Λικέρ σταφύλι ✿

ΥΛΙΚΑ
* 750γρ. σταφύλι κατά προτίμηση ροζακί
* 3 νεροπότηρα τσίπουρο
* 1κιλό ζάχαρη
* 750ml νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνετε τις φλούδες από τα σταφύλια και τις αναμιγνύεται με 3 νεροπότηρα τσίπουρο και τα κλείνετε καλά σε ένα βάζο για 1 μήνα περίπου.
Όταν περάσει ο καιρός, φτιάχνετε τη ζάχαρη με το νερό σιρόπι και αφού κρυώσει στραγγίζετε το τσίπουρο από τις φλούδες και το αναμιγνύεται με το σιρόπι.
Το βάζετε σε μπουκάλι και είναι έτοιμο.

Σταφύλι εδώ

Σταφύλι, το φρούτο των θεών ΕΔΩ


Related Posts