Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τολό Αργολίδος Tolo Argolidas

Παλιό ψαροχώρι, εκτείνεται κατά μήκος μιας όμορφης αμμουδιάς και κατοικείται από ιδιαίτερα φιλόξενους κατοίκους.
Στην πεντακάθαρη θάλασσά του θα απολαύσετε το κολύμπι, το ψάρεμα και όλα τα είδη θαλασσίων σπορ.
Όσο για τη διαμονή σας στο Τολό αλλά και για την ψυχαγωγία σας, το Τολό διαθέτει πολλά ξενοδοχεία και επιπλωμένα διαμερίσματα, καθώς και μεγάλη ποικιλία από μπαρ - disco - ταβέρνες - μπουζούκια - καφέ και άλλες οικογενειακές επιχειρήσεις που προσφέρουν αυτή τη σπιτική φιλοξενία που το χαρακτηρίζει.
Σύγχρονο τουριστικό κέντροτης ευρύτερης αρχαιολογικής περιοχής - Αρχαίας Ασίνης, Επιδαύρου, Τίρυνθας, Μυκηνών, Άργους, Ήρας, Ναυπλίου, προσφέρει τη δυνατότητα επίσκεψής τους με τοπικά λεωφορεία, οργανωμένες εκδρομές, αυτοκίνητα, μηχανάκια κ.λ.π..
Ημερήσιες εκδρομές οργανώνονται από το Τολόγια επισκέψεις στο Μυστρά, τη Σπάρτη, την Oλυμπία, τους Δελφούς και την Αθήνα, ενώ κρουαζιερόπλοια σας πηγαίνουν να περιηγηθείτε από κοντά τις Σπέτσες, την Ύδρα, τον Πόρο και την Μονεμβασιά.
https://www.travel-greece.org/peloponeese/argolida/tolo/map.png 
Το Τολό αποτελεί ιδανικό μέρος για κάθε είδος διακοπών, τόσο γι’ αυτούς που θέλουν να απολαύσουν τη γνήσια καθαρή ελληνική θάλασσα, όσο και γι’ αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές και τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου, αλλά και των κοντινών περιοχών.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια