Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γεμιστή ομελέτα

.
Υλικά:
4 αβγά,
2 πιπεριές πράσινες,
1 κρεμμύδι,
1 ντομάτα,
100 γρ φέτα,
2 φέτες ζαμπον,
100 γρ κασέρι ημίσκληρο,
αλάτι,
πιπέρι 
Οδηγίες:
1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τα μαραίνουμε.
2. Βγάζουμε από το τηγάνι το κρεμμύδι και την πιπεριά, χτυπάμε με σύρμα τα αβγά,προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Αφήνουμε να γίνει από την μία πλευρά και γυρνάμε από την άλλη. Στο μισό μέρος προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά που τηγανίσαμε, την ντομάτα,το ζαμπόν και τα τυριά ψιλοκομμένα.
3. Φέρνουμε την άδεια μεριά πάνω από την γεμάτη και "σκεπάζουμε" την ομελέτα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια