Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

SERIAL LOVER

Τα επτά κρίσιμα σημεία 
Δεν διαλέγεις εσύ, το μοτίβο σου διαλέγει. Πώς ξέρεις όμως σίγουρα ότι οι επιλογές σου δεν είναι 100% δικές σου, κι ότι θα σε οδηγήσουν πάλι στις ίδιες αδιέξοδες σχέσεις; Αρκεί να αναγνωρίζεις ως δική σου έστω και μία από τις παρακάτω περιπτώσεις-κλειδιά, για να αρχίσεις το ψάξιμο, μόνη ή με τη βοήθεια ειδικού........

1. Επανάληψη. Έχεις πάνω από μία φορά εμπλακεί σε σχέση που άλλα υποσχόταν στην αρχή και άλλα σου έδωσε. Με ανθρώπους που φαίνονταν διαφορετικοί, αλλά με κατάληξη που ήταν πάντα ίδια.
2. Εσωτερική σύγκρουση. Ενώ ο ερωτισμός ήταν έντονος από την αρχή, βαθιά μέσα σου νιώθεις πως κάτι σ’ αυτή τη σχέση σε κάνει να νιώθεις άβολα, ανήσυχα. Τσέκαρε τα συναισθήματα-κλειδιά: ανασφάλεια, ζήλεια, δυσαρέσκεια, στρες.
3. Κόμπος στο στομάχι. Νιώθεις μια παράξενη, αλλά οικεία βιολογική αντίδραση που έχει ως αφετηρία κάτι που ο άλλος έκανε ή είπε. Τα επίπεδα άγχους χτυπάνε κόκκινο, νιώθεις πεταλούδες στην κοιλιά, έναν ξαφνικό κόμπο στο λαιμό, πόνο στο μέτωπο.
4. Αίσθημα βαθιάς απώλειας. Η σχέση τέλειωσε, και ακόμη κι αν την έληξες εσύ, έχεις μείνει με ένα αίσθημα απώλειας, κενού.
5. Εμμονή. Όσο άσχημα κι αν φέρθηκε, κατόρθωσες να τον βγάλεις από τη ζωή σου, αλλά όχι κι από το μυαλό σου. Πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ότι κάτι δεν έκανες εσύ σωστά, γι’ αυτό όλα πήγαν στραβά. Φοβάσαι ότι θα κάνεις come back.
6. Χαμηλή αυτοεκτίμηση. Πριν τον γνωρίσεις ένιωθες θεά. Τώρα, ένα με το πάτωμα.
7. «Χάνω τον εαυτό μου». Νιώθεις σαν να έκανε κατάληψη ένα άλιεν στην ψυχή σου. Άλλα σκέφτεσαι, άλλα αποφασίζεις, άλλα λες, άλλα κάνεις.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια