Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προτάσεις για νέα φορολογικά μέτρα

Προτείνω κάποια νέα μέτρα τα οποία θεωρώ πολύ πιο δίκαια από αυτά που έχετε λάβει μέχρι σήμερα και εξηγώ τους λόγους:
  • Το χαρτζιλίκι ισοδυναμεί με διακίνηση μαύρου χρήματος. Καθημερινά, οι Έλληνες γονείς δίνουν εκατομμύρια ευρώ στα παιδιά τους χωρίς να κόβουν απόδειξη. Κι επειδή είναι δύσκολο να εντοπισθούν και να φορολογηθούν με ακρίβεια τα χρήματα αυτά, προτείνω την επιβολή ειδικού τέλους που θα κυμαίνεται ανάλογα με το πόσα παιδιά έχει κάθε οικογένεια και τι ηλικίας είναι. Σε περίπτωση μη καταβολής του τέλους να γίνεται κατάσχεση των παιδιών.
  • Όπως πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα έτσι θα πρέπει να πληρώνουμε και τέλη κυκλοφορίας ως πεζοί. Η συνεχείς κινήσεις μας προκαλούν φθορά στα πεζοδρόμια αλλά και στο οδόστρωμα καθώς έχουμε την κακή συνήθεια να περπατάμε στο δρόμο.
  • Αντίστοιχα θα πρέπει να μπουν τέλη κυκλοφορίας και σε όσους κινούνται με αναπηρικό καροτσάκι. Μάλιστα σε όσους έχουν ηλεκτροκίνητο θα πρέπει να μπει φόρος πολυτελείας.
  • Ειδικός φόρος θα πρέπει να επιβληθεί στα ψηλοτάκουνα καθώς προκαλούν μεγαλύτερες ζημιές στο οδόστρωμα από τα flat παπούτσια.
  • Όπως τα οχήματα παίρνουν κάρτα καυσαερίων το αντίστοιχο θα πρέπει να γίνει και στους ανθρώπους καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς όσοι πέρδονται επιβαρύνουν με επιπλέον ρύπους την ατμόσφαιρα.
  • Φόρος συναχιού. Το φτέρνισμα μολύνει την ατμόσφαιρα, ίσως ακόμα περισσότερο κι από τις πορδές. Θα αφήσουμε ατιμώρητες τέτοιες εγκληματικές ενέργειες.
  • Τέλος στην εκμετάλλευση των σχολείων από τους γονείς. Είναι κοινό μυστικό πώς έχουν βρει δωρεάν baby sitter για να τους κρατάει τα παιδιά τις ώρες που εκείνοι είναι στις δουλειές τους. Πλέον οι γονείς θα πρέπει να πληρώνουν νοίκι για την χρήση των σχολικών εγκαταστάσεων ενώ θα πρέπει να επιμερίζονται οι λογαριασμοί νερού και ρεύματος.
  • Το σεξ αλλά και η αυτοϊκανοποίηση υπάγονται στον τομέα της διασκέδασης. Επιβάλλεται να μπει ειδικό ετήσιο τέλος με την προϋπόθεση να εξαιρούνται όσοι έχουν ιατρική γνωμάτευση που επιβεβαιώνει την αδυναμία τους να έρθουν σε ερωτική επαφή. Ωστόσο θα πρέπει να προστεθεί ειδικός φόρος στο Viagra ώστε να αποφευχθούν πιθανότητες μη πληρωμής του τέλους σεξ.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω σύσσωμη την κυβέρνηση για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών και την αποσυμφόρηση των φυλακών από τα βαποράκια καθώς έτσι θα υπάρχει αρκετός χώρος για όλους εκείνους που τόσα χρόνια ήταν σωστοί στις φορολογικές τους υποχρεώσεις και γι αυτό ακριβώς σήμερα δεν έχουν μία και συνεπώς δεν θα μπορούν να πληρώνουν για να τα τρώτε μαζί με τον Πάγκαλο.
Μετά τιμής (10% επί των εισπράξεων) Πάνος Panic 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια