Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς θα αποφύγεις τον χωρισμό...

Το τελευταίο καιρό σου έχουν μπει «ψύλλοι στα αυτιά» ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου; Θα θελες να μάθεις όλα τα αστρολογικά tips, που
θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις έναν χωρισμό; Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που ενδιαφέρεσαι και μάθε πώς θα διακρίνεις... ότι κάτι έχει αρχίσει να μην πηγαίνει καλά στη σχέση σου, αλλά και tips για να επαναφέρεις το ερωτικό κλίμα ανάμεσά σας! .....

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Αν το ταίρι σου είναι ένα παρορμητικό Κριάρι, τότε θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, να του κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον, γιατί είναι ο τύπος του ανθρώπου που θέλει να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση και να ζει ερωτικές περιπέτειες! Του αρέσουν οι αλλαγές και σίγουρα βαριέται πολύ εύκολα! Θα διακρίνεις αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά με την σχέση σου, όταν εντελώς ξαφνικά μια μέρα θα δεις το Κριάρι να απομακρύνεται. Θα επιδιώκει να βγαίνει με την παρέα του και θα είναι διαρκώς απασχολημένο! Ωστόσο αν θέλεις να αποφύγεις έναν χωρισμό, θα πρέπει να του αφήσεις χώρο και χρόνο, να λειτουργήσει ελεύθερα, χωρίς να αισθάνεται την πίεση της δέσμευσης. Δεν είναι κακό κάποιες στιγμές να του δημιουργείς την συναισθηματική αβεβαιότητα, ενώ αν αισθανθεί ότι πρέπει να σε «κυνηγά» για να σε έχει στο πλάι του, τότε είναι βέβαιο ότι το Κριάρι το έχεις κερδίσει για πάντα!

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου
Δύσκολα θα δεις το σταθερό Ταυράκι να βαριέται σε μία σχέση. Είναι άνθρωπος της ρουτίνας, της συνήθειας και έχει πολύ μεγάλη υπομονή!
Η ζιζάνια σκέψη του χωρισμού, τρυπώνει στο μυαλό του όταν ξεκινά να κλονίζεται η εμπιστοσύνη του. Αν ένας Ταύρος αρχίζει να νιώθει ότι το ταίρι του δεν χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, του κρατά μυστικά ή λεει ψέματα, δεν θα εκφράσει τη δυσαρέσκεία του, θα κάνει υπομονή και θα περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Μετά από πολλές ευκαιρίες και ανεξάντλητες προσπάθειες, όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι, τότε ξυπνά μια μέρα και εντελώς ξαφνικά γίνεται σαν μαινόμενος Ταύρος σε υαλοπωλείο ...και ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του, δίχως να δίνει την ευκαιρία του γυρισμού. Πώς θα αποφύγεις τον οριστικό χωρισμό μαζί του; Δείξε κατανόηση στο πείσμα του, συμπεριφέρσου με ειλικρίνεια, τιμιότητα και κατανόηση και να έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου: Ο Ταύρος δεν ανέχεται τα παιχνιδάκια και τις ανωριμότητες!

ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου
Ενώ όλα πήγαιναν μία χαρά με τη σχέση σου, εντελώς ξαφνικά το Διδυμάκι σου, σταμάτησε τα τηλέφωνα, διέκοψε τις επικοινωνίες μέσω ίντερνετ και άρχισε σιγά σιγά να απομακρύνεται; Όταν ο Δίδυμος σταματά την επικοινωνία και δεν επιδιώκει πολλά τηλεφωνήματα, τότε ένα είναι το βέβαιο ...ότι έχει μπει σε ρουτίνα. Ωστόσο είναι στο χέρι σου να καταφέρεις να επαναφέρεις το Διδυμάκι στην τάξη και να το κάνει να σε ερωτευτεί και πάλι από την αρχή; Πώς θα το πετύχεις; Μην δείχνεις πανικό, χαλάρωσε και προσπάθησε να μην γκρινιάζεις ή παραπονείσαι, γιατί τότε θα καταφέρεις το αντίστροφο αποτέλεσμα. Να έχεις στο μυαλό σου ότι για να καταφέρεις να του κεντρίσεις και πάλι το ενδιαφέρον του θα πρέπει να τον δελεάσεις, να του εξιτάρεις το μυαλό και γιατί όχι, να φροντίσεις με αυθόρμητο και παιχνιδιάρικο στυλ να φουντώσεις και πάλι τον ερωτισμό ανάμεσά σας. Για να μπορέσεις να αποφύγεις έναν χωρισμό με τον Δίδυμο, είναι απαραίτητο να του κεντρίζεις διαρκώς το μυαλό !

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Ένα Καρκινάκι δεν παίρνει εύκολα την απόφαση του χωρισμού, εκτός και αν η σχέση που διατηρεί, του δημιουργεί πολύ μεγάλη ανασφάλεια και δεν του προσφέρει τη συναισθηματική σταθερότητα που έχει ανάγκη. Αν αδιαφορείς για το Καρκινάκι σου, του πας κόντρα, δεν του δείχνεις την αγάπη σου και το παραμελείς, θα δεις ότι σιγά – σιγά θα αρχίσει να εκδηλώνει μία συμπεριφορά που δεν θα σου αρέσει καθόλου! Ωστόσο δεν λείπουν και οι στιγμές που μπορεί να πάρει την απόφαση του χωρισμού, επειδή αισθάνεται ότι πλέον δεν υπάρχει τρυφερότητα, ρομαντισμός και όμορφα συναισθήματα στη σχέση του! Θα καταλάβεις αμέσως τις διαθέσεις του Καρκίνου, γιατί είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να κρυφτεί και θα σου συζητήσει ή ακόμα και θα σου ξεσπάσει με όλα του τα παράπονα! Για να αποφύγεις τον χωρισμό με έναν Καρκίνο, αρκεί να του θυμίσεις όλες τις όμορφες στιγμές που έχετε περάσει μαζί και να προσπαθήσεις να επαναφέρεις το ρομαντικό στοιχείο στη σχέση σου!

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου
Μήπως το τελευταίο καιρό διακρίνεις ότι το αγαπημένο σου Λιονταράκι έχει αρχίσει να χάνει λίγο από τη λάμψη και την εκφραστικότητά του; Τότε σίγουρα δεν πάει κάτι καλά με τη σχέση σας και που το έχει αποθαρρύνει! Δύσκολα θα πάρει την απόφαση του χωρισμού, θα πρέπει να υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να θελήσει μονομιάς να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και αν θέλεις να μην πέσει τελική αυλαία στη σχέση σου, τότε να ξέρεις ότι εύκολα μπορείς να καταφέρεις να επανορθώσεις. Ο χωρισμός συνήθως έρχεται όταν ένας Λέοντας νιώθει ότι προσβάλλεται, θίγεται ή δεν τον τιμούν με τον τρόπο που πρέπει. Αν έχει προσπαθήσει αρκετά για αυτή τη σχέση και το μόνο που εισπράττει είναι η αχαριστία και δεν αναγνωρίζονται οι πράξεις του! Ωστόσο αν διαπιστώσει και κάποια απιστία ή δει ότι το ταίρι του φλερτάρει και μιλά αλλού ...τότε σίγουρα το παιχνίδι είναι χαμένο. Πώς θα αποφύγεις τον χωρισμό; Αρκεί να συγκεντρώσεις όλο το ενδιαφέρον σου επάνω του, να τον κάνεις να αισθανθεί μοναδικό, δείχνοντας όλη την αγάπη σου και τον θαυμασμό σου! Ένα ταξιδάκι ή ένα δώρο έκπληξη, σίγουρα θα του έφτιαχναν τη διάθεση και θα ανανέωνε και τη σχέση σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Ο Παρθένος είναι ένα άτομο με τετράγωνη λογική και με μεγάλη ευστροφία! Όταν θα διακρίνει ότι μία σχέση δεν έχει προοπτικές, εξέλιξη και ότι έχει βαλτώσει - έστω και αν πονέσει - θα προτιμήσει να βάλει ένα οριστικό τέλος. Είναι σημαντικό για τον Παρθένο να αισθάνεται ότι στο πλάι του έχει έναν άνθρωπο αξιόπιστο και συγκροτημένο. Δεν δίνει πολλές ευκαιρίες και γίνεται πολύ αυστηρός κριτής, όταν πρόκειται να κάνει τα ξεκαθαρίσματά του σε μία σχέση. Θα διακρίνεις ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το θέμα του χωρισμού, όταν τα λόγια του θα γίνουν σκληρά σαν καταπέλτης! Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις... λες και βρίσκεσαι στο σχολείο και ο αυστηρός σου δάσκαλος σε μαλώνει και σε βάζει τιμωρία! Για να μπορέσεις να τον μεταπείσεις, τότε θα χρειάζεται με τα δυνατά σου επιχειρήματα, αλλά και την έμπρακτη προσπάθειά σου, να του αποδείξεις ότι η σχέση σας αξίζει!!!

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου
Ο διπλωμάτης Ζυγός ξέρει καλά τον τρόπο και αποφεύγει να έρχεται στη δύσκολη θέση να ανακοινώσει έναν χωρισμό. Φροντίζει όταν θέλει να έρθει το «τέλος» σε μία σχέση, να ρίξει το μπαλάκι στο ταίρι του, προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση. Επομένως ένας Ζυγός δεν θα πάρει την απόφαση για το χωρισμό και θα σου το ανακοινώσει – εξάλλου χαρακτηρίζεται από αναβλητικότητα και αναποφασιστικότητα – αλλά θα σου δείξει με τον τρόπο του ότι πλέον δεν νιώθει το ίδιο! Αν δεις το Ζυγάκι σου να αρχίζει να προγραμματίζει διαρκώς εξόδους για διασκέδαση (χωρίς να σε ενημερώνει), παρατηρείς ότι έχει αρχίσει να αλλάζει στυλ και τρόπο ντυσίματος και είναι λιγάκι στο κόσμο του ...τότε πρέπει να ξεκινήσεις να ανησυχείς. Για να καταφέρεις να επαναφέρεις στην «τάξη» τον Ζυγό, αρκεί να του δείξεις τα συναισθήματά σου, να αποφύγεις τους καβγάδες και να του προσφέρεις στιγμές διασκέδασης! Αν μαζί σου περνά καλά, τότε θα τον έχεις για πάντα στο πλάι σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
Αν το τελευταίο καιρό αντιλαμβάνεσαι ότι η σχέση σου έχει αρχίσει να χάνει το αρχικό της πάθος και ότι ο Σκορπιός σου πλέον, δεν δείχνει κανένα ερωτικό ενδιαφέρον προς την πλευρά σου, τότε θα πρέπει να ανησυχείς!
Ο Σκορπιός θα πάρει την απόφαση του χωρισμού, αν πλέον έχει χαθεί η φλόγα των συναισθημάτων που τον εξιτάρουν ή αν διαπιστώσει πως το ταίρι του δεν λειτουργεί τίμια απέναντί του (μισεί το ψέμα)! Αν λοιπόν νιώθεις ότι η σχέση σας το τελευταίο καιρό έχει βαλτώσει, αρκεί να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις τα πάντα για να ζήσεις με το Σκορπάκι σου και πάλι, τις παλιές στιγμές πάθους! Δείξε το ενδιαφέρον σου για τη σχέση σας, εκδήλωσε όλο τον ερωτισμό σου, κάνε μία αλλαγή στην εμφάνισή σου και φανέρωσε όλες τις επιθυμίες που κρύβεις μέσα σου εδώ και καιρό!

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Ο Τοξότης θέλει να ζει νέες εμπειρίες, ωστόσο χάνει πολύ εύκολα την υπομονή του, δεν επιμένει και εύκολα γυρίζει σελίδα, όταν κάτι δεν προχωράει στους ρυθμούς που θα θελε. Όταν μία σχέση αρχίζει να γίνεται καταπιεστική και δεν του αφήνει τα περιθώρια να λειτουργήσει στους ρυθμούς που είχε - όπως τότε που χαιρόταν την ελευθερία του - τότε το επόμενο βήμα του είναι να το βάλει στα πόδια. Ακόμα και όταν το ταίρι του δεν τον συγκινεί πλέον σε πνευματικό επίπεδο, αρχίζει να βαριέται και να το δείχνει φανερά! Αν θέλεις να αποφύγεις τον χωρισμό με έναν Τοξότη, αρκεί να θυμάσαι τρία πράγματα: 1) Άφησέ τον να αισθάνεται ελευθερία, 2) Συζήτησε μαζί του τα πάντα, 3) Κάνε τη σχέση σας μία διαρκή πρόκληση, που θα του προσφέρει νέες εμπειρίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
Ακόμα και στον έρωτα ο Αιγόκερως βάζει τη λογική μπροστά και δεν επιτρέπει στον εαυτό του να γίνει το θύμα μίας σχέσης ή να πληγωθεί! Ο χωρισμός είναι μία απόφαση που την λαμβάνει εφόσον έχει βεβαιωθεί πρώτα ότι αργότερα, δεν θα το μετανιώσει και θα σκεφτεί πολύ καλά όλες τις παραμέτρους πριν κάνει τις τελεσίδικες ανακοινώσεις του! Θα διακόψει μία σχέση με έναν άνθρωπο που δεν δείχνει κατανόηση στα καθημερινά του δρώμενα (είναι γνωστό ότι είναι αρκετά πολυάσχολος), ή που δεν σέβεται τους στόχους και τις φιλοδοξίες του. Άλλες πάλι φορές θα διαλύσει έναν δεσμό που μπορεί να θεωρεί ότι στέκεται εμπόδιο στην κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση. Ο Αιγόκερως θέλει στο πλάι του έναν άνθρωπο που θα τον στηρίζει και θα μπορεί να σταθεί επάξια στο πλευρό του! Δείξε λοιπόν ενδιαφέρον για την επαγγελματική και κοινωνική του ζωή, πρόσεξε την εμφάνισή σου (μην προκαλείς, αλλά μην αφήνεις και τον εαυτό σου ατημέλητο) και αντιμετώπισέ τον με σοβαρότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου
Ο Υδροχόος είναι ένας τόσο φιλικός άνθρωπος, που μπορεί να χωρίσεις μαζί του και να μην το πάρεις ούτε χαμπάρι! Αυτό θα συμβεί γιατί πάντα θέλει να διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή του και δεν κρατά ποτέ κακίες. Χάνει πολύ εύκολα το ενδιαφέρον του, παρασύρεται από τα πάθη της στιγμής και συμπεριφέρεται απρόβλεπτα και εκρηκτικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα χωρίσεις και θα τα ξαναβρείς μαζί του, γιατί παίρνει γρήγορες αποφάσεις που μετά από λίγο τις μετανιώνει.
Ο Υδροχόος δεν μπορεί να αντέξει τις ζήλιες και τους εγωισμούς σε μία σχέση. Επιθυμεί να λειτουργεί ελεύθερα και ανεξέλεγκτα και θέλει με το ταίρι του, πρώτα από όλα να είναι φιλαράκια και μετά οτιδήποτε άλλο! Αν θέλεις λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να μείνει στη ζωή σου, αρκεί να συμπεριφέρεσαι αυθόρμητα, να μην το πιέζεις και πάνω από όλα να αναπτύξεις μία φιλική σχέση μαζί του!

ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Ένας Ιχθύς θα πάρει την απόφαση του χωρισμού, μόνο αν έχει βρει ήδη άτομο που θα αντικαταστήσει τον νυν σύντροφο! Δεν αντέχει την μοναξιά, θέλει να υπάρχει διαρκώς ένας έρωτας στη ζωή του και μπορεί να ανεχτεί πάρα πολλά, προκειμένου να αποφύγει έναν χωρισμό! Θα πάρει την απόφαση να χωρίσει, όταν θα αναγκαστεί από τις συνθήκες γύρω του για να το κάνει και συνήθως προσπαθεί να «ξεγλιστρήσει» χωρίς να δώσει και πολλές δικαιολογίες! Για να τον κρατήσεις για πάντα στο πλάι σου, αρκεί να του δείχνεις αγάπη, τρυφερότητα, ρομαντισμό και να τον καλύπτεις συναισθηματικά! Βεβαίως δεν σου εγγυώμαι ότι ένα ωραίο πρωινό δεν θα ερωτευτεί κάποιο άλλο άτομο εντελώς ξαφνικά – έχει άλλωστε την τάση για απιστία και θα σε φέρει προ απρόοπτου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια