Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς να ντυθείτε για να φανείτε πιο λεπτή

Εκτός από τις δίαιτες και την γυμναστική χρειάζονται και μερικά κόλπα στο ντύσιμό μας για να δείχνουμε λεπτότερες.
ΔΕΙΤΕ.......
Πάρα πολλές "στρογγυλάδες" στα ενδύματα και αξεσουάρ δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχετε καλοσχηματισμένο πρόσωπο από ότι πραγματικά είναι. Γυαλιά σε συνδυασμό με ίσια μαλλιά κάνουν το πρόσωπο πιο στρογγυλό και τονίζουν τα μάγουλα.
Για να φανεί το πρόσωπό σας πιο λεπτό, θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερες "γωνίες". Προσπαθήστε να αλλάξετε τα μαλλιά της, έτσι ώστε τα μαλλιά να πλαισιώνουν το πρόσωπο, Βγάλτε τα γυαλιά,αναδείξτε τα ζυγωματικά με ρουζ και κάντε έντονες τις βλεφαρίδες. Ακόμη και οι μικρές λεπτομέρειες θα μπορούσαν να αποδειχθούν ζωτικής σημασίας σε εναν καμβά ενός μικρού μεγέθους, όπως είναι το πρόσωπο.
Ψηλά τα χέρια. Τα μπράτσα - πρόβλημα για πολλές γυναίκες. Όμως, εάν αποφύγεται το ρούχο της φωτογραφίας θάναι πάρα πολύ καλό.
Πρέπει να πείτε όχι στα μανίκια, που είναι κοντά, και που έρχονται σε έντονη αντίθεση με το χρώμα του δέρματος.
Απόκρυψη ατελειών πάνω στο χέρι με τα εντυπωσιακά μανίκια Συνιστάται επίσης να φοράτε μπλούζες με μανίκια και μπλούζες με λαιμόκοψη σε σχήμα V.
Στενό τζιν δημιουργεί επιπλέον όγκο στην περιοχή της μέσης. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι αναγκαίο να εγκαταλείψετε τα φωτεινά πουκάμισα και τζιν με χαμηλή μέση.
Top - το ίδιο μοντέλο με την προηγούμενη φωτογραφία, μόνο με μεγαλύτερο μέγεθος παντελόνι και σκούρο χρώμα. Συνδυάστε πιο κατάλληλη μπλούζα με τα τζιν που είναι ψηλοκάβαλα, και ζωνάκι.
Σταματήστε να αγοράζετε μοντέρνες φούστες. Αν οι γοφοί σας είναι με πάρα πολύ λίπος, το χειρότερο σενάριο η Κοντή φούστα
Σε αυτή τη φωτογραφία, το μοντέλο φαίνεται να έχει χάσει 5 κιλά. Αυτή η pencil φούστα σας μετατρέπει σε λεπτή χωρίς να κάνετε τίποτα. Το βολάν επιτείνει το πάνω μέρος του σώματος, οπτικά και ενισχίει το μπούστο.
Η παραλία μπορεί να είναι ένας εφιάλτης αν προσπαθήσετε να κρύψετε τα επιπλέον κιλά. Αν χρειαστεί να φαίνεστε με λιγότερα κιλά, τότε ένα μπικίνι δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Οι οριζόντιες ρίγες,παχαίνουν.
Το μαύρο μαγιό μειώνει οπτικά τον όγκο, καθώς και τα αξεσουάρ και κοσμήματα προσελκύσουν την προσοχή.
Είναι δύσκολο να αισθανθείτε κομψή, αν έχετε τονίσει την κοιλιά σε ένα φόρεμα που δεν είναι απολύτως κατάλληλο. Το Glitter δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά μόνο επιστήει την περιττή προσοχή στον ποδόγυρο. Τα παπούτσια απλά σας δείχνουν αδέξια.
Το μικρό μαύρο φόρεμα, φυσικά, είναι κλασικό για δεκαετίες. Και αυτό το φόρεμα - ένα από τα πιο μαγικά από την άποψη της "οπτικής". Κρόσσια κατά μήκος του φορέματος κρύβει ατέλειες, καθώς και το μήκος μέχρι το γόνατο δεν την καθιστά ντεμοντέ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια