Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νύφες και ζώδια


Νύφη Κριός:
Μία νύφη κριός θα απολαύσει το γάμο της και δεν θα μείνει θεατής στην προετοιμασία της γαμήλιας τελετής. Για τη νύφη κριό είναι σημαντική η διασκέδαση των καλεσμένων της και η “περιπέτεια” του γάμου. Είναι πολύ πιθανό να μην προγραμματίσει σωστά τα του γάμου και να ξεχάσει πολλά πράγματα.

Νύφη Ταύρος:
Η νύφη ταυρίνα ανήκει στα γήινα ζώδια και ο κυβερνήτης πλανήτης της είναι η αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, του έρωτα και της καλαισθησίας. Ο γάμος της θα είναι όμορφος και απέριττος. Η ταυρίνες έχουν υπομονή και είναι οργανωτικές. Πρακτικές νύφες που δεν θα...... πάρουν μεγάλα ρίσκα στην προετοιμασία της γαμήλιας τελετής. Η νύφη ταυρίνα δεν θα βάλει πολύ φαντασία αλλά θα ακολουθήσει μία ιδέα και θα οργανώσει κατ’ αυτόν τον τρόπο το γάμο της. Η ηρεμία είναι πολύ σημαντική για μία νύφη ταυρίνα. Θα προτιμήσει να επικεντρωθεί στο στόχο της και να κυλήσουν όλα ομαλά και σταθερά. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσει κάτι για την τελευταία στιγμή. Επιπλέον δεν ενδιαφέρεται να “εντυπωσιάσει” και να ψάξει για τον καλύτερο φωτογράφο και τα καλύτερα φαγητά. Οι ταυρίνες είναι όμως και πεισματάρες και καταφέρνουν να τα φέρουν όλα εις πέρας. Αποζητούν την απλοϊκή ομορφιά και όχι τις φανταχτερές δεξιώσεις. Επιλέξτε ένα νυφικό με καθαρές γραμμές, από μετάξι ή με κάποιες λεπτομέρειες από δαντέλα ή κάποιο κέντημα. Η νύφη ταύρος θα επιλέξει μία διακόσμηση ποιοτική και με κύρος. Επίσης θα επιλέξει λουλούδια για το στολισμό, πολύ πιθανόν λευκά.

Νύφη Δίδυμος:
Μία νύφη δίδυμος είναι αισιόδοξη, εξωστρεφής και θα διασκεδάσει σε όλη τη διάρκεια της γαμήλιας προετοιμασίας και του γάμου. Οι γυναίκες δίδυμοι είναι κοινωνικές και πολύ ομιλητικές. Ως νύφες είναι πολύ καλές οικοδέσποινες και ξέρουν πώς να κάνουν όλους τους καλεσμένους να περάσουν όμορφα. Είναι καλό να παίξετε με τη δυαδικότητα που σας χαρακτηρίζει.

Νύφη Καρκίνος:
Μία νύφη καρκίνος ανήκει στα ζώδια του νερού και είναι γενικότερα άνθρωπος της οικογένειας. Ο γάμος γι΄ αυτή είναι ολοκλήρωση. Το γαμήλιο στυλ θα είναι απλό, συναισθηματικό, ρομαντικό και παραδοσιακό. Είναι πολύ πιθανό να οργανώσει τη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση με τη βοήθεια της μητέρας της ή με τις φίλες της. Η νύφη καρκίνος ίσως συγκινηθεί κατά τη διάρκεια του μυστηρίου του γάμου.

Νύφη Λέων:
Η νύφη λέων ανήκει στα ζώδια της φωτιάς και την χαρακτηρίζει η υπερηφάνεια της και η διάθεση που έχει να εντυπωσιάσει και να “φανεί”. Όλα λοιπόν θα είναι εντυπωσιακά και μεγαλοπρεπή. Η λιονταρίνα νύφη θα δώσει ένα “βασιλικό” ύφος στο γάμο της. Θα προσχεδιάσει τα πάντα ώστε να γίνει μία λαμπερή νύφη και ίσως υπάρξει μία τάση υπερβολής σε όλα.

Νύφη Παρθένος:
Η νύφη παρθένος ανήκει στα γήινα ζώδια. Τη χαρακτηρίζει η τελειομανία της. Η προετοιμασία του γάμου της θα αποτελέσει δουλειά για εκείνη και όχι διασκέδαση. Η λεπτομέρεια θα είναι η λέξη κλειδί για τον σχεδιασμό του γάμου. Το ύφος του γάμου θα είναι απλό, λεπτομερές και φυσικό. Η νύφη παρθένος αποζητά την ποιότητα και την ουσία και δεν την ενδιαφέρει να εντυπωσιάσει τους προσκεκλημένους της.

Νύφη Ζυγός:
Η νύφη ζυγός είναι η κατάλληλη να οργανώσει έναν γάμο. Είναι καλαίσθητη, καλλιτεχνική φύση και της αρέσει η αρμονία. Το γαμήλιο ύφος θα είναι ρομαντικό, θηλυκό και στυλάτο. Γενικότερα οι ζυγοί αγαπούν την ομορφιά αλλά και την αρμονία. Η νύφη ζυγός θα επιδιώξει να δημιουργήσει μία ρομαντική και γλυκιά γαμήλια τελετή. Η ίδια θα νιώθει σαν πριγκίπισσα και η διακόσμηση θα είναι όμορφη.

Νύφη Σκορπιός:
Η νύφη σκορπιός ανήκει στα ζώδια του νερού και χαρακτηρίζεται από πάθος, δυναμισμό και συναίσθημα. Ο γάμος της θα είναι ιδιαίτερος και η ίδια θα επιμεληθεί την κάθε λεπτομέρειά του. Η νύφη σκορπιός είναι πρακτική και δεν θα ξεφύγει από τον οικονομικό προϋπολογισμό. Το γαμήλιο ύφος θα είναι έντονο, παθιασμένο και κάποιες φορές “υπερβολικό”.

Νύφη Τοξότης:
Η νύφη τοξότης ανήκει στα ζώδια της φωτιάς. Είναι δυναμική, προοδευτική και γεμάτη ενέργεια. Αν αποφασίσει να παντρευτεί ο γάμος της θα είναι γεμάτος ζωντάνια και κέφι. Το σημαντικό για μία νύφη τοξότη είναι να διασκεδάσουν οι καλεσμένοι της. Γι΄ αυτό και ο γάμος της θα είναι χαρούμενος, με ζωντάνια και στυλ.

Νύφη Αιγόκερως:
Η νύφη αιγόκερως ανήκει στα γήινα ζώδια. Ο γάμος της θα είναι κλασσικός, απόλυτα προγραμματισμένος και παραδοσιακός. Η ίδια θα προγραμματίσει το κάθε τι με απόλυτη ακρίβεια. Η νύφη αιγοκερίνα δεν θέλει να κάνει το παραμικρό λάθος. Το στυλ του γάμου της θα είναι παραδοσιακό, απλό και κομψό.

Νύφη Υδροχόος:
Η νύφη υδροχόος ανήκει στα ζώδια του αέρα. Κατά κοινή παραδοχή οι υδροχόοι είναι πολύ έξυπνοι και ριζοσπαστικοί άνθρωποι. Επίσης ανεξάρτητοι και πρωτοποριακοί. Αν μία γυναίκα υδροχόος αποφασίσει να δεσμευτεί, σίγουρα ο γάμος της θα είναι ιδιαίτερος, “επαναστατικός” και μοναδικός.

Νύφη Ιχθύς:
Η νύφη ιχθύς ανήκει στα ζώδια του νερού. Είναι ρομαντική, συναισθηματική και έχει μεγάλη φαντασία. Ο γάμος της θα είναι παραμυθένιος, καλλιτεχνικός, συναισθηματικός και η ίδια θα νιώθει σαν να ζει ένα παραμύθι. Η νύφη ιχθύς είναι ευαίσθητη και θα νιώσει ικανοποίηση αν οι καλεσμένοι της περάσουν όμορφα, διαφορετικά θα λυπηθεί.
asteriskos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια