Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η συμβολική ερμηνεία των ζωδίων

Η συμβολική ερμηνεία των ζωδίων

Κριός: Αρχή ανάπτυξης σπόρου. Φωτιά σε στιγμή έκρηξης. Πηγή νερού. Ο Κριός είναι η προσωποποίηση του Εαυτού, η επιθυμία για αποκάλυψη, η τολμηρή Ψυχή. Επιθυμία, πρωτοβουλία και ανδρεία.

Ταύρος: Ο Ταύρος απεικονίζει τις εκδηλώσεις του Εαυτού, ως εκ τούτου τις βασικές αποκτήσεις και τις προδιαθέσεις κληρονομικών χαρακτηριστικών.

Δίδυμοι: Κάστορας και Πολυδεύκης. Οι Δίδυμοι εγκαθιστούν τη σχέση ανάμεσα στον Εαυτό και τις ουσίες των πραγμάτων, της ένωσης των ρυθμών και της ανάπτυξης.

Καρκίνος: Τα νύχια του Ουράνιου Κάβουρα. Δύο σπερματοζωάρια ενωμένα, υποδηλώνοντας τον ανδρικό και γυναικείο σπόρο, αφήνοντας τον υπαινιγμό για την αποχώρηση και την ανατροφή

Λέων: Ο Λέοντας εξηγεί τον κανόνα της κοσμικής μεγαλοπρέπειας.

Παρθένος: Ένα πράσινο κλαδί σιτάρι ή αραβόσιτος. Η αγνή Παρθένα η οποία δίνει γονιμοποίηση σε ένα κόσμο-λύτρωσης και διαφοροποίηση μέσα από μια επικριτική ανάλυση της συνέπειας και της δράσης.

Ζυγός: τοποθέτηση του Ήλιου, το κεντρικό τμήμα της ισορροπίας, υποδηλώνοντας την αίσθηση της ισορροπίας και δικαιοσύνης. Είναι το ζώδιο της κοσμικής αμοιβαιότητας, της συνεργασίας περισσότερο παρά του συναγωνισμού, της συνειδητοποιημένης εξωτερίκευσης μέσα από συσχετίσεις και συνεργασίες.

Σκορπιός: Οι κνήμες και η ουρά του σκορπιού: η ουρά με το κεντρί, το ερπετό.Είναι το ζώδιο της κοσμικής επιδίωξης, ο Σκορπιός είναι ένα επιτυχημένο Ζώδιο, αυτό-συγκρατημένο, αυτό-εστιασμένο, συνήθως πετυχαίνει ότι αρχίζει με επιτυχία. Έχει ανώτερο προσωπικό μαγνητισμό και θεραπευτική δύναμη.

Τοξότης: Ο Κένταυρος, ένα βέλος με ένα μικρό τεμάχιο από το δοξάρι, το σύμβολο της έκστασης και της προσπάθειας, σκοπεύοντας στα αστέρια. Αυτό το ζώδιο είναι η γνωστοποίηση των κοσμικών εξελίξεων και της αφθονίας.

Αιγόκερως: Μια κατσίκα με ουρά ψαριού, που υποδηλώνει τις ακραίες θέσεις του ύψους και του βάθους, τις αλλαγές που σφυρηλατούνται με το χρόνο. Είναι το ζώδιο της Έναρξης, των Κοσμικών Διαδοχών και της Δικαιοσύνης, όπου η ατομικότητα είναι αναπτυγμένη και η ανθρωπιά εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της απέναντι των άλλων.

Υδροχόος: Κυματισμοί νερού ή ταλαντευόμενα κύματα ηλεκτρισμού, παράλληλες γραμμές δύναμης. Η ανθρωπιστική αξία εναρμονίζοντας Ψυχή και Ύλη, παρακινεί όλες τις δράσεις της αλτρουιστικής αγάπης, αυτό το οποίο αισθάνεται και δρα για τους άλλους, σχεδόν σαν να ήταν όλοι ένας Εαυτός.

Ιχθείς: Δέσμευση, αιχμαλωσία, η αναχαίτιση της φυσικής έκφρασης, αθόρυβο, αδιάφορος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια