Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πως θα πετύχω ένα μποέμ στυλ;

Η φετινή τάση της μόδας που ονομάζεται μποέμ, είναι κατά βάση ένα μπλέξιμο ρούχων που βγάζει μια αύρα αυτοπεποίθησης.
Αυτό εξάλλου είναι και το κλειδί για μια εντυπωσιακή εμφάνιση!
* Δεν είστε πολύ ψηλή; Προτιμήστε τα υφασμάτινα λεπτά παντελόνια καμπάνα με ζώνη στη μέση φορώντας το οπωσδήποτε με ψηλά παπούτσια για να δείχνετε ψηλότερη και σέξι.
* Εάν έχετε μεγάλο μπούστο, προτιμήστε ένα εμπριμέ μακρύ φόρεμα με τιραντάκια και ωραίο ντεκολτέ για να το τονίσετε. Συνδυάστε το με ένα ωραίο κολιέ ή κάποιο καπέλο.
* Θα δείτε πως κυκλοφορούν στα μαγαζιά πολλά ρούχα με λουλούδια και "μικρά" καρό. Αγοράστε έστω και ένα κομμάτι για να το πλέξτε με ρούχα που έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας.
* Εάν έχετε πλούσιες καμπύλες, φορέστε εμπριμέ λουλουδάτη λεπτή πουκαμίσα με ζώνη καστόρινη στη μέση και ένα γιλέκο. Έτσι και τα περιττά κιλά θα καλύψετε και θα είστε in fashion.
* Ένα ωραίο γιλέκο με ή χωρίς κρόσσια, ένα τζιν παντελόνι ή σορτς και μια ημιδιαφανής εμπριμέ μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ αποτελούν must επιλογές για αυτή την τάση.
* Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε περίεργα τα ρούχα σας. Στο μποέμ λουκ επιτρέπονται και επιβάλλονται τα πάντα!
* Εάν είστε "γεμάτη" στην περιφέρεια, μπορείτε να πάρετε ένα ωραίο τοπ, εμπριμέ ή μη, με βολάν και τον ένα ώμο έξω που τονίζει πολύ το επάνω μέρος τους σώματός σας.

Extra rip: Τα πολλά αξεσουάρ, όπως τα κολιέ, τα καπέλα, τα βραχιόλια και οι τσάντες με κρόσσια είναι το μυστικό για μία απόλυτα μποέμ εμφάνιση.
Μαίρη Δεληγιώργη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια