Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το πριγκιπικό ειδύλλιο στην ΤV

Μία τηλεταινία που θα αφορά τη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον πρόκειται να γυρίσει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime.
Οι παραγωγοί της ταινίας αναφέρουν ότι κεντρικό της θέμα θα είναι οι καλές και οι κακές στιγμές της 9χρονης σχέσης του διάσημου ζεύγους και πώς αυτές αποτυπώθηκαν από τα
βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Ο ηθοποιός Νίκο Έβερς Σοθίντελ θα ενσαρκώσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και ο ηθοποιός Μπεν Κρος τον Κάρολο. Όσο για την Κέιτ Μίντλετον, θα πρέπει να γίνει οντισιόν κι έπειτα να αποφασίσουν οι δημιουργοί της ταινίας ποια θα την υποδυθεί.
Όπως αναφέρει το BBC, η εν λόγω ταινία ενδέχεται να προβληθεί μία εβδομάδα πριν από το γάμο της Κέιτ και του Ουίλιαμ, που θα τελεστεί στις 29 Απριλίου.
Με λίγες αναφορές στα παιδικά τους χρόνια και ελάχιστες σκηνές από το θάνατο της Νταϊάνα, η ταινία θα εστιάσει στη στιγμή που γνωρίστηκαν οι δυο τους στο πανεπιστήμιο St.Andrews και στο πώς εξελίχθηκε αυτή η σχέση. Πώς επηρέασε η "απλή θνητή" τον πιο περιζήτητο εργένη πρίγκιπα και πώς τελικά την αποδέχτηκε το παλάτι στην οικογένειά του.
Η ταινία αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία, καθώς στις ΗΠΑ υπάρχουν χιλιάδες θαυμαστές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.
Εν τω μεταξύ, το BBC της Αμερικής ανακοίνωσε ότι τέσσερις τυχεροί τηλεθεατές θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο και θα παρακολουθήσουν τον πριγκιπικό γάμο από κοντά.
City Press

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια