Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ :ξανά στο χειρουργείο

Στο χειρουργείο μπήκε ξανά η Γωγώ Μαστροκώστα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο μαστού που την ταλαιπωρεί.
Τι επέμβαση έκανε η Γωγώ Μαστροκώστα στο νοσοκομείο;
Μετά την περιπέτεια με την υγεία της, τον καρκίνο στο στήθος και
την θεραπεία της με ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες οι γιατροί έκριναν ότι η όμορφη Γωγώ Μαστροκώστα έπρεπε να υποβληθεί σε μία επιπλέον επέμβαση.
Η Γωγώ Μαστροκώστα μπήκε ξανά στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του μαστού της, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί με τις τελευταίες θεραπείες της.
Η εκτεταμένη έκθεσή της σε ισχυρές ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες, εξαιτίας της περιπέτειάς της με τον καρκίνο, είχαν προκαλέσει αλλοιώσεις στο στήθος της και οι θεράποντες γιατροί της έκριναν απαραίτητο να υποβληθεί στην εν λόγω επέμβαση.
Για δεύτερη φορά η Γωγώ Μαστοκώστα βρέθηκε στο νοσοκομείο (η πρώτη ήταν το Δεκέμβριο 2010) για να υποβληθεί στην εν λόγω λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Η ανεξάντλητη θέλησή της για ζωή υπερνίκησε για ακόμη μια φορά την επώδυνη εμπειρία του χειρουργικού νυστεριού.
Από το πλευρό της, στο δωμάτιο 509 του νοσοκομείου, δεν έλειψε ούτε λεπτό ο σύζυγός της και διεθνής άσος του ποδοσφαίρου Τραϊανός Δέλλας και η αδερφή της Φώφη Μαστροκώστα, όσο της επέτρεπαν οι ανειλημμένες υποχρεώσεις της στο Real Housewives of Athens.
Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και το χαλαρό πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΚ, επισκέφθηκαν τη Λάρνακα προκειμένου να ξεκουραστούν αλλά και να συναντήσουν αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους λίγο πριν την εγχείρηση της Γωγώς.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια