Ένα νέο πρόσωπο για τον πρώην στρατιώτη

Ο 35χρονών Mitch Hunter από την Ιντιάνα για αρκετούς μήνες περίμενε την μεταμόσχευση.
Μπήκε στη λίστα των υποψηφίων για μεταμόσχευση οργάνων από δότες σε νοσοκομείο της Βοστώνης, "Νοσοκομείο Brigham and Women".
Ο Μιτς έχει κυριολεκτικά ένα νέο πρόσωπο, μολονότι η θεραπεία πήρε πολλούς μήνες, καθώς οι γιατροί περίμεναν συμβατό δωρητή.
Ο Mitch Hunter στο σπίτι του στο Speedway, Ind, μιλά στους δημοσιογράφους δίπλα στη γυναίκα και το παιδί του. Το 2001, ενώ υπηρετούσε στο στρατό, έσωσε μια γυναίκα βγάζοντάς την έξω από το αυτοκίνητο της, που στην οροφή έπεσαν υψηλής τάσης καλώδια, αλλά μετά από αυτό το περιστατικό ήταν ένα άτομο με ειδικές ανάγκες, έχοντας χάσει δύο δάχτυλα στο αριστερό χέρι και το πόδι του. Κατά τη στιγμή του ατυχήματος, έπαθε ένα ηλεκτρικό σοκ, τον χτύπησαν 10.000 βολτ, παραμορφώνοντας το πρόσωπό του.
Ο Μιτς με τον 4-μηνών γιο του Κλέιτον. Κατατάχθηκε στον στρατό στα 19 του, αμέσως μετά το λύκειο και υπηρέτησε δύο χρόνια - από το 1999 έως το 2001, μέχρι που συνέβη το ατύχημα.
Αγκαλιάζει τη φίλη του σχολείου του, 31χρονη Emily Moschenross κατά τη διάρκεια ενός αγώνα να
συγκεντρωθούν χρήματα για τη θεραπεία του, η οποία οργανώθηκε από τους φίλους και τους γνωστούς του.
Ο Μιτς κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για τη συγκέντρωση χρημάτων με τις αδελφές Judy και Χαρά Henselayd Botvel που τον γνωρίζουν από τότε που ήταν μικρό παιδί.
Εδώ με ποδηλάτες από την ομάδα "Rolling Inferno αναβάτες μοτοσικλετών» κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εράνου στην πόλη του, το Speedway, Ιντιάνα.
Φίλοι και γνωστοί οργάνωσαν τη δημοπρασία, τα έσοδα της πήγαν για να χρηματοδοτήσουν τη θεραπεία του.
Δείχνει το τατουάζ του. Ο Μιτς πριν φύγει από την Ιντιάνα για τη Βοστόνη
Αυτή ήταν μια πολύ περίπλοκη χειρουργική επέμβαση, ένα από τα ορόσημα της σύγχρονης μεταμόσχευσης.

Related Posts