Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η κατάρα των Real Housewives

«Ποια με καταράστηκε;», τραγουδάει ο Βασίλης Καρράς και μάλλον οι «Real Housewives» θα το έχουν ως το τραγούδι τους στις κοινές τους συναντήσεις.
Γιατί μάλλον κάποιος έχει καταραστεί τις νοικοκυρές οι οποίες μετά τη συμμετοχή τους στο real life πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ή και κατά τη διάρκεια αυτού όλο κάτι πάθαιναν.
Από πού να το πιάσουμε και που να το αφήσουμε;................

 Από την Χριστίνα Παππά που λίγο καιρό μετά το παιχνίδι πήγε να πνιγεί όταν ένα τεράστιο κύμα την πέταξε πάνω σε ένα βράχο στην παραλία Μυλοποτάμου του Πηλίου;

Την Τζο Τόγκου και τη Φώφη Μαστροκώστα… οι οποίες μπορεί να μην τα βρήκαν απόλυτα μέσα στο παιχνίδι αλλά και οι δυο έχουν κοινό πόνο αφού είναι σε διαδικασία διαζυγίου.
Τόσο η Φώφη η οποία ανακοίνωσε το χωρισμό της μέσω της τηλεόρασης – reality κάναμε μην ξεχνιόμαστε – όσο και η Τζο όπου βρίσκεται στα δικαστήρια με το σύζυγό της για το αν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το επίθετό του.

Στη συνέχεια, η Ορθούλα Παπαδάκου η οποία εδώ και δυο μήνες μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία αφού αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όπου την ταλαιπώρησε και την τρόμαξε αρκετά.
Τόσο όσο να την κάνει να φοβηθεί ακόμα και για τη ζωή της.

Για να μην αναφερθούμε στην Αννίτα Ναθαναήλ η οποία έπαθε μεγάλη καταστροφή…
Της έκλεψαν το σκάφος καλοκαιριάτικα και το έψαχναν!
Κινητοποιήθηκε ο πλανήτης για να το βρουν…
Ευτυχώς τη γλίτωσαν τα ψάρια!

Και τέλος ποια μας έμεινε;
Η Ιωάννα Σουλιώτη.
Η αλήθεια είναι πως στην Ιωάννα δεν συνέβη κάτι τρομερό.
Εκτός του ότι τσακωνόταν με όλες τις υπόλοιπες real housewives και το γεγονός ότι μια ημέρα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην σύζυγό της σε ένα event την «έβγαλε καθαρή».
Τυχαίο;

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια