείς θα αφεθείτε πρόθυμα στα χέρια του.
Με έναν Τοξότη - Για εσάς η οικειότητα και η απόλαυση υπάρχει μόνο σε κλειστούς χώρους, ενώ εκείνος το ευχαριστιέται καλύτερα στη φύση.
Με έναν Αιγόκερω - Μην έχετε κανέναν ηθικό ενδοιασμό. Ένας Αιγόκερως θα σας οδηγήσει στη μεγαλύτερη ερωτική απόλαυση της ζωής σας.
Με έναν Υδροχόο - Υπόσχεται πολλά αλλά δεν μπορεί να τα τηρήσει. Όταν θα σας πάρει στα χέρια του, θα ζήσετε ένα σουρεαλιστικό όνειρο.
Με έναν Ιχθύ - Γοητεία, έλξη μεταξύ αντιθέτων, ισχυρές δονήσεις και μαγικές στιγμές. Δυστυχώς όμως η μαγεία εξαφανίζεται γρήγορα.
ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ
Με ένα Κριό - Το έντονο σεξαπίλ του σας ανάβει τη φαντασία και όχι μόνο. Στο τέλος, θα βρεθείτε στο κρεβάτι του χωρίς αναστολές.
Με ένα Ταύρο - Λιώνετε και οι δυο για τις απολαύσεις της Αφροδίτης, εκείνος όμως ακόμα περισσότερο.
Με ένα Δίδυμο - Έχετε την όρεξη που έχουν τα πουλάκια. Κάνετε έρωτα σε μικρές αλλά συχνές δόσεις.
Με ένα Καρκίνο - Προστατευτικός και αξιόπιστος, σας κατακτά με τη γοητεία του και το ερωτικό βλέμμα του.
Με έναν Λέοντα - Εσείς η αλεπού και αυτός το γατάκι, ένα γατάκι που λατρεύει τη διανοούμενη πλευρά του χαρακτήρα σας. είστε ένα έπαθλο αντάξιο του.
Με έναν Παρθένο - Ο αιώνιος εραστής. Είτε βρίσκετε καταφύγιο στην αγκαλιά του είτε του δείχνετε απλώς την εύνοια σας, εκείνος θα σας αγαπά πάντα.
Με έναν Ζυγό - Οι επιδόσεις σας στον ερωτικό τομέα και η τέχνη σας ως Μεσσαλίνα τον ερεθίζουν, ενώ τα δικά του κόλπα σας προκαλούν σοκ.
Με έναν Σκορπιό - Περισσότερο Οθέλλος παρά Ρωμαίος, ο Σκορπιός έχει την ικανότητα να μετατρέπεται σε προσωπικό σας Πυγμαλίωνα.
Με έναν Τοξότη - Ο άνδρας Τοξότης έχει το ταλέντο αλλά και τις γνώσεις να σας μυήσει στα μυστικά του έρωτα.
Με έναν Αιγόκερω - Εσείς είστε η γοητεία προσωποποιημένη και εκείνος ο εγκεφαλικός και ο προγραμματισμένος τύπος. Καταπιέζει συνειδητά τις επιθυμίες του και την ίδια στιγμή παριστάνει τον αδιάφορο.
Με έναν Υδροχόο - Λατρεύει τις φλογερές νύχτες που διαρκούν ως το πρωί. Τότε θα δοκιμάσει τα πιο τολμηρά κόλπα για να γοητεύσει.
Με έναν Ιχθύ - Ενώ ερωτοτροπεί μαζί σας, είναι πάντα σαν να βρίσκεται αλλού και αυτό σας κάνει έξαλλη.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με ένα Κριό - Είναι σέξι και διακριτικός. Ξεκινά χωρίς να κάνει πολλές ερωτήσεις και στο κρεβάτι δεν κάνει ποτέ πίσω.
Με ένα Ταύρο - Βιαστήκατε να τον παγιδεύσετε. Σφύζει από ενέργεια και εσείς δεν διστάζετε να την εκμεταλλευτείτε στο κρεβάτι.
Με ένα Δίδυμο- Για εκείνον είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι που φτάνει μέχρι κάτω από τα σεντόνια σας, χωρίς να τον ενδιαφέρει ο παθιασμένος έρωτας.
Με ένα Καρκίνο - Προτιμά να αφήνει το φλερτ να κυλά αργά. Ίσως γιατί η υπερβολική προσπάθεια τον εξαντλεί. Κρίμα, γιατί αυτή η αντίδραση σας αφοπλίζει.
Με έναν Λέοντα - Εσείς προσπαθείτε να του διδάξετε μερικές μικρές ερωτικές «πονηριές», αλλά εκείνος σας κοιτάζει με μάτια ορθάνοιχτα ...
Με έναν Παρθένο - Εγκαταλείπεται πλήρως στις φαντασιώσεις σας. Μπορεί να ικανοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες.
Με έναν Ζυγό - Το σεξ για εκείνον είναι κάτι πιο εκλεπτυσμένο, πιο διακριτικό, αλλά δεν έχει καταλάβει ότι πρέπει να σας δεχθεί όπως είστε.
Με έναν Σκορπιό - Το κολασμένο ζευγάρι: δύο Σκορπιοί στο ίδιο κρεβάτι ... Υπέρτατη απόλαυση και ... «άγρια» συναισθήματα.
Με έναν Τοξότη - Σας κάνει να ονειρεύεστε μοναδικές στιγμές πάθους και εσείς τον πιστεύετε. Κρίμα που θα αποδειχτεί μεγάλος παραμυθάς.
Με έναν Αιγόκερω - Στο κρεβάτι είναι σίγουρα ο μαέστρος που κατευθύνει τις κινήσεις του σώματος σας και προκαλεί την απόλαυσή σας.
Με έναν Υδροχόο - Όσο πιο άσχημα του φέρεστε τόσο πιο ευχαριστημένος είναι στο κρεβάτι. Στο τέλος θα ανακαλύψετε ότι μάλλον του αρέσουν τα δύσκολα.
Με έναν Ιχθύ - Ο δρόμος προς την ηδονή είναι μία υπόθεση αισθήσεων, βαθιών συγκινήσεων, όπου τα λόγια περιττεύουν.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ
Με ένα Κριό - Ένας πρωτόγονος εραστής. Μέσα στην αγκαλιά του θα ξεχάσετε ότι είστε πολιτισμένος άνθρωπος.
Με ένα Ταύρο - Το πρόβλημα είναι ότι, ενώ για εσάς η φύση και ο καθαρός αέρας είναι σίγουρα ερεθιστικά στοιχεία, για εκείνον είναι πηγή ηρεμίας και γαλήνης.
Με ένα Δίδυμο - Είναι ένας αισθησιακός ηθοποιός που προκαλεί το ανταγωνιστικό σας πνεύμα. Απελευθερώστε την αμαζόνα που κρύβετε μέσα σας.
Με ένα Καρκίνο - Τα άκρως αντίθετα. Στον έρωτα εσείς είστε εξωστρεφής, εκείνος καταπιέζεται. Σας δείχνει πάντως προσοχή και τρυφερότητα.
Με έναν Λέοντα - Τα χάδια και οι τρελίτσες είναι η ειδικότητα του. Κανείς άλλος δεν ξέρει τόσο καλά το παιχνίδι.
Με έναν Παρθένο - Εκείνος προτιμά τις μικρές πινελιές με τις ωραίες αποχρώσεις, εσείς τις μεγάλες μακρόσυρτες πινελιές. Δεν είναι φτιαγμένος για εσάς.
Με έναν Ζυγό - Είστε μία φλογερή ερωμένη με πολύ στυλ. Η επιδεξιότητα και οι τρόποι του θα σας οδηγήσουν στην έκσταση.
Με έναν Σκορπιό - Το πρόβλημα είναι ότι και οι δυο πιστεύετε ότι είστε σπουδαίοι. Τις απελευθερωμένες γυναίκες δεν τις αντέχει.
Με έναν Τοξότη -Ένα πανηγύρι των αισθήσεων, μία κλιμάκωση των απολαύσεων ... χωρίς ζενίθ.
Με έναν Αιγόκερω - Νομίζετε ότι έχετε βρει την πηγή όλων των απολαύσεων. Όμως υπόσχεται πολύ περισσότερα απ´ όσα θα δώσει τελικά.
Με έναν Υδροχόο - Δεδομένου ότι εκείνος είναι εκκεντρικός, δεν θα πάψετε ποτέ να εξερευνείτε μαζί τον κόσμο του σεξ...
Με έναν Ιχθύ - Θα κουραστείτε πολύ για να συγχρονιστείτε μαζί του. Είναι η αστάθεια και η επιπολαιότητα προσωποποιημένες.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με ένα Κριό - Τον παρασύρετε στο κρεβάτι σας και σκέφτεστε: «αυτός ο άντρας θα με ικανοποιήσει απόλυτα». Και σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε.
Με ένα Ταύρο - Είναι το σύμβολο της απόλαυσης και της αφοσίωσης. Είναι γενναιόδωρος, περιποιητικός και αξιόπιστος.
Με ένα Δίδυμο - Εσείς που δεν χαλαρώνετε ποτέ, απορείτε με το γεγονός ότι βρίσκει τόσο γρήγορα τα σωστά τα ευαίσθητα σημεία σας.
Με ένα Καρκίνο - Απελευθερώνει τα συμπλέγματα σας και σας βυθίζει σε ένα βελούδινο κόσμο. Τα νωχελικά χάδια του διεισδύουν στην κλειδωμένη σας ψυχή.
Με έναν Λέοντα - Σας θεωρεί αλαζονική και «σφιγμένη» στον έρωτα. Σας κατηγορεί ότι απολαμβάνετε την ηδονή με το σταγονόμετρο. Αλλά σας έχει αδυναμία.
Με έναν Παρθένο - Το συντηρητικό του ύφος σας χαρίζει σιγουριά. Τι κρίμα που είστε και οι δυο θύματα του «όλα υπό έλεγχο»!
Με έναν Ζυγό - Πίσω από μία αυστηρή εξωτερική εμφάνιση κρύβεται ένα φλογερό ταμπεραμέντο.
Με έναν Σκορπιό - Ο ωραίος μυστήριος άντρας μπορεί να ξυπνήσει την κοιμισμένη σας λίμπιντο.
Με έναν Τοξότη - Είναι οξύθυμος, πιεστικός και βιαστικός. Μαζί του θα κάνετε σίγουρα πολλά πράγματα, αλλά θα τα απολαύσετε με την ψυχή στο στόμα.
Με έναν Αιγόκερω - Μεταξύ σας δεν υπάρχει χρόνος για ανούσια χάδια. Ο καθένας ξέρει ενστικτωδώς πώς να κάνει τον άλλον να λιώσει.
Με έναν Υδροχόο - Σας ηλεκτρίζει με την ικανότητα του να κάνει ότι του περνά από το μυαλό και ξέρει να σας παρηγορεί όποτε είστε απογοητευμένη.
Με έναν Ιχθύ - Διορατικός και ευαίσθητος, ξέρει ποιες χορδές να αγγίξει. Μαζί θα περάσετε αξέχαστες νύχτες γεμάτες πάθος και έντονο ερωτισμό.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με ένα Κριό - Η μαγεία! Μία υγιής έκρηξη! Μία αισθησιακή ένωση των σωμάτων. Μία ολοκληρωτική ανταλλαγή, παθιασμένη, αξέχαστη.
Με ένα Ταύρο- Είναι παραδοσιακός εραστής. Οι υπερβολές δεν ταιριάζουν καθόλου στην περίπτωση του.
Με ένα Δίδυμο - Έρωτας - ζάπινγκ, μικρές και σύντομες απολαύσεις. Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε, αν σας αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις.
Με ένα Καρκίνο - Πίσω από εκείνο το βλέμμα του καλού παιδιού, κρύβεται ένας άνδρας ικανός να σας κάνει να δοκιμάσετε απολαύσεις τις οποίες αγνοούσατε.
Με έναν Λέοντα - Είναι δύσκολος, εγωκεντρικός, ματαιόδοξος, υπερόπτης και εγωιστής άνδρας. Είναι όμως και ένας εξαιρετικός εραστής.
Με έναν Παρθένο - Θα τον προκαλέσετε ανοιχτά, αλλά προς τι η προσπάθεια; Γιατί κάνετε τόσο κόπο; Τι είναι αυτό που σας γοητεύει σ´ αυτόν τον άνδρα;
Με έναν Ζυγό- Κάνετε έρωτα περισσότερο με το μυαλό παρά με το σώμα. Βασανίζεστε συχνά από ζήλια, υποψίες και εσωτερικές συγκρούσεις.
Με έναν Σκορπιό - Οι τολμηρές προτάσεις του σας κάνουν να κοκκινίζετε, αλλά στο τέλος παραδίνεστε με ευχαρίστηση. Αφεθείτε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.
Με έναν Τοξότη- Αυτό που εκτιμάτε σε εκείνον είναι ο σεβασμός που προκαλεί παρά την επιφανειακή αφέλεια του και τους καλούς του τρόπους.
Με έναν Αιγόκερω - Στον έρωτα είναι πρωτόγονος. Όταν σας πολιορκεί, τα εγκεφαλικά σας παιχνίδια πάνε χαμένα μαζί του.
Με έναν Υδροχόο - Σίγουρα, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πάθος. Δεν υπάρχει ένταση, επιθυμία, αναμονή. Είστε σίγουρη ότι ονειρεύεστε έναν τέτοιο έρωτα;
Με έναν Ιχθύ - Είναι ο μάγος των αισθήσεων, ο γκουρού των απολαύσεών σας. Μαζί του θα ριχτείτε σε ένα αυθεντικό ερωτικό παραλήρημα.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΕΙΣ
Με ένα Κριό - Ο έρωτας μαζί του είναι μία μάχη από την οποία δεν λείπουν τα τραύματα. Και η θερμοκρασία ανεβαίνει συνεχώς.
Με ένα Ταύρο - Για λίγο καιρό θα πιστέψετε ότι τον έχετε στο χέρι. Γρήγορα όμως, θα σας πάρει τον αέρα και τότε οι ρόλοι θα αντιστραφούν.
Με ένα Δίδυμο - Είναι σε θέση να κερδίσει την εύνοια σας, να μπει στο κρεβάτι σας και να προκαλέσει έντονες, και σύντομες, συγκινήσεις.
Με ένα Καρκίνο – «Φουντώνει» και μόνο με το που σας ακούει να μιλάτε. Σας είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Μία αρμονική σχέση, η πιο επιτυχημένη χημική ένωση!
Με έναν Λέοντα - Ξέρετε πώς να περνάτε την ώρα σας μαζί, κυρίως όταν παίζετε τη γάτα με το ποντίκι. Και οι δυο αγαπάτε τα χάδια και τις τρέλες.
Με έναν Παρθένο - Εσείς επιδεικνύετε τα κάλλη σας και το βλέμμα σας τον βάζει σε σκέψεις. Στο τέλος όμως, σας αφοσιώνεται.
Με έναν Ζυγό - Χρησιμοποιεί τη βελούδινη φωνή του και το όλο αφοσίωση βλέμμα του για να σας ρίξει. Εσείς, χρησιμοποιείτε όλη τη θηλυκότητα σας για να τον ευχαριστήσετε.
Με έναν Σκορπιό - Ονειρεύεστε να γίνετε το θύμα του. Εκείνος θέλει να σας δει να παραδίνεστε άνευ όρων. Μετά θα γλυκάνει, θα ωριμάσει.
Με έναν Τοξότη - Είναι αναποφάσιστος. Όταν τελικά αποφασίζει να επιτεθεί, εσείς βρίσκεστε ήδη μακριά, ίσως σε μία άλλη αγκαλιά.
Με έναν Αιγόκερω - Δεν καταλαβαίνει τη μυστηριώδη θηλυκότητα σας. Όμως, σαν ρεαλιστής που είναι, εκτιμά τη γοητεία σας.
Με έναν Υδροχόο- Θα προτιμήσει να «υπνωτίσει» τις επιθυμίες σας, αντί να τις ξυπνήσει. Αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να ζήσετε μερικά ερωτικά παραληρήματα.
Με έναν Ιχθύ - Μαζί σας θα σταματήσει να παίζει το ρόλο του καρδιοκατακτητή και θα περιμένει μέχρι να έρθετε και οι δυο στο ίδιο μήκος κύματος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια