Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Είσαι το ταίρι μου, ζωδιακά

Ο ΚΡΙΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Ο Κριός εκπέμπει έντονο ερωτισμό, ενώ εύκολα ενθουσιάζεται από άτομα του αντίθετου φύλου. Όσον αφορά τη σχέση του με τα άλλα ζώδια, από τους πιο κατάλληλους συντρόφους είναι ο Τοξότης (για απόλυτη περιπέτεια), ο Λέων (για φλογερή σχέση και πάθος), ο Υδροχόος (για «εγκεφαλικό» πάθος), ο Δίδυμος και τα άτομα που ανήκουν στο ίδιο το ζώδιό του. Ο Παρθένος, ο Σκορπιός, ο Ταύρος και ο Ιχθύς είναι ουδέτερα ζώδια για τον Κριό. Ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως κατά κανόνα δεν του ταιριάζουν και αν τύχει να δημιουργήσει σχέση μαζί τους, συνήθως προκύπτουν προβλήματα, εντάσεις και μνησικακίες.
Ο ΤΑΥΡΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Ο Καρκίνος (για σεξ με συναίσθημα), ο Ιχθύς (για να μην φύγει ποτέ από το πλάι του), ο Αιγόκερως και ο Παρθένος (για απλές κλασικές καταστάσεις, με διάρκεια σεξουαλικής ή φιλικής μορφής) είναι οι πιο κατάλληλοι για τον Ταύρο. Οι σχέσεις του με τον Κριό, το Δίδυμο, το Ζυγό και τον Τοξότη είναι ουδέτερες, ενώ με Υδροχόο, Λέοντα και Σκορπιό δεν ταιριάζει εύκολα. Επίσης, θετική θα ήταν μια προσέγγιση με εκπρόσωπο του ίδιου ζωδίου.
Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Για το Δίδυμο εξαιρετικά κατάλληλοι είναι ο Ζυγός (για συναίσθημα), ο Λέοντας (για να του κάνει όλα τα χατίρια), ο Κριός και ο Υδροχόος (για να τον αντέξει και να κάνει πράξη όλες τις φαντασιώσεις του). Ουδέτεροι θεωρούνται ο Αιγόκερως, ο Σκορπιός, ο Ταύρος και ο Καρκίνος, ενώ τελείως αρνητικοί είναι οι συνδυασμοί με Τοξότη, Παρθένο και Ιχθύ. Στους θετικούς συνδυασμούς συμπεριλαμβάνεται και η σχέση με άλλο Δίδυμο.
Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Για τον Καρκίνο ιδιαίτερα κατάλληλοι σύντροφοι είναι ο Ταύρος, ο Παρθένος (καλός σύντροφος ή φίλος αλλά με κάποια γκρίνια), ο Σκορπιός (για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες του) και ο Ιχθύς (για συναισθηματική κάλυψη). Ουδέτεροι γι΄ αυτόν θεωρούνται ο Δίδυμος, ο Λέων, ο Τοξότης και ο Υδροχόος, ενώ τελείως αρνητικοί είναι οι συνδυασμοί με τον Κριό, τον Καρκίνο, το Ζυγό και τον Αιγόκερω. Ερωτική (αισθηματική) ή φιλική του σχέση με άτομο του ίδιου ζωδίου είναι επίσης αρνητικός συνδυασμός.
Ο ΛΕΩΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Ευνοϊκή περίπτωση για τον Λέοντα είναι οι σχέσεις με άλλο Λέοντα, με Κριό (για σχέση δυναμίτη), με Δίδυμο (για να ικανοποιήσει και τις πιο απόκρυφες επιθυμίες του), με Ζυγό και με Τοξότη (για να περνά καλά και να κυριαρχεί.). Ουδέτερες είναι οι σχέσεις του με τον Καρκίνο, τον Παρθένο, τον Αιγόκερω και τον Ιχθύ και λιγότερο ευνοϊκές με Ταύρο, Σκορπιό, και Υδροχόο.
Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Οι καταλληλότεροι άνθρωποι για τον Παρθένο είναι ο Ταύρος (για να κάνει πραγματικότητα όλες τις φαντασιώσεις του), ο Καρκίνος, ο Σκορπιός (για μεγάλο πάθος), και ο Αιγόκερως (αν και λίγο απόμακρος, όταν τον καταφέρει να απελευθερωθεί, θα του χαρίσει πλήρη απόλαυση). Άτομα που έχουν γεννηθεί στον Κριό, στο Λέοντα, στο Ζυγό και στον Υδροχόο έχουν ουδέτερες σχέσεις με τον Παρθένο, ενώ λιγότερο ευνοϊκές είναι οι σχέσεις του (ερωτικές, συναισθηματικές ή φιλικές) με Δίδυμο, Τοξότη και Ιχθύ.
Ο ΖΥΓΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Ευνοϊκή περίπτωση για τον Ζυγό αποτελούν οι σχέσεις με άλλο Ζυγό, με Κριό (για ένταση και αισθησιασμό), με Τοξότη (για να του μεταδώσει γνώσεις που θα τον απελευθερώσουν), με Λέοντα, με Δίδυμο (για ποικιλία και αλλαγή) και με Υδροχόο (για να τα δοκιμάσει όλα). Ουδέτερες είναι οι σχέσεις με Ιχθύ, Ταύρο, Παρθένο και Σκορπιό. Λιγότερο ευνοϊκές σχέσεις μπορούν να αποδειχθούν αυτές με Καρκίνο, Κριό και Αιγόκερω.
Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Θετικές περιπτώσεις για το Σκορπιό είναι ο Καρκίνος (για τρυφερό σεξ, χωρίς πάθος όμως), ο Παρθένος (για να τον κάνει ό,τι θέλει, να αφεθεί στη φαντασία του και να ικανοποιήσει τις πιο κρυφές του επιθυμίες), ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς (για καλό και βαθύ συναίσθημα). Ουδέτεροι σύντροφοι, φίλοι ή συνεργάτες του μπορούν να είναι ο Κριός, ο Δίδυμος, ο Ζυγός, ο Τοξότης και όσοι ανήκουν στο δικό του ζώδιο. Αρνητικοί είναι οι συνδυασμοί του με όσους ανήκουν στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα και του Υδροχόου.
Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Οι καταλληλότεροι άνθρωποι για τον Τοξότη ανήκουν στα ζώδια του Λέοντα (για αμοιβαία έλξη και καλοπέραση), του Κριού (για πρωτόγονο παθιασμένο σεξ), του Υδροχόου και του Ζυγού (για ηρεμία και σιγουριά). Έχουν ιδιότητες και αρετές που μπορεί να κάνουν ευχάριστη, ικανοποιητική και αποτελεσματική τη σχέση ή τη φιλία μαζί του όσα άτομα έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Αιγόκερου, του Σκορπιού (για περισσότερη σεξουαλική ευχαρίστηση), του Καρκίνου και του Ταύρου. Ο Παρθένος, ο Ιχθύς και ο Δίδυμος δεν θεωρούνται ιδιαίτερα κατάλληλοι, φυσικά όμως πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Δύο Αιγόκεροι σπάνια αποτελούν ευτυχισμένο ζευγάρι, όμως ο Ιχθύς, ο Σκορπιός, ο Παρθένος και ο Ταύρος αποτελούν ιδανικό ταίρι ή φίλο για έναν Αιγόκερω. Ουδέτεροι είναι οι συνδυασμοί με το Λέοντα (για υποταγή στη γοητεία του και δέσμευση), τον Τοξότη, το Δίδυμο (για έλξη, όχι όμως με διάρκεια) και τον Υδροχόο. Ο Ζυγός (για λίγο αισθησιασμό και απόλαυση στον έρωτα), ο Κριός (για κίνδυνο από απιστία και από τις δύο πλευρές) και ο Καρκίνος σπάνια μπορούν να ταιριάξουν καλά με τον Αιγόκερω.
Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Δύο Υδροχόοι ταιριάζουν στα αισθηματικά αλλά και στη φιλία. Ωστόσο, θετικοί αποδεικνύονται οι συνδυασμοί τους με Κριό, Δίδυμο, Ζυγό και Τοξότη. Ουδέτεροι είναι ο συνδυασμοί του Υδροχόου με Καρκίνο (για τον αισθησιασμό και την αγάπη), με Παρθένο, με Αιγόκερω και με Ιχθύ (για προσέγγιση της ευαισθησίας του Υδροχόου) και αρνητικοί αυτοί με Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό (παρότι βγάζει στην επιφάνεια τη λίμπιντο του Υδροχόου).
Ο ΙΧΘΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Δύο Ιχθείς σπάνια ταιριάζουν, με μόνη εξαίρεση την περίπτωση που συνεργάζονται σε κάποια προσπάθεια με έναν κοινό στόχο. Πιθανώς αυτός ο στόχος να σχετίζεται με αφηρημένες έννοιες, αλλά, ακόμη και τότε, μπορεί να προκύψουν συναισθηματικές προστριβές. Ο Ιχθύς ταιριάζει καλύτερα με τον Καρκίνο (αγάπη, αρμονία και συναίσθημα), το Σκορπιό (πάθος και παράδοση άνευ όρων), τον Ταύρο (για σεξουαλική ευχαρίστηση με διάρκεια) και τον Αιγόκερω (για μυστήριο). Ουδέτερες, είναι οι σχέσεις του Ιχθύ με το Ζυγό, τον Κριό, το Λέοντα και τον Υδροχόο. Ο Δίδυμος, ο Τοξότης και ο Παρθένος είναι οι λιγότερο ευνοϊκοί γι΄ αυτόν σύντροφοι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια